בבקשה תעזרו לי

orenng

New member
בבקשה תעזרו לי

חברה שלי פתאום נמאס לה מהקשר נפרדה ממני רוצה חופש טוענת שאני לא מבין אותה ולא מסבירה למה.. שואל אותה אם הכירה חדש אומרת לא רוצה אף אחד.. באמת מנסה לעשות הכל היא רוצה שימשיך לדבר איתה ואני מיתקשר מדברת בלי חשק ובזילזול ממש לא אכפת לה מכלום.. זה ממש ההפך מההתנהגות הרגילה שלה.. אני איתה 3 חודש יש מצב זה הפרצוף האמיתי? אני חושב לנתק מה אתם חושבים.. אני רוצה אותה עדיין וחושב שיהיה טוב אבל אני ממש סובל ממה שעושה

בריט23

New member
תקשיב לי חמוד...

תן לה את הספייס שלה, אל תתקשר אליה ואל תנסה ליצור איתה קשר. אם היא תרצה אותך היא כבר תדע איפה למצוא אותך. אני מבינה כמה אתה סובל וכמה רע לך אבל אל תשפיל את עצמך.. חבל. אני רק יכולה להציע לך לצאת לבלות, לעשות דברים שאתה אוהב.. וכמה שיותר להסיח את דעתך בדברים אחרים כדי לא לחשוב עליה... אולי אפילו להכיר מישהי אחרת. אם היא באמת אוהבת אותך והיא תקלוט שהתחלת לצאת עם אחרת.. היא תבין מה היה לה בידיים.. היא תבין שהיא יכולה לאבד אותך.. ולמקרה שבאמת תתאהב באחרת.. היא כבר תאבד אותך. בהצלחה!=]

A d i 23

New member
ואני לא מבינה..

על מה אתה מתעקש בדיוק ??? היא לא רוצה, לא צריך ! מה עוזר לך בדיוק להחזיק קשר "בכוח" ?! זה לא תורם לך בכלום ! אני לא יודעת להגיד לך אם יש מישהו אחר בתמונה אבל מספיק שאתה אומר שאתה מתקשר אליה ואין לה חשק לדבר איתך, שהיא מזלזלת בך.. איך אתה נמצא בקשר כזה ?! יש גבול למזוכיזם. תבין את הרמז ותחתוך את הקשר הזה. תעשה טובה (גדולה) לעצמך ותפסיק להתקשר אליה, אל תיצור איתה קשר בכל צורה שהיא (סמס/מסנג'ר/איי סי קיו) ותמשיך הלאה ! זה קשה, זה כואב אבל זה גם יעבור. זו הדרך היחידה שלך להמשיך הלאה.. בלעדיה ! בהצלחה

אתה כותב כמה דברים חשובים,

ואני גם מסכימה עם הדברים שנכתבו לפניי. אתה כותב שאתה סובל ואתה כותב שהיא לא מסבירה את עצמה. מבחינתי אלו שתי נקודות מרכזיות שמהוות סיבה מספיק טובה להמשיך הלאה. אני לא חושבת שמישהו צריך לסבול בקשר ואני נגד (מאוד נגד) להשאר בקשר עם אנשים שרק זורקים משפטים מכאיבים לאוויר ולא מסבירים או נותנים לצד השני את היכולת להגיב. אפילו מבלי להכיר אותך ברור לי שמגיע לך יותר מזה. ההצעה שלי היא להתקשר פעם אחת אחרונה, או לכתוב מכתב. להבהיר איפה אתה עומד ולהתעקש שזוהי הפעם האחרונה שאתה נותן סיכוי לקשר הזה כי גם אתה בן אדם ומגיע לך יחס הגיוני.

תגובה

יתכן שפחות מרגישה אליך כעת. אם הקשר חשוב לך, נסה להשקיע בו. היה טוב ונעים אליה מתוך אהבה, פתח אתה ענין והשתתף ברגשותיה. היה עדין אתה ואל תלחיץ, התקשר רק כשבאמת מתחשק לך לשוחח אתה. אם הקשר ידעך והיא לא תרצה, תצטרך למצוא חדשה. בסדר גם אם תשארו בקשר פשוט כמו ידידות, לזמן מסוים או לתמיד.

לא רואה סיבה שתנגוד למה לא להמשיך

הלאה מכל מה שתיארת- לא שווה לחכות לבחורה שמתנהגת ככה והיא לא ממש מראה רצון עז להיות איתך, אז פשוט תשאיר אותה בעבר.

למעלה