בבקשה תעזרו לי

gargamel77

New member
בבקשה תעזרו לי

מישהו יכול לתת לי קישור לשיר הזה עם מריה...... זה לא "דונה מריה" זה משהו אחר..... זה בערך ככה: "הלו, הלו מריה..." בבקה זה דחוף!!!!!!!!!!!

הראל CDO

New member
זה מאיזה דיסק של פוהו או משהו כזה

(איזשהו סוג של מוזיקה ברזילאית) אני יכול לרשום את המילים אם אתה רוצה - אבל אין לי את הדיסק השיר עצמו צטערת

הראל CDO

New member
הולך ככה:

סולן: הלו הלו באיה קורו: הלו הלו באיה (חוזר כמה פעמים שבא לך לטמטם את הקורו
) ואז - סולן: או באיה דג'י סאו סלבדור... או באיה קורו: דו בירמבאו סולן: או באיה קורו: דו אגוגו סולן: או באיה קורו: דו קנדומבלה סולן: או באיה קורו: דו נוסו סניור סולן: הלו הלו באיה... COO?

Kalimac

New member
הנה

בקובץ, כי אי אפשר לכתוב בפורטוגזית כמו שצריך כאן.

הראל CDO

New member
שלי יפה יותר

גם בטקסט הפורטוגזית לא יוצא משהו... הכי טוב לכתוב בעברית!

Kalimac

New member
צריך שיהיה קידוד מתאים במחשב

אצלי רואים פרפקט.

preguica

New member
נצלש..

למישהו יש את המילים לשיר שהפזמון שלו הולך בערך ככה "אה לואה ברנקה,אה לואה" ?

הראל CDO

New member
אם הבנתי נכון (ואולי הפעם הבנתי)

זה הולך ככה: ווו ( = Vou) קונטה מי אומה היסטוריה, פרה טודו מונדו ור (= Var) נו טמפו דו קצ'יברו, נגו אפינבה ( = נפל, Aphna, אני לא זוכר איך כותבים) פרה ולר (= Valar) טרבילוה ( = עבד, עבודה, לא זוכר איך כותבים) לה נה וורה (מילה שאני לא סגור עליה, המשמעות אמורה להיות שדה או משהו בסגנון - שווה לבדוק) אי טרבליוה טודו דג'יה מויטו פוקו אלי מנטבה, קום פאו דורו אי אגווה פרייה... אי קונדו ור ( =Var) צ'גר אה נויטצ'י, פוי פרה סנזלה דיקנסה ארו פונטו דג'י אינקריו (אין לי מושג אם זאת מילה שקיימת, או ששרים אותה כאן... אני פשוט לא זוכר את המילה שם), פרה מטר אי פרה קנסה... אה לואה ברנקה אה לואה... מאו אבו סמפרה דג'יזיה, נגו נסאו פרה סופרה פוי אום קפיטן דו מטו, פרה מטר אי פרה מוהאו, אה לואה ברנקה אוליה אה... אה לואה ברנקה אה לואה... אני אקשיב לדיסק שוב אם יהיה לי זמן אחרי הצהריים אבל רק שתדע שאני מאחר עכשיו לצבא במיליון שנה בגללך, אותך למפקד!

preguica

New member
אישי תודה!!!

חסרות כמה שורות אבל אין טעם להיות קטנוני
חח אחרי הכל צבא של קפואריסט..העונש הכי כבד שאפשר לקבל זה לצאת ב6 הבייתה...

giganchi

New member
הלו הלו מריה(הלו הלו מריה)

מכיר אבל לא לגמרי. זה כשה"זמר" אומר משהו ואז האנשים עונים משהו כמו:"ובירימבאו, ופרה ווסה...

למעלה