בבקשה תעזרו לי

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
בבקשה תעזרו לי

קנו לי מתנה נגן MP3 של SanDisk של 512MB מהסוג הזה: http://www.sandisk.com/retail/dap.asp אני רציתי לשדרג ל-1GB וכשהגעתי לחנות המוכר אמר שזה כבר "ישן" ושיש אחד חדש יותר טוב: http://www.sandisk.com/retail/sansa.asp רצידי לדעת האם זה נכון שה- SANSA הרבה יותר טוב. וגם הייתי שמח לדעת מה מיוחד בו. תודה רבה.

weird dust

New member
הנגנים שונים אחד מהשני

כל אחד הוא דגם אחר ומכיל דברים אחרים. מה שלך יש זה הדגם היותר וותיק זה נכון אבל הוא קטן יותר. השני (הסנסה) יש לו גם אפשרות לחיבור כרטיס זיכרון עד 2 ג'יגה וככה להגדיל את נפח הנגן בעתיד. במאמרי הפורום יש המלצות וסיקורים על 2 הנגנים.

ny22

New member
מנהל
איפה?

לא מצאתי. מצאתי רק על החברה באופן כללי. תוכל בבקשה לפרט יותר. כי לפי מה שהבנתי ממה שכתבת, ההבדל הוא בגודל. לפי המאמר, שווה לי להתחשב בזה שאין הקלטה בסנסה, או שהאיכות הקלטה של המכשיר השני "גרועה"? תודה.

יאיר B

New member
יש שלושה הבדלים

1. גודל פיזי: ה-sansa יותר גדול מהדגם שקנו לך (ונראה שיש לו גם מסך יותר גדול). 2. ל-sansa יש אפשרות להרחיב את הזיכרון ע"י כרטיס SD. לדגם שקנו לך לא ניתן להרחיב את הזיכרון. 3. ה-sansa לא מקליט (ולמה שקנו לך יש איכות הקלטה לא מלהיבה). יש מספר הבדיל קלים באיכות השמיעה לטובת ה-sansa (כמו למשל תמיכה ב-SRS-WOW ויכולת ניווט טוב יותר של הנגן). כל הנ"ל לקוח מהאתר של SANDISK. מעולם לא ראיתי את ה-sansa אלא רק את הדגם הישן. איכות ההקלטה במכשיר הקטן לא מלהיבה. אם אתה לא צריך הקלטה - לך על ה-sansa.

ny22

New member
מנהל
ממש ממש תודה רבה

ואני מאמין שאת זה אתם יודעים: הוא טוב/נוח בתור Disk On Key? תודה.

יאיר B

New member
שניהם מתחברים עם כבל למחשב

אין להם חיבור ישיר, אלא עם כבל שמצורף למכשיר. מהירות ההעברה מסחררת (USB2). זיהוי מיידי במערכות חלונות (לא יודע על מערכות אחרות). אם הוא טוב? סאנדיסק היא החברה הגדולה (ולדעתי הטובה) בעולם לייצור DOK (למרות שיש עוד טובות). אז סביר להניח שהוא טוב. על הנוחיות רק אתה יודע (יש כאלו שטוענים שאם אין חיבור ישיר, זה פחות נוח כי צריך לסחוב כבל).

weird dust

New member
חשוב לציין שיש זיהוי מיידי ב-XP

אני לא יודע מה בדיוק ב-98.

weird dust

New member
כן, הוא לא רע בכלל

נגן סביר מאוד שהמחיר שלו משתלם ביותר לעומת התמורה.

ny22

New member
מנהל
תודה! דרך אגב...

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום, אבל מישהו יודע אם ישנה אפשרות להעביר תמונות ממצלמה דיגיטלית (או מהכרטיס זיכרון) ישר לנגן MP3 (דרך כבל או משהו אחר) ולא דרך המחשב. תודה רבה רבה רבה!

ny22

New member
מנהל
אוי שכחתי...

למבינים בדבר, המצלמה שלי היא: Canon PowerShot S1 IS אם יש לכם שאלות עליה, תשאלו.

weird dust

New member
אפשר להכניס פנימה את הכרטיס זיכרון

אבל אני לא יודע אם אפשר להעתיק לנגן.

ny22

New member
מנהל
בסוף החלטתי! הלכתי על הסנסנה

כפי שהמליצו לי כאן....... תודה רבה. למי שכבר קצת מכיר, הייתי שמח לשמוע כל מיני טיפים לגביו. דרך-אגב, מישהו אולי יודע את התשובה לשאלתי? (סוג הכרטיס של המצלמה - CF) 10Q.

יאיר B

New member
../images/Emo18.gif

הסנסה משתמש בכרטיסי זיכרון של SD. אם המצלמה שלך משתמשת ב-CF אל תוכל להשתמש איתו לסנסה (אם זה מה שהתכוונת לשאול). הסנסה מתחברת רק למחשב.

למעלה