בבקשה תעזרו לי

ליאם5

New member
בבקשה תעזרו לי

אני התחתנתי לפני 5 חודשים , היום אני בהריון חודש תשיעי (חייבת לציין שהוא הציע לי נישואין לפני שגילינו על ההריון) אנחנו ממש לא מסתדרים , רבים כל הזמן אני מרגישה שאני לא יכולה יותר רע לי קשה לי אני בוכה כל היום ואח"כ אוכלת את עצמי שהתינוקת שעוד לא נולדה סובלת מהעצבים שלי. אני מרגישה שהוא לא בוגר מספיק להיות בעל שלא נדבר על אבא הוא כל הזמן מתלונן על זה שאני עייפה ומתלוננת ושהוא לא יכול להביא חברים הביתה מתי שבא לו בכל שעות הלילה ושיעשנו וישתו פה , אני אישית לא מרשה שיעשנו בבית יותר וכן זה נכון יהיו שינויים הולך להיות בבית תינוקת וגם ככה קשה לי פיזית עם ההריון בבקשה תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות אני רוצה שיעזוב את הבית לפחות עד הלידה כי אני לא יכולה יותר עם העצבים האלו .....

מרקוס417

New member
נישואין...

מדברייך עולה שיכול להיות שהוא עדיין לא בשל להיות אבא ,אין דבר קל יותר מאשר לפרק את החבילה ולהאשים את כל העולם (דבר שכולנו עושים כל הזמן)ולכן כדי שזה לא יקרה יש לעניות דעתי כאדם הנשוי זה כבר 25 שנים(לאותה אשה)יש לנסות במצב ששניכם רגועים להחליט החלטה אסטרטגית ללמוד כיצד חיים נכון ומפתחים תקשורת נכונה ואמיתית ולא לעשות "מלחמות צדק"אלא להסתכל כל אחד על עצמו איפה אפשר לתקן את עצמו ולא את בן זוגו,אני מפנה אותך גם לאתר ששם תוכלי לקבל גם קצת יותר מידע איך אוכלים את החייה המוזרה הזו שקוראים לה זוגיות...www.zugiutova.com בהצלחה וזכרי שכמו שאפשר לקלקל אפשר גם לתקן....(עם הרבה רצון והשקעה הדדית)......

seeyou

New member
עם העצבים האלו לא מגיעים רחוק!

את צודקת בזה שלא יכול להביא חברים הביתה מתי שבא לו בכל שעות הלילה ושיעשנו וישתו פה ... אם את מרגישה שהוא לא בוגר מספיק להיות בעל שלא נדבר על אבא,זה קצת מאוחר...את יכולה לשנות-לשפר את התנהגותו בצורה נשית-ידידותית ולא עם המקל וצעקות! אפשר להשיג דברים בחיים ,ובפרט מהבעל, על ידי תקשורת,ולא על ידי צעקות או איומים( רוצה שיעזוב את הבית ?) אם את סובלת מעצבים רצוי שתטפלי בהקדם,מאחר ואת(אתם) רק מתחילים את החיים ביחד-והם לא קלים בכלל. יש לטפל בכול בעיה בנפרד ולא לערבב את כול חילוקי הדעות ביחד-אז לא יצא כלום... תקדישי כמה דקות,באווירה נעימה לליבון בעיה ספציפית. יוסי

dan1982

New member
חמודה

את נשמעת חמודה מאד , מיואשת, ובאמת יש לך בעייה אמיתית אני מציע לך שכל פעם שהוא בא עם החברים - תלכי למקום אחר, לאמא, לקניון לחברה - וכשהוא ישאל תגידי שאסור לך לנשום את הסיגריות ואת צריכה אוויר נקי תני לו את הזמן להבין שהוא יהיה אבא דן

allona

New member
סבלנות

רוב הסיכויים שהוא מאוד לחןץ מהרעיון של להיות אבא, ומנסה בכל כוחו להחזיר לעצמו את נעוריו ההולכים ונעלמים עם ישיבות עם החברה עישונים ושתיה. אולי באמת כדאי לתת לה מקום ולאפשר לו זאת, במקום להתנגד. כדאי מאוד לדבר איתו, ולומר לו שההריון מאוד מעייף אותך ושיתחשב ולא יזמין כל יום חברים. אחרי הלידה הוא ישתנה, ויבין שהמציאות שלו השתנתה. אולי פשוט הוא צריך קצת יותר זמן ממך להבין זאת. למרות שזה קשה, אני מבינה לליבך, נסי להיות מעט יותר סבלנית כלפיו, ותראי איך באורח פלא הדברים ישתנו. אך עם הרבה אורח רוח. בהצלחה

ליאם5

New member
נראה לכם שבחודש תשיעי יש

לאשה יש כח לעזוב את הבית כל פעם שיש חברה, אין לי לאן ללכת . דברים עומדים להשתנות ולהיות אפילו עוד יותר קשים הוא צריך להבין את זה ולהתחשב בי עוד מעט תהיה כאן תינוקת קטנה נראה לכם הגיוני להרשות חברים בשעות הלילה כאשר אני אהיה אחרי לידה וארצה להניק ולהכיר את התינוקת ?!? שלא נדבר על עישונים! חוץ מזה הוא כבר עזב את הבית

adam33

New member
מזל טוב

מאושר בשבילך. תראי, לפעמים העצבנות והריחוק אליו יכולה לנבוע מכך שאת בעצם בהריון וגם ככה יש עלייך מעמסה. אבל יישר כח, את קבעת בבית כבר את הכללים ושהוא יתישר לפיהם. וזה טוב. וזה שהוא לא בוגר ,אל תדאגי יש המון גברים כאלה - תשדלי לפחות ללטף אותו ואת האגו שלו על כל צעד שאת מגבילה אותו. זה חשוב מאוד מצד אחד לקבוע כללים ומצד שני להראות לו שעדיין את אוהבת אותו ושהוא ה"הכל יכול שלך" "האביר שלך" ככה את לא תאבדי אותו ואת החום ממנו, ומצד שני תהני מהכוונתו. וזה שהוא מתלונן שאת עייפה , זה הגיוני רק שאת תעשי מצידך מאמץ בימים שאת לא עייפה. זכרי, אל תתני לו להרגיש שהוא רק מוותר לך. בהצלחה.

למעלה