בבקשה תעזרו לי

Pummiki

New member
בבקשה תעזרו לי

היי כולם, אני חיילת בת 19.5 לפני שבוע קמתי עם כאבי בירכיים ממש ממש חזקים הכל בצבא הולך כ"כ לאט שהחלטתי לפנות לפורומים פה הרופא נתן לי כדורי etopanXL עד שיבינו ממה זה נגרם אין לי שום נפיחות וכל הבדיקות יצאו תקינות ככה שאני ממש מקווה שזה לא דלקת פרקים או משהו כזה שזה בכלל לא אופייני לגילי. בינתיים אני סובלת מכאבים ובקושי הולכת. סיפרו לי היום על טיפול בהידרותרפיה אבל אני לא מצליחה למצוא שום חומר כתוב חוץ מפרסומות לבריכות. מי שחושב שיכול לעזור לי בבקשה שישלח לי מסר או לאימייל: [email protected] תודה רבה, פומיקי

linar1

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gifפומיקי

אני מאחלת לך רק בריאות ואולי הכאבים הם משהו זמני וחולף. את ההסבר על טיפולי הידרותרפיה תוכלי לקבל בלינק המצורף. במידה ותרצי עוד עזרה - תשאלי ותקבלי במידת האפשר הסבר יותר מפורט. חג חנוכה שמח
LINAR

תנסי לעשות מתיחות רגליים -

הכוונה היא לשרירים האחוריים של הברכיים. עדיף לעשות תרגילים בישיבה על הרצפה או טוב יותר - בשכיבה על הגב. כך את מותחת את השרירים ללא עומס משקל. דבר אחר שיכול לעזור אבל אין לי מושג אם אצליח להסביר: בישיבה, 'טיילי' עם האצבעות (בעקר האגודל) סביב הברך, כשאת מוצאת מקום רגיש - לחצי עליו לחיצה חזקה, עמוקה ולאורך זמן. ככל שהנקודה כואבת יותר - זה יביא ליותר שחרור. כשאת לוחצת וזה כואב, הוציאי אוויר והמשיכי לנשום עד שהכאב מתפזר. כשהכאב מתפזר, זוזי במ"מ ולחצי שוב - זה כואב!!! אבל... אחרי שתכסי מספר נקודות (אומץ ונחישות) יש סיכוי סביר שתחושי הקלה בכאבים. כל זה אינו מחליף בירור של מצב הברך, אבל יכול להקל, ואם הבעיה "מתאימה" אולי אפילו לעזור

נועםבת11

New member
ברוכה הבאה , אך יתכן שאלה כאבים

חולפים הזכרת ירכיים נכון לא בברכיים. תנסי לחשוב האם עשית איזשהי פעילות גופנית שאת לא מורגלת אליה כמו התחלת הליכה, או ריקוד לפעמים דברים חדשים שאנו מתחילים לעסוק ולעשות אותם גורמים לכאבים מקווה שהכאבים יחלפו כפי שהגיעו וללא סבל מיותר. במידה וימשיכו תנסי ללכת לעשות פיזיוטרפיה. תרגישי טוב. נשמח לעזור ולהקשיב.

dorgad

New member
פומיקי, בוקר טוב!

מדברייך אין מקום להסיק שאת בפורום הנכון. בכל אופן, ברור שנדרשת אבחנה רפואית לפני כל דבר אחר. למרבה הצער (ואני בהחלט מאחלת לך שזה לא במקרה שלך), דלקת פרקים יכולה להתפתח בכל גיל, כולל בילדות. רפואה שלמה, דור

נועםבת11

New member
שלום לך, כבר כתבתי בבוקר אך משום

מה הודעתי לא נראית. קראתי את מה שאת מתארת, אך יתכן וכמו שהכאבים הופיעו הם גם יעלמו תנסי לחכות תנסי לנוח במידת האפשר ולקחת את מה שהרופא נתן לך. ובידקי האם שינית או עשית איזשהי פעילות גופנית שאת לא רגילה אליה כמו הליכה, ריקוד, וכו'. במידה וזה לא יעבור הייתי מציעה לך לגשת ראשית לאורטופד, ולראומטלוג להבדק ולהחליט על המשך טיפול. תרגישי טוב ואנו כאן כדי לעזור ולהקשיב.

למעלה