בבקשה תעזרו לי!!!

תגובה ל help me

קודם כל יפה ששמת זין והתגברת עשית נכון! עכשיו לדעתי היא די משחקת איתך כי הרבה פעמים לאנשים יש את הרצון לא להיות עם מישהו אבל להמשיך ולשלוט עליו בדרך מסויימת זה נותן הרגשה טובה כאילו אתה עדיין רצוי בנאדם אוהב להיות רצוי והוא ייעשה הרבה בשביל זה בדרך כלל זה הרבה לשחק עם הבנאדם השניוזה שהיא סיפרה לך על ההוא מהשכבה היא רוצה שתקנא! כן פה היא משחקת איתך אם באמת אכפת לה ממך היא צריכה את האהבה שלך לא את הקנאה שלך ואני מבין את ההרגשה לך שלא הצלחת לישון זה באסה בחורה יכולה לפרק גבר בדיוק בדקה וחבל ששזה קורה לדעתי היא משחקת היא לא רצינית היא לא בשבילך היא עשתה יותר מדי קטעים מסריחים ובטח לא התחלתם טוב זוכר ששמת עלייה זין ולא ראית אותה בכלל? תחזור לתקופה הזאת שים עלייה זין אל תראה אותה תמשיך בחיים שלך יש יותר טובות ממנה בהרבה בחוץ תן לה את הזמן שלה להתבגר פיזית ומאוד נפשית אולי היא תשתנה בינתיים ותבין את הטעויות שלה.

Helpme3

New member
ניתקתי איתה את הקשר ו...

אוקי שמעתי לעצתכם ואתמול בצהריים התקשרתי אליה וכבר תיכננתי נאום שלם למה אני רוצה לנתק את הקשר ושהיא התייחסה אלי לא יפה וניצלה אותי ושיחקה בי וכל זה אבל ברגע שהיא ענתה ככה הלכה השיחה שלנו: "תקשיבי המצב לא מתאים לי" "איזה מצב?" "המצב בינינו" "מה לא מתאים בו" "הכל" ואז היא עשתה "טוב...." ואמרתי לה אז ביי והיא ניתקה ובלילה היא שלחה לי הודעה "אני מבינה שאתה פגוע אבל לא רק לך קשה עם המצב. יש לנו 2 ברירות או שננתק את הקשר עם כל הכאב שבזה או שנתמודד עם המצב ולא נוותר על הידידות בינינו. ההחלטה שלך ואני מקווה שתחליט נכון." עכשיו דבר ראשון ממש מעצבן אותי שהיא חושבת שרק בגלל האחד שהיא יוצאת איתו שרק בגלל זה אני הפסקתי לדבר איתה אבל זה ממש לא רק בגלל זה זה רק הקש ששבר את גב הגמל ודבר שני עכשיו לא כ"כ אכפת לה כמו פעם כי יש לה אותו אז היא מוותרת עלי כ"כ בקלות... חבל.... \השאלה היא אם כדאי לי להגיד לה משהו? לשלוח לה הודעה? לעשות משהו? חבר שלי אמר לי שהדבר הכי טוב זה פשוט לא לענות ולא כלום לשום דבר וזהו ואז אולי היא תבין שהיא לא הייתה בסדר... אבל אני מכיר אותה הרבה יותר טוב ואני יודע שאם אני לא יתן לה סיבה היא ישר תסובב את כל העניין כלפי ותחשוב שאני זה שהייתי לא בסדר ולא היא... אז מה כדאי לי לעשות? להעביר לה מסר דרך חברה משותפת? או משהו כזה או לא לעשות כלום???

ע ד י י י

New member
שום חברה משותפת...

זה רק יהרוס... פשוט תקבע איתה,תשבו ותגיד לה כל מה שיש לך על הלב...ואז היא תבין עד כמה שהיא לא בסדר...ותראו איך זה ימשיך משם...רק אחרי שיחה ב4 עיניים שבה כל אחד יגיד ה-כ-ל תוכלו לדעת באמת מה כל אחד מכם רוצה ועד כמה הקשר הזה חשוב לכל אחד מכם...בהצלחה:)

אני אנסה לענות, וגם יש לי שאלה .

קודם כל, אני חושבת שאתה צריך לכתוב לה משו כמו: "הפסקתי לדבר איתך לא רק בגלל החבר שלך, (זה רק הקש ששבר את גב הגמל) ודבר שני- עכשיו לא כ"כ אכפת לך כמו פעם.. ובקיצור- אני בוחר לנתק איתך את הקשר. -סופית-. " אני ממש -לא חושבת- שצריך להעביר לה מסר דרך חברה. לא נראה לי שצריך לערב עוד אנשים. אז אתה צריך לשלוח לה הודעה. ועכשיו השאלה שלי: האם היא אחת מאלה שינסו להשלים איתך? האם היא תתחיל לתחקר אותך(-->"תגיד, למה אתה אומר שזה הקש ששבר את גב הגמל?? כאילו, שיואו
מה כבר עשיתי לך?? מה אתה מתעצבן?..." האם היא תמשיך לנג'ס עד שתחזרו להיות ידידים?) כי אם כן אז...
נראה לי שפשוט אסור יהיה שתענה לה.. תנסה ממש לנתק את הקשר . בקיצור, תן לה סיבה כדי שהיא לא תסובב את העניין, ושלא תגיד שאתה היית לא בסדר. תשלח לה את מה שכתבתי למעלה.. [נראה לי. ושיהיה בהצלחה.]

Helpme3

New member
לא, ממש לא

היא ממש לא מאלה שינסו לנג'ס עד שהיא תשלים איתי היא בהתחלה זה יציק לה יום-יומים ואז היא תסובב את זה עלי ותגיד לעצמה כל הזמן שאני יצור ושאני אגואיסט שככה ניתקתי איתה את הקשר. אבל כמו שרשמתי מקודם אני כבר רואה שהרבה פחות אכפת לה ע"פ וזה בגלל שיש לה עכשיו מישהו אז כנראה שאני לא חסר לה.... אחרת היא לא הייתה רושמת לי הודעה כמו שהיא רשמה.... ואני לא יודע אם עכשיו לשלוח הודעה בקשר להודעה שהיא שלחה לי כי אז זה סתם יראה כאילו ישבתי יום שלם ורק חשבתי מה לעשות ומה להגיד לה... נראה לי שהכי טוב יהיה שפשוט אני לא יענה עכשיו בכלל ואם היא מתישהו תשלח עוד הודעה אז אני יענה לה. ובקשר למה שאמרתי "להעביר מסר דרך חברה משותפת" זה בעיקרון יש לי ידידה טובה שהיא החברה הכי טובה שלה ואני יכול כאילו סתם לדבר איתה על הנושא הזה ואני לא יגיד לה תמסרי לה שאמרתי את כל הדברים האלה אבל בתחלס אני יודע שהיא תספר לה אח"כ כי הן מספרות אחת לשניה הכל... אז כדאי לי להגיד לחברה שלה משהו או לא לדבר איתה בכלל על הנושא?

שמע.

אני -לא חושבת- שכדאי שתדבר בכלל עם הידידה המשותפת כי אם כבר, אז שהיא תהיה זאת שתתחיל את השיחה על זאת שהיית דלוק עליה. [אני מקווה שזה כבר עבר.. =] אז בקיצור- לא צריך לדבר לא איתה ולא עם הידידה שלך על זה, נראה לי. אבל זת רק דעתי. בכל מקרה, תעשה מה שאתה מרגיש לנכון. אה! ואני גם חושבת שאם היא תשלח לך הודעה, רק אז תענה לה.
כי זה באמת ייראה שחשבת יום שלם מה להגיד לה.

למעלה