בבקשה תעזרו לי!!!

Helpme3

New member
בבקשה תעזרו לי!!!

אני כבר באמת לא יודע מה לעשות.. הסיפור שלי ארוך ובבקשה אם מישהו יכול לתת לי עצה בקשר למה לעשות תודה מכל הלב כי באמת אני כבר אובד עצות!!! אז ככה זה מתחיל הייתה לי ידידה לפני שנה וחצי שהתאהבתי בה והייתי מאוהב בה במשך 10 חודשים והיא לא רצתה אותי והיא גם לא התייחסה אלי אז הכי יפה אז יום אחד אמרתי לעצמי שאני לא יכול לסבול את זה יותר את היחס שלה ואני חייב לשים עליה ז*ן ולעבור הלאה, והיא גם בדיוק נכנסה לקשר רציני עם מישהו ובכלל לא ראתה את החברים שלה יותר בקושי אז בסוף הצלחתי להתגבר איכשהו... ואז לפני קצת יותר מ4 חודשים יצאתי עם מישהי כמה פעמים ואחרי שבקושי הייתי בקשר עם זאתי שאהבתי (אפילו שהיא בשכבה שלי) חזרתי לדבר איתה פה ושם והיא התחילה לבוא אלי פעם בשבוע- שבועיים ואני לא חשבתי על שום דבר חוץ מידידות בינינו ואז יום אחד נגמר הקשר שלי עם זאתי שיצאתי איתה כמה פעמים ויום אחרי פגשתי את זאתי שהייתי מאוהב בה והיא באה ונישקה אותי ואני כמובן הייתי בשוק כי אחרי הכל זאת מישהי שהיא אהבה הראשונה והיחידה שלי והייתי מאוהב בה במשך 10 חודשים ולא חשבתי בכלל על משהו כזה ואז כמובן פתאום התחילו לחזור לי רגשות אליה ואמרתי לה שאני רוצה כן לנסות קשר והיא אמרה לי שהיא בדיוק סיימה קשר רציני עם חבר שלה במשך חצי שנה והיא לא מוכנה ישר שוב לצאת אז היא לא רוצה עכשיו משהו ואז אמרתי לה שאני יחכה בינתיים ואם היא תרצה שננסה אז שהיא תגיד לי ואז אחרי איזה שבוע שוב התנשקנו ואז אחרי עוד שבוע רבנו על משהו והיא אמרה לי שנמאס לה ופשוט שאני ישכח את כל הקטע שהתנשקנו ושסתם ניהיה ידידים רגילים ואז הפכנו להיות ידידים אבל ממש טובים וכל הזמן ביחד וכל הזמן בטלפון והכל אבל אני שוב התחלתי להרגיש אליה רגשות שגדלו וגדלו ואז לפני פסח אמרתי לה שאני שוב מרגיש אליה ושאני שוב רוצה להיות איתה ואז ראיתי שהיא לא מגיבה טוב אז אמרתי לה שנראה לי שהדבר הטוב ביותר יהיה שניכח פסק זמן ולא ניהיה בקשר עד שאני יצליח להתגבר ואז שבועיים כמעט לא דיברנו ואז היא שלחה לי הודעה שאני מניאק ואגואיסט ושלא התחשבתי ברגשות שלה בזה שהייתי החבר הכי טוב שלה ופתאום סתם ככה אני מנתק את הקשר ואז דיברנו והחלטנו שנחזור בכל זאת להיות חברים טובים ועכשיו שוב חזרנו להיות חברים טובים כבר חודש וכל הזמן אנחנו ביחד ואז פתאום אתמול בלילה היא התקשרה אלי אחרי שהיא לא דיברה איתי כל היום (שהיא בדר"כ כן מדברת איתי כמה פעמים ביום) ואמרה לי שהיא הלכה עם חברים אחרים ואז היא נשארה עם איזה מישהו מהשכבה שלי והוא אמר לה שהיא נראת טוב והמישהו הזה כל הבנות רוצות אותו ואז היא עוד שואלת אותי אם זה מפריע לי שהיא מדברת על זה ומזה היה ברור שהיא רוצה אותו וגם ביררתי אצל חברים וגם הוא רוצה אותה וכל הלילה לא יכולתי לישון רציתי למות!!! ואני לא יודע מה לעשות, לא הלכתי היום לבית הספר כי לא יכותי לעמוד בלראות אותה ואני מת שהיא תתקשר ואני לא יודע אם אני יענה אם היא כן תתקשר כי אני לא יודע מה להגיד לה!! אני לא יודע מה לעשות!!! בבקשה בבקשה אם יש לכם עצה כלשהי בבקשה תגידו לי בהקדם האפשרי כי אני באמת כבר לא יודע..........

אין לך ממש מה לעשות רק...

לנסות לשכוח אותה להתנתק ממנה בהתחלה זה יכאב אבל זהו...בשלב מסויים זה ייגמר. ואם תנסה לצאת יותר ולהכיר יותר בנות יהיה לך יותר טוב

shahar 007

New member
אני חושבת שהקשר איתה רק עושה לך רע

ובנוסף...קשה לי להגיד אבל... שהיא קצת משחקת בך לדעתי אתה צריך להתרחק ממנה ולשכוח ממנה זה לא עושה לך טוב כל הקטע איתה

Devil009

New member
forget her!!

i suggest that u should cut the frienship and forget about her cause she make u go crazy and sad... sorry about the english.... its temporary.....

לפי דעתי, ההיסטוריה תחזור על עצמה..

יענו, לדעתי אתה צריך -שוב- לנסות לשכוח ממנה ולהתגבר עליה, כי הוא רוצה מישהו ואותו מישהו רוצה אותה.. אז לך אין כל כך מה לעשות- אתה הרי אמרת לה מה אתה מרגיש, וראואים שהיא -לא רוצה- לפגוע בך, אבל!! גם רואים שהיא לא רוצה אותך בתור החבר שלה. אתה לא צריך מישהי שלא אוהבת אותך.... אז עצתי היא לשים עליה ז*ן, ופשוט להמשיך הלאה..כמו שכבר עשית כמה פעמים.. אז אני בטוחה שתצליח גם הפעם.
בהצלחה .

עצה בשבילך

תרד מזה! זה עושה לך בעיות! אני במקומך לא חוזרת להיות ידידה שלה אם ככה אתה מרגיש שאתה לא יכול ללכת לבצפר לראות אותה סיפור עצוב תתגבר סורי על הבוטות אבל אין מה לעשות,\ לא נגמר העולם אהבות באות והולכות תחפש מישהי שגם תחזיר לך אהבה ולא תשחק בך

rRoller

New member
תקשיב...

תקשיב לכל האנשים שרשמו לפניי... סה"כ אתה צריך, לדעתי, לנתק איתה את הקשר, לא לחיות עם מחשבות של "אולי?" "ומה אם?" ושתדע שאפילו אם עכשיו זה נראה לך הדבר הכי מופרך, הכי קשה לעשות (והכי קל לומר), שתדע לך, שזה באמת יהיה קשה, אבל לא בלתי-אפשרי... סה"כ אל תשכח שאתה כן חיי רק פעם אחת (אני יודע שזו קלישאה מוכרת, אבל בכל זאת), ותשאל את עצמך אם באמת כדאי לך לבזבז כל כך הרבה זמן מהחיים שלך? לדעתי התשובה היא חד משמשעית, לא. תתנתק, תאמין לי שתמצא בחורה טובה ממנה שבעתיים... ושתדע שהחיים זה דבר יפיפיה.. אפילו אם לפעמים מרגישים רע, סה"כ זה עוזר לראות את הפנים היפים בחיים...
תעשה דברים שאתה אוהב, תצא עם חברים, תלך לים, תטייל, תצא לרוץ, תשיר, תנגן
, תרקוד, ותעשה כל מה שיגרום לך להרגיש טוב... חבל לא להנות בהזדמנות האחת הזאת שנתנה לך... (ושתדע שאחרי שתרגיש רע, תרגיש טוב, כמו שאומרים, מכאן אפשר רק לעלות)
המון מון בהצלחה בחיים

מעין 123

New member
מתוק...

אני לא מוצאת את המילים הנוכונות להגיד.. אבל... הבחורה הזו משחקת לך ברגשות. היא יודעת שאתה תהיה מוכן לעשות בשבילה הכל ולכן לא אכפת לה לפגוע בך כי בסופו של דבר אתה תחזור אליה על ארבע. אתה צריך להעמיד אותה במקום אבל יותר מזה את עצמך- אל תתן לה את הסיפוק הזה. תמשיך בחיים ותראה שמסביבך עוד מיליוני בנות שמוכנות לקבל אותך בלי שום משחקים. בהצלחה...

איש...

תראה אני הייתי בקשר כזה עם מישהו שנה וחצי עד שנהיינו ביחד. אבל באמת התייחסתי אליו כידיד שלי וממש לא רציתי אותו מעבר וכן הייתי מתייחסת אליו מגעיל כי ידעתי שהוא רוצה איתי משהו,כי חשבתי שאם אני אתייחס אליו מגעיל הוא ירד ממני. וכל פעם חשבתי שאני רוצה ואז מיד שיניתי את דעתי. ככה שיצא שכאילו שיחקתי בו.אבל לא,פשוט לא היה לי אף פעם חבר ולא ידעתי להתאפס על הרגשות שלי-בוא נגיד ככה,אז התנהגתי כמו ילדה קטנה איתו. מצד שני,יש את ידיד שלי שהייתה מישהי שהוא רצה והם יצאו והיא זרקה אותו וממשיכה להתעלק על חברים שלו מול הפרצוף שלו ויש לה חבר כל שני וחמישי אבל בסופי שבוע היא עדיין חוזרת לידיד שלי והופכת אותו לנער שעשועים שלה,יזיז קיצר.אז היא משחקת וסתם סתומה. אז המקרה שלך לא כזה מובן לגופו. כי קל להגיד תתרחק ממנה ותעזוב אותה והכל. אבל בעצם אתה לא יודע מה באמת עובר עליה. אז תוודא את זה טוב טוב וכשהיא תגיד לך בפרצוף תעוף לי מהעיניים ושהיא לא רוצה איתך שום קשר,אז פעם הבאה שהיא תבוא לנשק אותך אתה תגיד לה יפה מאוד ביי ביי,לכי חפשי את החברים שלך. ואם היא לא ואתה סתם תתנתק,אתה תתחרט. כאב של חרטה על דברים שלא עשינו הוא הכאב הכי גדול.

Law Ho

New member
בן אדם... יש לך בעיה רצינית

ואתה יודע מה זה אומר שיש לך בעיה רצינית? זה אומר שאתה צריך לקחת את עצמך בידיים... כמה שתמהר יותר תרגיש טוב מהר יותר. עכשיו תכלס, היא משחקת בך לאללה. תסתכל על זה אחרת. היא לא רוצה אותך... היא שומרת אותך על אש קטנה ומנשקת אותך פעם בשבוע כדי שלא תשכח ממנה... ואתה כזה תחליף זמני בין החברים שלה. ידידות ויזיזות יכולים להיות קשרים מצויינים אבל לך במצב הזה הם לא מתאימים. זה נראה לך בסדר שלא הרגשת אליה כלום ולקחת אותה כידיד בלבד ואז היא הביאה לך נשיקה קטנה ופתאום כל הרגשות שלך חוזרים וצפים למעלה? אם הרגשות שלך ככה צפים למעלה אז כנראה שלא התגברת עליה אלא פשוט... דחקת את הרגשות ואלו חיכו להזדמנות ההכי קטנה כדי לפרוץ החוצה. פעם הבאה (שזה עכשיו) אל תדחוק את הרגשות שלך כי אחרת הם שוב יקפצו כשהיא תפרד מהחבר הבא שלה ותהיה חרמנית או משהו. פשוט תתמודד עם זה. תבין שהיא לא הבחורה בשבילך. מה יש לך לעשות איתה? היא לא רוצה אותך... אז תקבל את זה כאקסיומה. תהיה סלחן עם עצמך... אתה יכול לחשוב עם עצמך למה התאהבת בה ומה בה עושה לך את זה ולמה אתה מרגיש ככה ואחרי שתשלים עם זה שאתה אוהב אותה תבהיר לעצמך שהקשר הזה הייתה לו הזדמנות והוא לא צלח ולכן הוא לא אופציונלי (אפשרי) יותר. אז תסכם עם עצמך שגם אם עכשיו ברגע זה היא מצלצלת לך בדלת ואומרת שהיא רוצה משהו איתך אתה מסרב. עוד משהו, במקום לחשוב עליה... תתחיל לחשוב על עצמך. שתגיד שאתה מאנייק ושתגיד שאתה אגואיסט. זה רק מילים. פקה פקה. מי שואל אותה בכלל? אתה כאילו סופג הרבה הרבה מטענים רגשיים רק כדי שהיא תוכל לרקוד על כמה חתונות בו זמנית. כשהיא תקרא לזה איך שהיא רוצה... מעכשיו אתה דואג לעצמך. תרגיש מה הכי טוב לך ומה אתה היית רוצה לעשות בכל רגע נתון. שיהיה לה בהצלחה עם ההוא.. זה לא אמור לעניין אותך. אתה עכשיו חושב על עצמך. זה כאילו שהיא אמרה לך "לא רוצה אותך.. מעכשיו אני ממשיכה הלאה ואתה ממשיך הלאה ודרכינו נפרדות". אם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל לדבר איתה עכשיו ושסתם כואב לך לראות אותה או משהו.. אז תודה בזה כשאתה מדבר אל ליבך ותשלים עם זה. תשתדל לקחת מרחק לזמן מסויים. אם תרצה להיות ידיד שלה אחר כך... תחזור אליה רק אחרי שהשלמת עם הרגשות שלך ואתה מוכן להיות איתה בקשרואתה יודע שאתה לא חושב עליה ולא מפריע לך שהיא עם מישהו אחר. ואל תבריז מב צפר בגללה!! אני עכשיו מסיים בצפר (שמיניסט) ואני בתקופת בגרויות ואני אומר לך תכלס. מטרה אחת מרכזית יש לבצפר תיכון - תעודת בגרות = כרטיס כניסה לאוניברסיטה. אז אל תבריז ותשקיע בזה כי עוד כמה שנים בתעודת בגרות תישאר איתך והבחורה הזו.. אתה תצחק כשתשמע את השם שלה ותזכר בסיפור שלכם ואיך היא שיחקה בך ותגיד לעצמך "וואלה.. איזה קטן ותמים הייתי ... חחח". כל פעם שאתה רואה אותה בבצפר ואתה מרגיש שקשה לך בלב תגיד לעצמך: "אני יודע שקשה לי... זה סימן שאני עדיין מרגיש כלפייה משהו ואין צורך להתכחש לזה. אבל אני באתי היום לבצפר בשביל ללמוד. זו המטרה המרכזית שלי והיא פה במקרה.. אני לא אתן לה, דבר שני בסדר העדיפויות... להפריע ללימודים שלי שהם במקום הראשון. בהצלחה לך
מקווה שלא רשמתי יותר מדיי בולשיט. אם משהו לא ברור אז תגיד ואולי אני אוכל להסביר יותר טוב.

BloodyRose

New member
"נהיה"?

מתי הוא לא היה? זה חלק מהחוזה שלו עם הפורום, להיות הפילוסוף, לא? אני היועצת המלכותית, המלך הוא המלך, אוהד הוא שליח המלך (
) וגיל הוא הפילוסוף. ככה זה עובד בממלכת הפורומים...

Law Ho

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

ראסמייי. תגידי בלאדי, את מכירה במקרה איזושהיא גרסא של cry me a river ? של Sam Cook או Ray Charles במקרה? ועוד שאלה קטנה... מכירה את Eva Cassidy או Ella Fitzgerald ?

פחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה רק שליח המלך! אני אלת הפורום! נדפקת! היי זאת בלאדי שחלקה את התפקידים לא אשמתי..... אני אלילה!

oh-da

New member
אם בלאדי לא תשנה את חלוקת התפקידים

היא לא תהיה מחלקת התפקידים הראשית (כלומר אדומה)

למעלה