בבקשה תעזרו לי

DancingWithThe

New member
בבקשה תעזרו לי

שמעתי את האלבומים המתקדמים: Dream Threater-Scenes From A Memory Genesis-Selling England By a Pound, Foxfort, Nursy Crime Emerson, Lake and Palmer- Trilogy Camel- The Snow Gnoose King Crimson- Red, In The Court Of The Crimson King Yes- Close To The Edge, Fregile, Relayer Frank Zappa - Joe's Garage אהבתי בימיוחד את GENESIS ו YES , בעצם אהבתי את כולם אבל כבר מאסתי בלישמוע כל הזמן לשמוע אותה מוזיקה אז אתם יכולים להמליץ לי על עוד אלבומים מתקדמים טובם, אם יש עוד?

Eladfender

New member
יש הרבה שעוד לא שמעת ובטוח תאהב

king crimson - lizard , the wake of poseidon , למשל

meandmeandme

New member
אני הייתי ממליץ

על משהו של ג'טרו טאל.. Aqualung או Thick as a Brick הם התחלה טובה. גם Mirage וMoonmadness מומלצים. ועוד שתי להקות שאני חושב שכדאי לך להכיר: Gentle Gaint וRennaissance לג'נטל ג'יינט יש את אוקטופוס שנראה לי הכי מתאים להתחלה.. או אולי האלבום הראשון שנקרא על שם הלהקה. ולרנאסאנס, "שחזרה וסיפורים אחרים" או Ashes are burning. האזנה נעימה

פרוגיא

New member
בשלוף

עוד מהלהקות שאהבת: Genesis - The Lamb Lies Down On Broadway Emerson, Lake and Palmer - First album, Brain Salad Surgery Camel - Monnmadness, Mirage קלאסיקות נוספות שיפתחו אותך לכיוונים חדשים: Jethto Tull - Thick as a brick Mike Oldfield - Tubelar Bells 2003, Omadwan, Amarok PFM - Per un amico Isildurs Bane - Mind vol. 1 Gryphon - Red Queen To Gryphon 3 Renaissance - Ashes are burning Van Der Graaf - H To He, Pawn Hearts Gong - Flying teapot Hatfield and the north - The rotters club Caravan - In the land of gray and pink האזנה נעימה

DancingWithThe

New member
תודה לכולם ועוד שאלה שקשורה ליס

לומר את האמת, לא שמעתי את כל האלבומים שרשמתי הרבה מאוד פעמים. את Relayer של YES קניתי לא מזמן, הקשבתי לו בערך כ 10-15 פעמים ועדיין לא התחברתי אליו(את CLOSE TO THE EDGE אהבתי אחרי 5 שמיעות), במיוחד השיר הראשון, כל פעם המוזיקה נשמעת כאילו yes מנגנת סתם בצורה אקראית בלי שום קשר למוזיקה. השאלה שלי היא האם כדי לנסות להמשיך להקשיב לאלבום הקשה הזה או לוותר(כי הוא פשוט אלבום לא טוב?)

HelterSkelter1

New member
רילייר

אל תוותר - אני גם לא אהבתי אותו כ"ב בהתחלה - מדובר באלבום מדהים, אחת מפסגות הפרוג ללא ספק - ואני מדבר לא רק על היצירה המרכזית אלא גם על שני הקטעים האחרים שהם מעולים. שווה לא לוותר!

RamiSun

New member
מוזר מאוד מה שאתה אומר,

התחברת ל- CLOSE TO THE ולא התחברת לרילייר? מוזר לי. יס באלבום הזה כלל וכלל לא מנגנת בצורה אקראית, בעצם בשום אלבום היא לא מנגנת אקראית, אף שהאלבומים שלה נכתבו ספונטאנית באולפן ברוב או בכל המיקרים. תמשיך להקשיב ולחפש את הקשר בן הנושאים. מעבר לכך הייתי ממליץ לך להקשיב גם לדברים שקורים היום בפרוג The Flower Kings - Stardust We are Rainmaker Flower Power Unfold The Futuer Pain OF Salvation - Remedy lane Perfect Element Pt I Concrate Lake Entropia Marillion - Jester Tear Clutching At Straws Misplaced childjood Spocks Bread - The Light Transatlantic - SMPT:E ACT - Last Epic

epitaph

New member
הייתי מוסיף את...

The Flower Kings - Space Revolver אחד האלבומים האהובים עליי.

פרוגיא

New member
שמועה לגבי רואן סטולט...

אתה בודאי תוכל לאשר או להכחיש... שמעתי שהוא קרא לילדים שלו יוהן סבסטיאן סטולט ופיטר גבריאל סטולט... יש בזה אמת ?

מורנא007

New member
הקשב לקטע The Gates of Delirium

הקפץ את המחט או הנגן לקראת הסוף (מ- 16 ד' ואילך), שם נמצא סון
בתיאבון.

cut2

New member
יש דברים שלא עושים

לחתוך את GOD ולהישאר רק עם Soon? נו באמת! לדעתי פשוט צריך לשמוע את האלבום הזה ברקע, הרבה פעמים, ולא לנסות לחפש יותר מדי הקשרים באופן מודע - תן למוח האחורי שלך לעשות את העבודה. פשוט תקשיב, בלי יותר מדי ריכוז, ותעשה משהו אחר כשהמוזיקה מתנגנת ברקע.

למעלה