בבקשה תעזרו לי!
שלום, מעונינת ללמוד מנהל עסקים בהתמחות ראיית חשבון.
יש פה מישהו שלומד או למד את זה בקריית אונו? אם כן, יש לי מס שאלות שאשמח לקבל תשובה:
1.האם מרוצה מהמורים ומהאוירה הכללית?
2.לימודים ממש קשים בקטע שאין זמן לכלום או שאפשר להתמודד?
3.הבנתי שאין חופש גדול בין ב' ל ג' - עד כמה זה נורא?
4.מתחילים ללמוד ישר מתחילת שנה א גם קורסים בראיית חשבון או שקודם לומדים רק מנהל עסקים ואז באישהו שלב משלבים חשבואנות? או שזה שיעורים ביחד? איך זה מתנהל מבחינת קורסים??
5.בסוף אני יוצאת עם תואר במנהל עסקים לא בראיית חשבון גם? אני יודעת שאוכל להיות רואת חשבון במסלול זה, אך האם אצא עם תעודה של ראית חשבון ביד? ואם לא, עד כמה זה בעייתי מבחינת העתיד שאשתלב בשוק העבודה?
6. אם אני לא בטוחה שבאלי לפתוח עסק בעתי דולהיות עצמאית עד כמה זה רלוונטי אליי הלימודים האלו? כי בתכלעס זה מנהל עסקים.
סליחה על החפירה וממש אשמח לקבל תשובה - חשוב לי מאד
גם אם לא תענו על הכל- בבקשה תענו!!!!
שלום, מעונינת ללמוד מנהל עסקים בהתמחות ראיית חשבון.
יש פה מישהו שלומד או למד את זה בקריית אונו? אם כן, יש לי מס שאלות שאשמח לקבל תשובה:
1.האם מרוצה מהמורים ומהאוירה הכללית?
2.לימודים ממש קשים בקטע שאין זמן לכלום או שאפשר להתמודד?
3.הבנתי שאין חופש גדול בין ב' ל ג' - עד כמה זה נורא?
4.מתחילים ללמוד ישר מתחילת שנה א גם קורסים בראיית חשבון או שקודם לומדים רק מנהל עסקים ואז באישהו שלב משלבים חשבואנות? או שזה שיעורים ביחד? איך זה מתנהל מבחינת קורסים??
5.בסוף אני יוצאת עם תואר במנהל עסקים לא בראיית חשבון גם? אני יודעת שאוכל להיות רואת חשבון במסלול זה, אך האם אצא עם תעודה של ראית חשבון ביד? ואם לא, עד כמה זה בעייתי מבחינת העתיד שאשתלב בשוק העבודה?
6. אם אני לא בטוחה שבאלי לפתוח עסק בעתי דולהיות עצמאית עד כמה זה רלוונטי אליי הלימודים האלו? כי בתכלעס זה מנהל עסקים.
סליחה על החפירה וממש אשמח לקבל תשובה - חשוב לי מאד
גם אם לא תענו על הכל- בבקשה תענו!!!!