בבקשה תעזרו לי :(

gali142

New member
בבקשה תעזרו לי :(

רציתי לשאול משהו ותגידו לי אם אני עושה את זה נכון. אני וחבר שלי שנתיים ביחד.. בחודשים האחרונים אנחנו עושים סקס פעם בשבוע או משהו כזה.. הבעיה היא שלפעמים שאני מבקשת ממנו הוא אומר לי שהוא עייף או שלא בא לו כי הוא רוצה להיות ממש ממש חרמן ואז לעשות סקס, או שהוא אומר לי שהוא לא רוצה לעשות את זה יותר מדיי כי הוא לא רוצה שימאס לו מהגוף שלי. וכל פעם שהייתי מבקשת ממנו לשכב איתו הוא היה אומר לי סבבה והיינו שוכבים. ולפעמים הוא היה אומר לי שלא בא לו מכל מני תירוצים. התקשורת בנינו טובה, אני יודעת שהוא לא בוגד בי, לא חסר בי כלום.. כאילו יש לי גוף יפה שהיה מושך עוד 1000 גברים אבל אצלו זה שונה. עכשיו אני אחרי מחזור והוא עוד לא ביקש ממני סקס.. ואני לא רוצה גם לשכב איתו כי אני רוצה "להחזיר לו" על כל הפעמים האלה שהוא דחה אותי. והוא תמיד נתקע במקלחת שעה ומאונן וזה מציק לי כי נראה לי שהוא מעדיף את יד ימין שלו על פניי ואני חושבת שישאר איתה כי לי נראה לי שטוב לו מאוד איתה.. בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות והוא לא רוצה ללכת לסקסולוג או ייעוץ מיני.. באמת שהתייאשתי.והייתי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות כדי לוערר אצלו את המיניות?

chenby

New member
בטוח

שלהיות מבואסת בבית לא יתרום למשיכה, שמחה וקלילות לעומת זאת, מסקרן ומושך.. יחד עם זאת אני חייבת לציין - הוא מספר סיפורים -תירוצים ללמה זה טוב שתעשו סקס פעם ב.. ולא מראה עניין בלטפל כלומר לא חושב שיש בעייה. תפתחי את זה ותגידי לו שזה בעייה בשבילך. ואת רוצה להרגיש נאהבת ומסופקת ולא ללכת לישון דחויה, ואם זה מה שמתוכנן לכם מעכשיו, כדאי שתדעי מראש כדי שתחליטי אם מתאים לך להשאר שם או לא.. זה התפקיד שלו לטפל במיניות שלו כמו שזה שלך לטפל בשלך.. תקשורת טובה ותמיכה וכנות לרצונות ולצרכים יכולים לקרב ולהתחיל בעבודה משותפת.. במידה ולא.. רוב הסיכויים שאת תלכי לישון מאוכזבת כמעט כל לילה עד שיגמר לך.. נשמע שאת יוצאת עם האקס שלי..

seeyou

New member
"אני רוצה "להחזיר לו" על כל הפעמים"../images/Emo152.gif

אלו משחקים של ילדים אבל גם של בוגרים מה שלא בסדר בסיפור שלך שהתקשורת הטובה עם יחסי מין בתדירות כפי שאת מציינת-צולעת בגילכם לא זכור לי תרוצים כאלו וגם לא עסקתי בעוננות כפי שעושה החבר שלך. זמנים אחרים? עוד דבר שאני זוכר טוב-אף פעם לא דיברנו כן לעשות או לא לעשות....זרמנו,וזה היה ברור לשנינו שאין יותר טוב כתקשורת מאשר פינוק-סקס. ייתכן ששנתיים עשה את שלו ויש עייפות החומר-מוקדם לדעתי. יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שאת עושה ההיפך מהנכון

קודם כל הסבר: למה הוא מעדיף את יד ימין? מכיוון שלפי תפישתו (כמו של רבים וטובים), כשהוא שוכב אותך הוא צריך לענג אותך, והוא לא פנוי להנאה שלו. לעומת זאת, את יד ימין הוא איננו צריך לספק. אז נכון, אפשר גם וגם. אבל למרות זאת, לפעמים לא בא לנו גם וגם. בא לנו לדאוג רק לעצמנו. יש גברים שיודעים לבוא ו"לקחת" את זה לעצמם, ויש כאלו שמרגישים שזה פויה, לא יפה ולא מתחשב. הרבה נשים לא מכירות בצורך הזה אצל גברים, ולכן לא נותנות לו לגיטימציה. וחבל. אם את רוצה שהוא יעשה את זה איתך, קודם כל תפסיקי לרדת עליו וללחוץ עליו. תדגימי לו במיטה איך הוא יכול, לפעמים, לעשות רק מה שבא לו בשביל עצמו. באותן פעמים ספקי את עצמך אחרי שהוא יגמור (ואל תבקשי את זה ממנו!). כדי לאזן, פעמים אחרות, בקשי ממנו שהוא יתעסק רק בך, וברצונות שלך. ופעמים אחרות תעשו את זה הדדי, ככל שאפשר. בקיצור, צריך לעבוד פה עם שכל ורגש, בשיתוךף פעולה, ולא לבוא מהצד הנשי הפגוע, הכועס והממורמר, שהוא הדבר שהכי מדכא משיכה מינית שאפשר. ודרך אגב, זה לא קשור לזה שהגוף שלך יפה ומושך אחרים או לא. מה שמושך גבר בבר או ברחוב להתחיל איתך זה לא מה שימשוך אותו אחרי שהוא גר איתך. מה שמושך בזוגיות ממושכת זה בעיקר מערכת היחסים שיש ביניכם. כמובן שגוף יפה ומטופח מוסיף וגוף מוזנח פוגע, אבל זה ממש לא העיקר. מריוס

czar

New member
אם את באמת בת 19

תני להמשיך לעשות ביד והלאה.....שחררי אותו

stringer

New member
מה עם דרכים אחרות ליצירת קירבה ?

אני חושב שלמשל להתחבק בייחד מול הטלויזיה על הספה בסלון יכול ליצור הרגשת קירבה ,חום , תחושת שייכות וביטחון אצל שניכם. וזה יכול להיות מהנה בדרך אחרת. לדעתי אפשר להביע אהבה בעוד דרכים. יכול להיות שדברים כאלו יעוררו אצלו את המיניות , ואז יהייה לו יותר חשק. שהסקס יהיה עם יותר אהבה שמובילה אליו ולא רק מתוך דחף מיני.

אייבורי

New member
טוב

בבוקר תקומי רבע שעה לפניו - ותמצצי. תעשי את זה שלש פעמים בשבוע במשך חודש ותבואי לספר מה קורה.

נומלה

New member
יש לי הצעה אחרת

לפני שהוא נכנס למקלחת שתשים סרט פורנו ותענג את עצמה. למה להתיחס אליו כל הזמן.

gali142

New member
לאייבורי

ממש בוגר מצדך.. תתבגר זה ענין רגיש ולא מצחיק

feralcat

New member
אייבורי צודק.

הנה, הבהרת הרבה על הקשיים שלך כאשר הגבת לו.

זיגזג8

New member
זה ייקח קצת זמן

עד שתביני איך כל העסק עובד. כשאתם כן שוכבים, תנסי ליזום משהו חדש, תנסי לגלות מה מענג אותו ספציפית (כי כמו שנאמר פה קודם - יכול להיות שהוא פשוט מרגיש שכשאתם שוכבים הוא צריך לענג אותך ולא פנוי לעונג שלו עצמו), ויכול להיות שזה מה שיחזיר את העניין. אני לא מאמינה שהכל דועך אחרי שנתיים של קשר... או שתגלי שחבר שלך גילה שהוא עמוק עמוק בתוך הארון (מקווה שלא, אבל בימינו - לכי תדעי...) בהצלחה עם זה!

נונה17

New member
את בטוחה שהוא מעדיף את יד ימין

ולא את הבחור החמוד שהוא הכיר בלימודים?

רק לי צורם המשפט"להחזיר לו"

תגידי בכנות את ילדה קטנה??? חושבת שיש מקום לחשוב ללכת בהחלט לשיחה עם איש מקצוע את והגבר שלך. ואם בא לך תזימי . ועוד משהו לא כול אנשים בנויים באותה כמות המניות שיש לאנשים אחרים

למעלה