בבקשה תעזרו לי!

רינת99

New member
בבקשה תעזרו לי!

אני תקליטנית מתחילה קניתי 2 רמקולים מוגברים של פרוטק 10" בהספק 150w +50w. הזמינו אותי לארוע של 120 איש במקום סגור. הם יספיקו לי? ושאלה יותר חשובה, כבר הבנתי שאני חייבת לקנות תגבור לרמקולים האלה. מישהו מכיר את המוגברים של ברינגר? חשבתי לקנות 12" בהספק של 400w. הם הכי נראים לי כי שמעתי שהסאונד שלהם טוב, והם שוקלים 16 ק"ג. המיקסרים שלהם לא משהו, אבל שמעתי שהרמקולים דווקא טובים, לפחות יותר מפרוטק. מישהו יכול לומר משהו עליהם? ועוד שאלה אחרונה. במידה ואקנה את המוגברים של ה- 400w, זה יהיה מכובד לבוא לאירוע של 100 איש רק עם רמקול אחד? או שזה עושה רושם לא טוב.. (אין לי בעיה עם זה שהסאונד לא מתפזר בחדר בצורה שווה) תודה רבה לכל העוזרים!

בבקשה

יש כמה שאלות, דבר ראשון מה גודל המקום, לא רק מספר האנשים חשוב... ואיזה סוג של אירוע זה? מוסיקה, רקע, קריוקי וכו. אני אישית לא מתלהב גדול מהרמקולים של בהרינגר, אולי יש אנשים אחרים שכן, ממה ששמעתי עד היום לא משהו ואכן לא נראה מכובד לבוא עם רמקול אחד, אולי רק במקרים של אירועים קטנים מאוד,אחרת זה לא נראה טוב, זה לא מפזר סאונד טוב וזה אפילו לא סטריאו (מן הסתם) עדיף במקרה כזה לבוא עם זוג 10 אינטש מאשר עם אחד, נראה ונשמע יותר טוב.[ בהצלחה

רינת99

New member
תודה על התשובה

המקום הוא בגודל 100מ"ר, יספיק לי לדעתך? ואכן דיברתי עם עוד מישהו שאמר לי שעדיף לבוא עם 2 קטנים מאשר עם אחד גדול.

רינת99

New member
שכחתי לציין

שמדובר בתקליטנות, ז"א הם צריכים להיות מספיק חזקים בשביל להקים את האנשים מהכסא

..

לדעתי זה לא מספק, ואולי מספק בלחץ הרמקולים האלה 10 אינטש חלשים משמעותית מה 12 אינטש שהיו עושים את העבודה. ובכלל תמיד עדיף שיהיה אקסטרה כח, פשוט בשביל לשמור על הציוד, לא כדאי להגיע לגבול היכולת. זו דעתי בכל אופן ,בכל הפעמים שהייתי צריך לעבוד במקום זה או אחר בעבר, תמיד לקחתי ציוד חזק מספיק וכך מעולם לא שרפתי רמקול או מגבר. ישנם פיתרונות טובים יותר למי שלא יכול להרים ציוד כבד, (אני מניח שזו הסיבה שבחרת ב 10 אינטש) לקריוקי, אירועים בבית וכו זה מספיק, מעבר לזה הייתי ממליץ משהו אחר או לפחות חיזוק

רינת99

New member
הבנתי...

בדקתי על רמקולים 10" מוגברים של w300 emf. אתה מכיר אותם? ממליץ? לכמה איש לדעתך הם יכולים להספיק (או גודל של מקום) ? תודה רבה רבה על העזרה...

//

בדרך כלל רמקולים 10 אינטש מוגברים אינם חזקים במיוחד, ולכן אני לא מציע אם את יודעת שאת לא יכולה להתמודד עם 12 מבחינת משקל אולי כדאי פשוט לעבוד עם 4 של 10 למשל במקרים שאין לך ברירה ואז לא הייתי מערבב 2 סוגים, עדיף הכל מאותה החברה כמו שקנית, זוג נוסף, לעיתים ניתן לפתור את הבעיה עם סטנדים עם מנואלה, כך שלא צריך להרים את הרמקול לגובה וכך להקל גם עם רמקולים כבדים יותר

ExTa3

New member

תיראי... כמו שהחבר שמעליי אמר: 150W לא יספיקו לאירוע של 120 איש... אם את כבר בתיכנון של להתחדש בציוד גדול יותר לקהל יעד גדול ומגוון יותר הייתי ממליץ לך לירכוש 2 טופים 500W + מגבר + סאב טוב.. בקיצור מערכת הגברה גדולה ומקיפה יותר.. אם את עדיין לא מוכנה להשקיע כ"כ יש עוד אופציה היא המטריקס 1000 מבית B-52 , מערכת הגברה שכוללת זוג טופים 10' סאב, סטנדים וכיסויים... בקשר לכובד ולנוחות... התחום של האירועים הפרטיים לא כזה קל... אם תמשיכי בתחום את תצטרכי להסתדר עם סטנדים ומעמדים גדולים וכבדים, אם זה להגברה ואם זה לתאורה..

למעלה