בבקשה תעזרו לי....

niyo האחת

New member
בבקשה תעזרו לי....

אני מכירה מישהו כבר 5 שנים ושנינו מאוהבים. היינו ביחד לפני 5 שנים עד ששני ההורים שלנו הפרידו ביננו.. בינתיים עברנו הלאה והוא עמד להתחתן פעמיים ואני 3 פעמים עד שלפני שבוע ראיתי את כרטיס ההזמנה לחתונה שלו. השגתי את המס שלו ודיברנו.. הוא אמר שאני הייתי צריכה להיות אישתו ושכואב לו על איך שזה נהרס. ושהוא עדיין אוהב אותי. אני לא יודעת מה לעשות. להמשיך הלאה..? חשבתי שהצלחתי להתגבר עליו אבל עצם העובדה שהתקשרתי אליו אומר משהו לא? הוא גם ניסה שנחזור לפני שנתיים ושוב התנתקנו. אני מתוסכלת ובניתיים עוברים הימים ומתקרב היום שבו הוא מתחתן ונוסע לחיות בחו"ל. מצד אחד אני לא רוצה לאבד אותו שוב ומצד שני אני לא רוצה לבקש ממנו שלא יתחתן כי אין לי זכות לבקש כזה דבר. מה עליי לעשות??

כבר 5 שנים בתוך הטלטלה...

ממשיכים הלאה,אבל לא ממש ממשיכים הלאה? נראה שנחוץ פה משהו שישבור את המעגל. אני לא מצליחה להבין מה גורם לכם להכנס לכל כך הרבה מצבים של "כמעט חתונה" ואז לבטל. את גם לא מספרת מה גרם להסתיימות הקשרים האלה ו\או מה גרם לרצון להתחייב בנישואין פעם אחר פעם עם אנשים שונים. אבל מהתמונה שאת מתארת נראה שחייבים לעשות משהו שישבור את המעגל, לכאן או לכאן. חשבת לפנות לייעוץ\אימון?

lulaki lola

New member
גישה

יהודה היקר! אני קוראת דבריך מדי פעם בפורום, ואני חייבת לומר לך שהתגובות שלך מאוד סבלניות וסובלניות, אך עם זאת, יש לעיתים הרושם שאתה מייעץ לבנות להיות סבילות ובצד המחכה. ההחלטה אם להיות בקשר או לא צריכה לבוא מתוך עצמך ולא מהחלטה של הצד השני. הבחור עומד להתחתן, אז למה היא הייתה צריכה ליצור איתו קשר. נוסף על כך, העצה של להיות ידידה טובה, כשברור שזו אינה המטרה שלה, סתם תכאיב לה. לפי דעתי היא צריכה לחתוך עניינים בתוך עצמה וללכת לדרך חדשה. לא מספיק החיא חיה בסרטים היא צריכה גם אותו לסחוב לשם, שוב ושוב?

bbook

New member
תגידי?כמה אנשים זכו להתנסות באהבה אמיתית?

אני יודע שאם לא תנסי לא תסלחי לעצמך לעולמים וכל מערכת יחסים שתהיה לך .תעלה על שירטון. אסור לוותר על אהבה,לכי על זה!!!!!!!!!מה יש לך להפסיד??הוא יגיד לך לא?אז מבחינתך שום דבר לא השתנה אבל תדעי שניסת!!ואם כן ???אז השמים הם הגבול. בהצלחה bbook

adi1331

New member
קשה לענות לך..

בגלל שהוא עומד להתחתן. כלומר, תנסי קצת לחשוב על הבחורה שלו. איך היא תרגיש. ובכל זאת.. 5 שנים עברו מאז שנפרדתם.

זכוכיות

New member
אני חושבת שהיא תעשה לה טובה ענקית...

הבחור שהיא עומדת להתחתן איתו מסתובב ומפזר הצהרות אהבה, אני הייתי מעדיפה שמישהו יציל אותי בזמן

את חייבת לצאת מהמסלול הזה שחוזר על עצמו

את כותבת בהתחלה שאתם מאוהבים, אבל עובדה שאתם אנשים מבוגרים,עמדתם להתחתן כל אחד ממכם כבר כמה פעמים, ואם אתם לא ביחד עכשיו כנראה יש סיבה טובה לכך, את חייבת לשחרר ולהמשיך הלאה, לנתק כל קשר איתו.

הלו הלו את!!!!!

מה נסגר? לא קיבלנו עידכונים לגבי הארוחת ערב המשותפת!!!! העם דורש חוויות.

עוד לא הייתה כזאת ../images/Emo6.gif

אנחנו בין הרכבה של X, להובלה של Y... וכולה עברנו רשמית אתמול, לאט לאט
אני אנסה ביום שישי לארגן איזה יום כיף ביחד, בתקווה שעד אז נתארגן על עצמנו. היום פשוט טס לנו... אבל אני כבר התחלתי להתנסות בבישול, והתוצאות לא רעות בכלל- אני גאה בעצמי

למעלה