בבקשה תעזרו לי להבין

the im

New member
בבקשה תעזרו לי להבין

אני לא יודע מה לעשות אני לא יודע למי אני נמשך . אולי אתם תוכלי להגיד לי בשנים האחרונות אני מענג את עצמי כאשר אני חושב על גברים . אני לא חושב על גברים ערומים שמזדיינים אני חושב על מגע פיזי, הרמות ובקיצור דברים שעושים לי את זה ולדבר הבעייתי באמת- הדרכתי בקייטנות וקרה לי מספר פעמים שכאשר הרמתי ילדים אז קרה שהייתה לי זיקפה וזה קרה עוד פעם, אין לי מושג מה זה אמור להביע אבל זה מגעיל אותי מצד שלישי.... אני גם לא בטוח שאני לגמרי לא נמשך לנשים מה אני אמור לעשות? מה אני? להתאבד וזהו?

bios

New member
בטוח לא להתאבד

ברוך הבא לפורום. קודם כל חשוב שתבין שלא גרמת נזק ורע לאף אחד. יש לך תחושות שמבלבלות ואולי דוחות אותך, אבל זה לא אומר שאין לך מקום בעולם וסיכוי לחוות אושר. אני ממליץ שתנסה להתייעץ עם איש מקצוע, שיבהיר לך מה האפשרויות שלך. אני ממליץ להתחיל בפורום "ייעוץ פסיכוסוציאלי גאה" בתפוז או "שרינק פרינדלי". בהצלחה!

רסקול

New member
למה להתאבד?

הכל שחור ומפחיד ומאיים. אין רגע קטן של אור?כמו שכתב לך BIOS לא עשית שום דבר רע, ואני בטוח שגם לא תעשה. החיים עם גבר אינם כה נוראים, אפילו החברה עדיין לא מסוגלת לקלוט את השמחה שבזוגיות שלנו או בסקס שלנו.

שני דברים

הראשון יש פורום העוסק בבעיות אובדניות כאן בתפוז הפורומים של סה"ר אפשר גם לדבר איתם בICQ או צ'אט בשעות התורנות הם מסייעים לראות נקודות אור בערפל ובחושך השני, אני לא יודע היכן אתה גר, אך בדומה לייעוץ פסיכוסוציאיל יש בחלק מהערים מרפאות ללטיפול מיני שצמודות למרפאה בריאות הנפש היתרון במרפאות האלו שלפסיכיאטר או לפסיכולוג אין מנדט להגיד דברים בגנות נטייתך המינית ולו רק בגלל שזה יהווה ניגוד אינטרסים [ לא הגיוני שבחדר ההמתנה לרופא שיניים יהיו סוכריות נכון? אות דבר כאן...]. בדרום בב"ש בשתי המרפאות הגדולות לבריאות הנפש[סורוקה והפסיכאטרי] הן צמודות למרפאות לטיפול מיני , במרכז, רוב הפסיכיאטרים העובדים בבתי החולים הגדולים מבינים כי הקהילה ההומולסבית היא חלק מהקהילה הזקוקה לטיפול הולם. גם טיפול פסיכולוגי יעיל , בכל תחנות לברה"ן , טיפול פסיכיאטרי רצוי שהרופא יעבוד במסגרת הציבורי במוסד גדול או במרפאה הקשורה למאפיינים מיניים,[אני הכרתי פסיכיאטר מהמרכז שעוק בעבירות מין והוא מאוד גיי פירדנלי, לעומתו הכרתי פסיכיאטרית פסיכית שמחזיקה בדעות מאוד מעניינות את סטלין לגבי האוכלוסיה הגאה... אפשרות שלישית, אם אתה חושש שאתה עלול לפגוע בעצמך, אנא פנה לאחד מחדרי המיון הקרובים , שם ישוחח איתך פסיכיאטר תורן שביחד תוכלו להחליט על המשך הדרך..... אנא אל תוותר על החיים, הם קשים, אבל בסוף נהנים מבטיח לך, תמיד יש תקווה גם שהכל נראה שחור גם לי יש ימים רבים כאלו אבל מצד שני אובדנות והתאבדות היא פתרון קבוע לבעיה זמנית

למעלה