בבקשה תעזרו גם לי

hadasilela

New member
בבקשה תעזרו גם לי

גם אני צריכה תרגום. אבל אני צריכה תרגום לעברית של המשפטים הבאים: Beyond the horizon of the place we lived when we were young In a world of magnets and miracles Our thoughts strayed constantly and without boundary The ringing of the division bell had begun Along the long road and on down the causeway Do they still meet there by the cut There was a ragged band that followed in our footsteps Running before time took our dreams away Leaving the myriad small creatures trying to tie us to the ground To a life consumed by slow decay Looking beyond the embers of bridges glowing behind us To a glimpse of how green it was on the other side Steps taken forwards but sleepwalking back again Dragged by the force of some inner tide At a higher altitude with flag unfuried We reached the dizzy heights of that dreamed of world Encumbered forever by desire and ambition There's a hunger still unsatisfied Our weary eyes still stray to the horizon though down this road we've been so many times The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river Forever and ever

הנה

מעבר לאופק המקום בו גרנו(שהינו אולי מתאים יותר) כשהיינו צעירים בעולם של מגנטים וניסים(לא ממש קלטתי מה מגנטים קשור פה...) מחשבותינו תעו בקביעות, חסרות גבולות פעמון המחלקה החל בצלצולו לאורך הדרך הארוכה והלאה במורד השביל במוגבה(causeway- שביל שנבנה בשטח בלתי אפשרי למעבר, והוא מורם מעלה שטח) האם הם עדיין נפגשים בהצלבה(אני משער שזה ככה, זו האפשרות היחידה שעולה לי לראש, כי ל-CUT פירושים רבים, ולך תדע איפה הם נפגשים) הייתה שם כנופיה מרופטת שבאה אחר עקבותינו רצים לפני שהזמן לקח מאתנו את חלומותינו עוזבים את המון היצורים הקטנים שמנסים לקושרינו לאדמה לחיים המתכלים בידי ריקבון איטי מתבוננים מעבר לאפר הגשרים הלוהט שמאחורינו למבט חטוף על כמה ירוק זה היה בצד השני צועדים קדימה אבל נדודי שינה מחזירים חזרה לאחור נגררים בידי כוח כלשהו של נטייה פנימית בגובה רם יותר עם דגל פרוש(לא מכיר מילה כזאת unfuried...אולי הכוונה ל-unfurled, שמשמעותה 'פרוש'?) הגענו לגבהים המסחררים של אותו עולם של חלומות תחת נטל תמידי של רצון/תשוקה ושאפתנות ישנו רעב שלא ידע שובע עדיין עינינו היגעות עדיין תועות אל האופק אף על פי שבדרך הזאת הלכנו כל כך הרבה פעמים הדשא היה ירוק יותר האור היה בהיר יותר הטעם היה מתוק יותר לילות הנדודים מוקף בחברים ערפילי השחר זוהרים המים זורמים הנהר האינסופי לתמיד ולעד

hadasilela

New member
כפרה עליך תודה ../images/Emo24.gif

תודה לך על התירגום כל הכבוד !

edlessme

New member
יש להם יותר טובים..

אבל הוא בהחלט שיר חמוד... עד מאוד..

edlessme

New member
בלעעעעעךךך שיר מאוס.. ../images/Emo5.gif

אבל על טעם וריח...

Goodbye Blue sky ../images/Emo99.gif

זה היה השיר הראשון שאהבתי של הפלויד... ואני מוכרח לומר שלדעתי האישית High Hopes הוא לא רק השיר הכי טוב של הפינק פלויד אלא גם אחד מעשרים השירים הכי טובים שאי פעם שמעתי

edlessme

New member
באנה.. אבל את מחתרתית...

אני מקים לך מזבח קטן בארון שלי... מכיתה ז' אני מנסה לארגן לעצמי את הבגרות שלי.. ורק בי"א נותנים לי וככה את לוקחת???!?!? את מהיום היודה שלי...

גיל14

New member
הלוואי! הלוואי יתנו לי בי'. מצדי

אני עושה את זה מחר. אוף איזה שיעורי בייביסיטר. יש לי דברים יותר טובים לעשות. "דוברי אנגלית" עלק.

edlessme

New member
לפחות לכם יש!

אצלנו רק שנה שעברה באמצע השנה ניזכרו שיש להם אינגליש זפיחרס בשיכבה.. ואז הטמבלים האלה שמו אותנו בשעה אחת בשבוע עם המורה האנטיפטית לשעבר של קיילי מינוג (באמת!!) ובכל שאר השעות היינו עם שאר הכיתה בשיעורים... מה יצא לי מזה? כלום... אבל השנה לפחות אני מסיים פעמיים בשבוע ב12:05..

למעלה