בבקשה תעזורו לי

חברי פורום?!?!?

ושוב אני אסביר לך משהו בשביל שנוכל לפגוע בחברי הפורום..... הם צריכים להתקיים..... ההוכחה שהם קיימים היא בד"כ (בד"כ- בדרך כלל....) הודעות משהו שלא קורה כאן........ שימי
(
- לב...) שההודעות פה... איך לנסח את זה.... לא קיימות כמעט!!!! אף אחד לא כותב פה כלום!

Kim Carter

New member
יקירתי.....

הפורום רק בראשית דרכו (מה קורה לי? ממתי אני מדברת ככה? הסילו!). אין פה עוד הרבה חברים, והעניינים עוד לא מתגלגלים כצפוי, אבל בקרוב, אני מבטיחה לך, שיהיה פה מלא מספיק גם בשבילך, בנתיים, שמרי את חוצפתך (סלחי לי, אני טיפטיפונת עצבנינונת על הקטע עם הצ´אט, אבל באמת....) לעצמך, ואם לא נאה לך, בבקשה תלכי ותחזרי עוד חודשיים כשיהיה מלא ויהיו לך מספיק הודעות לשים אליהם
! שלך בתודה,
Crazy~Kim-Kim
סופרקאלי פרנג´ליסטיק אקספי אלידושי, לשנן אותה כדאי שתיכנס לראש כי... היא תמיד עוזרת לי להסתדר בלי קושי... סופרקאלי פרנג´ליסטיק אקספי אלידושי!

מה חוצפה?

כמה? כמה? 5 יחידות!!!!!!!!!! טוב שמעו הדעה שלי (מטר שמונים גובה...) גם אני רציתי להצטרף לפורום אבל הוא באמת קצת לא מגובש....אבל אני מאמינה שנתגבר על זה!! והסקר פ33ה נחשו מה הצבעתי?

Kim Carter

New member
אימפריה שלמה הביאו לי לכאן....

אמפריית החורגלים או מה? לא מצ´נה, כמו שכבר אמרתי ואני אגיד שוב, הפורום רק נפתח, איך אתם מצפים שהוא כבר יהיה מגובש..??????? אם יש לכם הצעה, אתם מוזמנים!!! שלכם בתקווה,
Crazy~Kim-Kim
ממועדון הרוחות המנשבות...

אמפריית החורגלים.....

טוב נו ככה זה במשפחה.... ואפשר לעשות סקרים לשאול שאלות לעשות פתיל של תמונות לדבר על קליפים על חברי הלהקה ועוד ועוד... ואנחנו לא מצפים שהוא יהיה מגובש... בשביל זה "אמפריית החורגלים" נמצאת פה
ועוד משהו, זה לא ספרי כמו ספרי לשיער או ספרי כמו הספרים של....זה ספרי כמו sifri אוקי?

אנחנו אמפרייה, אבל אנחנו פה! ../images/Emo13.gif

אנחנו פה כדי לעזור להחיות את הפורום!!! גיבוש,אחווה,אהבה! בשביל זה אנחנו פה!!!!!!!! אז אל דאגה אפריית החורגל באה!

Kim Carter

New member
ס22יישן, מה הייתי עושה בלעדיכם?

כל עוד אתם איתי, ואוהבים את הבאקסטריט בויז, אתם יכולים לעשות כאן מה שבא לכם, לא בניגוד לחוקים כאילו דה.... וספרי, לא חשבתי אחרת בקשר לשם שלך....

../images/Emo13.gif לא לדאוג החורגלים פה!

וטוב זה לא היה מופנה אלייך אישית זה פשוט....אני פשוט הקדמתי תרופה למכה...
יאללה רק תציעו רעיון והחורגלים ידאגו לביצוע

לא לא לא לא לא

אני לא קיללתי את הבקסטריט בויז אמרתי שזה מטומטם להנות מלצרוח ולבזבז כסף על כלום

Elinor *

New member
זו עדיין פגיעה במישהו (למשה)

ואת זה אין לך זכות לעשות. אתה יכול להביע דעה, בלי לפגוע באף אחד! ואם היית עושה את זה לא הייתי עכשיו מתווכחת איתך על דבר שקשור להעדפה ולאהבה של בן-אדם וזה שונה מאחד לאחד, זה שאתה לא אוהב אותם, זה בסדר,אין לי שום בעיה וגם לא תהייה לי תעשה מה שאתה רוצה! אבל זה ממש לא במקום להגיד לבן אדם "אתה נהנה מדברים מטומטמים" כי אתה לא אוהב אותו דבר! שזה נקרא פגיעה בבן אדם. ולזה אין לך זכות. על כלום?! בשבילי הם כן חשובים וזהו. אין לך גם על מה להתווכח כי זה לא יעזור לך הרבה, כפי שכבר אמרתי, איש באמונתו יחיה. אלינור

זו לא! (לאלינור)

זכותי להגיד שלדעתי הוא נהנה מדברים מטומטמים- זאת דעתי וזכותי להביע אותה! לא אמרתי עליו שום דבר, רק על ההנאות שלו בחיים. דעה תמיד תפגע במישהו. אם על כל דעה שכל בן-אדם היה רוצה לאמר הוא היה לא אומר בגלל שזה עלול לפגוע במישהו- אף אחד לא היה פותח את הפה.

למעלה