בבקשה תעזורו לי

בבקשה תעזורו לי

אני עושה עבודה בספרות ואני צריך לכתוב פסקה על מהן הסיבות לתופעת הערצה. אודה לכם מאוד עם תענו לבקשתי ותתנו לי סיבות מחיי היום יום שלכם שלכן אתם מעריצים, תודה.

רוצה סיבות, קיבלת

דבר ראשון:סגנון המוסיקה. יש להם מלא שירים יפים.... דבר שני:תוכן השירים. יש שירים שיש להם מילים שנוגעים בנשמה ויש סתם מילים שנותנות הרגשה טובה... דבר שלישי: המראה. אי אפשר להגיד שהם לא מושכים את העין... יש עוד מלא דברים.... אבל אלא הם המודגשים... לדעתי אם יש מישהי או מישהו שממש אובססי להם אז אין ספק אם הם ישפיע עליהם... הם יכולים לחשוב עליהם בשיעור בזמן הכנה למבחן וזה יכול להרוס להם את הציון... יש מלא סיבות להערצה אי אפשר לסכם הכול בכמה משפטים.... אבל הכי חשוב זה שאסור לקחת את כול העניין של הערצה לאובססיה (כמו הדוגמא שנתתי) חשוב להבדיל בין הערצה לחיים שמנהלים בחיי היום יום... לא לתת לזה להשפיע במידה רבה מידי... אתם מבינים? אבל כול אחד והעדפה שלו... לדעתי הלימודים החברים המשפחה הבריאות ובכלל החיים יותר חשובים מהערצה... למרות שזה לא מזיק ל"טעם של החיים" הבנת?

Elinor *

New member
ארמ..הכנה למבחן?!ציון?! זה אובססיה?

יש מקרים הרבה יותר חמורים יש את האלה שבאמת מאבדים כל גבולות בהערצה, אני לא מצדיקה את זה אבל אני חושבת שהם לוקחים את הלהקה כ" הדבר היחידי הטוב שנשאר בחיים שלהם" אני מכירה המון כאלה, יש לאנשים כ"כ הרבה בעיות שכל עולם ההערצה הוא "מקום מפלט" שעוזר לך פשוט "להתנתק" מכל הצרות שיש לאנשים,להכנס לעולם של פנטזיות, ופשוט לשכוח מהכל,וזה מאוד מרגיע, נותן לך זמן ללכת לאט עם משהו שלך ושאף אחד לא יכול "לקחת את זה ממך" ודרך אגב, יש אובססיה שלא רק קשורה לציון במבחן( זה אולי אובססיה בחלקה הטוב), יש שהולכים עד הסוף, ומאבדים כל פרופורציה, כמו סטאן בקליפ של אמינם שבסופו של דבר הרג את עצמו (מבוסס על מקרה אמיתי כמובן) ויש המון אנשים שפוצעים את עצמם, כמו המעריצות שחרטו על עצמן,היה מקרה שטייק דאת התפרקו ואחת המעריצות אפילו התאבדה...ולא חסר מקרים! ככה שהלוואי שזה היה מסתיים בציון גרוע של מבחן! זה עוד החלק שטוב! אלינור

צודקת....

גם אני שמעתי אל הזאת שהתאבדה...פשוט מופרעת... אני לא מבינה למה בנות כול- כך אובססיות לזמרים ולהקות הכול יפה ונחמד אבל צריך לדעת מתי STOP!!!! אתם לא חושבים?!?!

Elinor *

New member
אני מסכימה אבל

מצב האובססיה, האטרף ואם אפשר להגיד ה"טראנס" לא נותן להן אדם להבחין בין טוב לרע, בין צודק ללא צודק בין נכון או לא נכון ובגלל זה הם לא רואים את הSTOP וכשאין סטופ אלא התוצאות.! אלינור

Elinor *

New member
להן=לבן../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif../images/Emo18.gif../images/Emo93.gif../images/Emo124.gif

אני אגיד לך:

התופעות הן: - הערצה אובססיבית, מטורפת ועיוורת אחרי אנשים אחרים (לפעמים, כמו במקרה של הבקסטריט, חסרי כישרון) - מוכנות לקנות כל דבר שקשור במושא הערצתך ובכך להפוך אותו למליונר - אטימות ושנאה כלפי מי שלא מעריץ את מושא הערצתך

ושכחת משהו.......

בכי היסטרי כיאלו שוחטים אותך ברגע שאת רואה את מושא הערצתך, חלומות ואשליות בקשר לזה שיום אחד את אולי באמת תפגשי אותו\ה וברגע קסום זה בשנייה שהוא\היא תסתכל\יסתכל בעינייך הוא\היא תתאהב בך ותחיו בעושר ואושר.........

14venus

New member
לפי דעתי הערצה זה די פתטי כאילו אני

רואה בהופעות בנות בוכות שעומדות להתעלף כאילו מה הקטע? תראו את ההופעה תהנו מהמוזיקה כאילו די נשרטתם לגמרי?

Elinor *

New member
וונוס14

תראי, אולי ראית הופעות של הארץ, כאחת שהייתה בשניים, כן הארגון פה כושל!לא היה לנו כסאות בהופעה, השומרים ידעו רק לקלל ולדחוף אותנו זרקו עלינו מים כמו סתומים ןבאמת היה "חרא" אני מבטיחה לך בהופעות בח"ול היה לנו כיסאות, השומרים ידעו מה זה "בבקשה" "תודה" לא הרביצו לנו! לא דחפו! ןלא התנהגו עלינו כאלינו אנחנו חיות! וקיבלנו הופעה מהממת, הבכי היה רק מהתרגשות ושמחה! אף אחת לא צרחה! יש להם דפוסי התנהגות שונים, וכאן בארץ לא יודעים מה זה נימוס, לכן אלא התוצאות! "תראו את ההופעה תהנו מהמוזיקה כאילו די נשרטתם לגמרי? " הרי תמיד יש את הברברים שחייבים לעשות בלאגן! הרי גם שכל השכבה הולכת להצגה יש את חסרי החיים שחייבים לדחוף בכניסה ולעשות בלאגן! אז אנא להתעורר! זה לא רק מעריצות! אלא התנהגות ברברית ישראלית טיפוסית מצויה!
אלינור

Elinor *

New member
מה רע החלומות?!?!

דבר ראשון, אין לך מושג איזה כיף זה לצרוח ולבכות אה אה אה כאחת שעשתה את זה פעמיים, זה הכיף של החיים להתחרפן באותם רגעים!זה ענק! וזה לא קורה כל יום! אז פעם בשנה עושים אה זה! זה הכיף שלנו! בקשר לכסף, נכון שהם מליונרים עליי ועל עוד הרבה אבל לכל הדבילים שעדיין לא קלטו!!! זה הכיף שלי! ובשבילי ובשביל שאני אהנה אני אשלם מליונים! נכון שהוא מרוויח כסף!אני נהנת! ויוצאת עם חיוך על הפנים! זה עושה לי את היום! וזה שווה! מה יותר טוב??!?! ולידיעתך, כל מה תקנה בחיים, תכניס למישהו אחר כסף, אז אתה מעדיף ללכת למועדון? זה מה שאתה אוהב?! רואה, בזבזת כסף לכניסה! ועלייך, הדי ג´יי הרוויח ומנהל המועדון! אבל יצאת בילית ונהנית! וכמו כולם, בשביל הכיף והסיפוקים שלך שילמת. ככה שעוד פעם אני חוזרת לנושא, מוסיקה זה העדפה, אז אל תקרא להם לא מוכשרים! אולי זה לא הסגנון שלך! ובאמת, אפשר להתבגר.... ומה לעשות, שבסופו של היום, אחרי כל הוויכוחים, הם עם התהילה והכסף והמעריצות...ואתה?!
אלינור

GO ELINOR......../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני חושבת שאלינור ממש צודקת הרי אף אחד לא מכריח אחר לאהוב את הבקסטריט בויז או כול להקה או זמר/ת אחר/ת אבל זה שהסגנון מוזיקה שלך אחר זה לא אומר שהם לא טובים או לא מוכשרים.... והאמת כול פעם שאתה משלם כסף הכסף הזה נועד למישהו או למשהו שנועד למישהו... למשל תרומות, קניית בגדים, חשמל... ועוד המון דברים בחיי היום יום... אז זה לא משנה אם בזבזת את הכסף על לראות להקה ולהיות "שרוטים" בראש ובלכות כול היום מהרגע שראית אותם או ללכת לקניון ולקנות בגדים... כמו שאלינור אומרת יצאת עם חיוך על הפנים- סבבה....

אתה יכול להמשיך לחשוב ככה...

זה שאתה לא אוהב את הבקסטריט בויז זה לא הופך אותם למטומטמים אלא אתה זה שמטומטם... אתה בא לפה אם כול השטויות שלך ומתחיל לומר עד כמה הבקסטריט בויז ככה ועד כמה הם ככה (לכיוון הרע) אם יש לך מה לומר עליהם אז תשאיר את הרעיונות שלך לעצמך... כי זה פורום לאוהבי בקסטריט בויז ואם אתה רוצה להביע דעה שמבוססת על קללות ודברים פוגעים אז לך תגיד את זה במקום אחר... אין לך זכות לבוא לפה ולהתחיל לקלל זה פוגע באנשים... אתה לא אוהב אותם יופי, תמשיך בדרכך... למה לך לבוא לפה ולבסס את ההודעות שלך על דברים פוגעים? כדי לראות איך אנשים נפגעים? כדי לצחוק אלינו? בשביל מה? אז מי שבאמת מטומטם זה אתה... אני גאה במי ובמה שאני מעריצה ונראה לי שמי שרושם פה דברים טובים על הבקסטריט חושב אותו הדבר... מה אכפת לך מה אנחנו חושבים? הרי זה בעיה שלנו אם אתה חושב שהם כול-כך מטומטמים.... למה זה מפריע לך שאנחנו אוהבים אותם... הם לא חילקו לך חתימה או משהו כזה...? מה הבעיה שלך? תשתף אותנו?- או שאתה סתם מעדיף לראות אנשים נפגעים? (חלק מהתחביבים שלך?)
~חן~

Elinor *

New member
נפגעת אני לא

הוא לא שווה להיות אחד להפע ממנו אלא רק לרחם עליו! תראה, אין לי מושג איזה מוזיקה אתה אוהב, אבל תסלח לי, זו ממש אבל ממש תת רמה- ההתנהגות שלך! זהו פורום למעריצים וגם אולי כאלה שלא-(כמוני חי חי) אבל שמכבדים את חברי הפורום ואת אהבתם ללהקה! שפשוט אוהבים להתנחל בפורומי להקות הפופ חי חי אתה לעומת זאת, כנראה משועמם וסתם מנסה להצית אש, שבסוף רק אתה תשרף ממנה, כי להזכירך, כאן! אין לך שום תומכים! מה גם שרק טיפש יכנס לפורום של נושא בשביל לרדת עליו, שזוהי לא ה"טריטוריה" המתאימה! כי בסוף רק תפסיד! אני אהנה ממה שאני רוצה, ואותך אני לא שואלת, לדעתך זה מטומטם? או קיי! אף אחד לא ביקש ממך לאהוב מה שאני אוהבת! איש באמונתו יחיה! אז לך מפה! סע! המפתחות כבר בפנים! אלינור

Elinor *

New member
להפע=להפגע!!! מה יהיה הסוף איתי?!?!

זה מה שקורה שהמחשבות מהירות מהידיים!|שיט
שיט| גגגגגגרררררררר אלינור

חחחחחח המפתחות כבר בפנים חחחחח

לא מצחיק!! ומה כל כך "תת רמה" זכותו לדעה משלו ואין לך זכות להגיד לו שהוא טועה את יכולה לנסות להסביר לו למה את חושבת שהוא טועה..... תזכרי יחס גורר יחס!

Elinor *

New member
לא מצחיק?! אז למה "חחחחחחח"?!?

וזוהי כן תת-רמה להכנס לפורום של להקה ולרדת עליה! כי אין לו מה לעשות חוץ מלנסות לעצבן אנשים! הוא לא הביע את הדעה שלה בצורה תרבותית, שלא תפגע באף אחד מחברי הפורום הוא אמר שהם לא מוכשרים, ושהם מכונות כסף ועוד...ורק ירד עליהם עלינו, המעריצות. אז להביע דעה יש לו זכות, אבל אין לא זכות לפגוע באחרים כשהוא מביע אותה! אני כבר אמרתי לו מה אני חושבת, שמה שאני אוהבת זה עניין שלי, אז הוא הגיע בהצהרה כ"כ "חכמה" ו"מלאת חן" שאני אוהבת דברים מטומטמים!!!! אז את!!!!! אל תשכחי שיחס גורר יחס!!! אלינור

אוי אוי אוי..... טוב אני רואה שאני

צריכה להסביר לך כמה דברים אז ככה: בעולמינו הקטן יש דבר נחמד מאוד הנקרא- "ציניות" בדרך כלל ילדים מעל גיל 10 מבינים מה זה... את לא הבנת.... המממממממממממ.... טוב נעזוב את זה.... כתגדלי תביני. אני חייבת לומר שאני מרגישה עוינות רבה! מה זה "את!!!!!" אי אפשר לכתוב "את" או "את!".... וחוץ מזה זאת הדעה שלו וזכותו וגם שאת אומרת שהוא מטומטם זה לא הכי יפה וזכותו לבוא לפורום ולהביע את הדעה שלו גם אם הוא לא מעריץ!! יש לו דעה ולך אסור לקטול אותה כמו שהוא לא אמר לך להפסיק לקנות דברים הוא להפסיק להעריץ אותם הוא פשוט אמר מה שהוא חושב!

Elinor *

New member
ואני חוזרת....(לאחת ממשפחת...)

(לכאלה שעדיין ל-א קלטו!!!) להביע דעה יש לו את כל הזכות שבעולם! לפגוע במישהו אין לו!!!!!! וזה מה שהוא עשה! מישהו אמר לו לא להביע?! תביע! בבקשה! אבל כמו בן אדם! לא כמו אחד שתוכן הודעתו היה מזלזל ופוגע בחברי הפורום! אלינור

למעלה