בבקשה תנסו לעזור לי

Nofx22GiRl

New member
בבקשה תנסו לעזור לי

אוקיי ככה. יש איזה וירוס או לא יודעת בדיוק מה זה ששוקל 313k רוב הזמן ואם פותחים אותו אז הוא שולח אוטומטי אותו לרשימה שלך וככה הלאה. נראה לי שבטעות פתחתי את זה וגם אנשים שאני אפילו לא מכירה ולא שלחתי להם מיילים בחיים מגיעים אליי למסנג´ר ואומרים לי ששלחתי להם איזה מייל כדי שיוסיפו אותי לרשימה או משהו כזה. ולא שלחתי שום דבר!! מישהו יודע על איזה וירוס בדיוק מדובר?? ואיך אפשר להסיר אותו?? ואיזה נזק בדיוק הוא עושה?? בבקשה זה דיי דחוף!! תודה מראש

Sandro

New member
מממ

מליארדי טרויאנים יכולים לשקול את אותו משקל קובץ.. אין לך פירוט ספיציפי יותר?

Nofx22GiRl

New member
ממ...

אני לא ממש מבינה בכל הדברים האלה, אבל תבקש ממני פרטים מה אתה צריך ואני ישיג לך!! תודההההההההה

Sandro

New member
אוקיי..

אוקיי, בהנחה שהוירוס אכן טרויאני, יש סיכוי שמדובר ב Backdoor.Syphillis ששוקל 317. מאוד היה עוזר לי אם תוכלי למסור לי עוד פרטים על הוירוס.. באיזה שנה הוא יוצר, מאיפה, אבל אני מתאר לעצמי שפרטים כאלה יהיה לך קשה להשיג. אז נעשה את זה בדרך היותר קשה, התחל -> הפעלה -> Netstat תגידי לי איזה מספרים מופיעים: יהיה רשום שם כתובת או אייפי וליד זה את הפורט - לדוגמא: address:pORT בקיצור תגידי לי את כל הפורטים הרשומים שם. אני יודע שיש אתר יותר פשוט לזה.. אם לא הצלחת אני אברר..

Sandro

New member
תבדקי גם אם

הקובץ Packet32.dll נמצא בספרייה של המסנג´ר.. למרות שבעיקרון הוא טרויאני של האיסיקיו.

Nofx22GiRl

New member
אוקיי..

קודם כל הקובץ dll למזלי לא נמצא במחשב. בקשר למה שביקשת ממני לעשות עשיתי אבל החלון נסגר אוטומטי לפני שאני יכולה לעתיק משהו משמה אז אם תשיג לי את האתר או תוכנה או משהו יהיה יותר קל. והקובץ שוקל 313K או 629K או שזה שני וירוסים שונים תודה רבה על זה שאתה עוזר לי!! אני יחכה לתשובה בקשר לאתר או תוכנה

uzi2

Active member
תפתחי תיקיה יעודית

במחשב שלך, ותקראי לה נניח: C:\F-Prot תורידי את הקובץ: ftp://ftp.complex.is/pub/dos/fp-312a.zip תפתחי את תכולתו לתוך התיקיה שהגדרת. אח"כ תורידי את הקובץ: ftp://ftp.complex.is/pub/fp-def.zip ותפתחי את תכולתו לתוך אותה תיקיה. תאפשרי החלפה של קבצים קיימים. אח"כ הפעילי מחדש את המחשב במצב בטוח, והריצי מתוך ה- start/run (התחל/הפעל), את הפקודה: c:\f-prot\f-prot.exe /hard /disinf /rename ותני לתוכנת האנטיוירוס F-Prot לנקות את הוירוס. שימי לב מה שם הוירוס שהתוכנה רושמת. חזרי עם השם של הוירוס לפורום.

למעלה