בבקשה תכנסו!!!

DPYProJect

New member
בבקשה תכנסו!!!

אז ככה נכנסתי לפורום הזה דרך האתר: www.kundara.co.il וניתקעתי בחלק שמוסיפים תתופים עשיתי כמו שצריך: פתחתי ערוץ של מידי טראק לחצתי על F11-והוספתי תLM7 שינתי גם תמאפיינים של הערוץ מידי עשיתי כל מה שרשום אב עדיין אני לא שומע תתופים יענו אני נכנס לערוץ שבוא מנגנים ואין צליל... (לכו ל VST instruments או F 11. בחרו ב Drums - LM7. חברו אותו אל ערוץ מידי חדש כמו בסעיף הקודם וצרו לכם קוביה בגודל באר. בואו נרשום תופים)-זה מה שעשית וגם יש לי עוד שאלה קטנה: איך אני משנה תצבע של הקוביה?שם רשום:( למעלה בצד ימין ניתן לבחור צבעים)-אין שם שומדבר מישו יכול לעזור בבקשה!! תודה מראש למי שיעזור לי :)

HeavenlyB

New member
הצבעים לא משנים

זה רק לנוחות. אבל בכל מקרה הם נמצאים בפינה הימנית למעלה. אם אתה לא רואה, יכול להיות שאתה ברזולוציה של 800X600 או משהו דומה. או שביטלת את התפריט של הצבעים. אם כן, לחץ עם כפתור ימני על האיזור של הכפתורים למעלה, ותפתח לך רשימה של מה אפשרי לראות, בדיור כמו בדפדפן אקפלורר. לגבי מכונת התופים, יכול להיות שלא ניתבת את ערוץ המידי אל המכונה, או ששלחת פקודות מידי לתווים שלא כוללים סאונד.

DPYProJect

New member
בעיית הצבעים נפתרה :) אבל כנס שניה

תודה :) כל מיקרה איך אני יכול לשנות תרזולוציה? ואממ..בקשר לתופים עשיתי בדיוק כמו שרשום באתר של קונדרה יענו לפי ההסבר הראשון(שרשום בו איך להוסיף תצליל הראשון-הכל פעל לי וגם הניגון יצא כמו שקונדרה הכין...) התופים לא פועלים ניסיתי הכללללל טוב אולי לא ובקשר לניתוב מזה? עם אתה מתכוון לזה: שבערוץ של התופים שעשיתי הIn זה : All midi input ובOut זה:Lm-7 אז עשיתי ככה...

pcp1

New member
שפתחת תמכונת תופים

מתי שאתה פותח תמכונת תופים אז בצד שמאל יש לך מלא קלידים כאלה תשים שם תאעכבר ותלחץ ותגרור תעכבר לאורך הקלידים שם עד שתשמע איפה יש צלילים איפה שיש צליל תוכל לכתוב מידי

למעלה