בבקשה תכנסו

tamarhp

New member
בבקשה תכנסו

ותגיבו
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=28896351

Mנטה

New member
זאת דוקא אחלה שאלה לפורום הזה

מנסיוני בפורומים מהסוג הזה היצרים כל כך מתלהטים שעדיף שלא
אין דיונים עניניים אלא רק התלהטויות. אם את דתיה ורוצה לדבר עם חילונים יותר עדיף שתעשי את זה בסוגיות שלא נוגעות רק לדת. למשל כאן

tamarhp

New member
אבל כאן כולם מבוגרים ממני

ומדברים על נושאים שאין לי מושג בהם
למרות שנחמד פה והכל, פשוט אני לא מבינה על מה אתם מדברים.. והיית בפורום דתיים חילוניים חצי שנה, עד שהוא נסגר... כעקרון הוא נסגר בגלל "התלהטות יצרים" אבל בחודשים הראשונים היה דווקא ממש ממש נחמד.

גנגי

New member
אז תגידי

שאת רוצה פורום דתיים-חילוניים-צעירים. אנחנו אולי מבוגרים ממך, אבל למה זה צריך להפריע לך? יש בינינו דתיים מזרמים שונים ובעלי תפיסות שונות של אמונה, ויש בינינו חילוניים - גם הם בעלי תפיסות שונות של החיים ושל היהדות - ואת יכולה לבדוק אחורה בזמן (הפורום קיים שנתיים... אהממ) איך התמודדנו עם שאלות כאלה ואחרות בנושאים שקשורים לאמונה וליהדות במשך השנתיים האלה. גם למפגשי הפורום שלנו באים אנשים מכל מיני גילים ומכל מיני עולמות ובעלי תפיסות עולם שונות, ויש מקום לכולם - הן פיזית והן רוחנית (אנחנו אפילו מקפידים להביא רק אוכל כשר למפגשים, בדרך כלל, וגם צמחוני, כי יש בינינו צמחונים וטבעונים וצריך להתחשב בכולם, לא רק בדתיים) - וזה מה שעושה את הפורום הזה למעניין כל כך.

tamarhp

New member
כן ולא

בפורום דתיים וחלוניים יכולנו לדבר על כל נושא, בהקשר של דת ופוליטיקה. פה מדובר על תרבות עברית שזה קצת פחות קשור לנערות בנות 16 שלא מבינות בזה הרבה מעבר לשיעורי ספרות או קריאת ספרים של אריך קסטנר (אופס, הוא לא ישראלי). אין לי בעיה *לדבר* עם מבוגרים, אתם אנשים מקסימים, אבל הבעיה היא נושאי השיחה הלא-משותפים....

גנגי

New member
אבל דווקא

בנושאי דתיים-חילוניים חשבתי שאנחנו...
נו, כנראה אני לא מבינה. בכולופן - אל תלכי מכאן.

tamarhp

New member
אין לי מושג מה אתם

כי אני לא פה מספיק זמן בשביל לראות... ואני לא הולכת, אני פשוט לא נמצאת
אני קופצת מדי פעם לראות מה שלומכם אבל בתכל'ס אין לי הרבה מה לכתוב... כאילו, ת'אמת, לשון זה לא ממש מקצוע אהוב עלי ובטח שלא ספרו (לקרוא ספרים כן, לכתוב שירים כן, אבל לא לנתח יצירות...)

shellyland

New member
זה בסדר, נשמה,

גם אנחנו לא מבינים על מה אנחנו מדברים. אני מסכימה עם חברותי. יש מקום לנושאים האלה כאן.

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif ותרשו לי לשאול

למה פורום תרבות עברית צריך לדבר על דת וחילונות ודברים כאלו? זה גם נכלל בנושא?

גנגי

New member
אז זהו,

שאנחנו לא רק מדברים, אנחנו גם מיישמים. יש בינינו כאלה שמקצינים (לכל הכיוונים), יש כאלה שמתמתנים, יש כאלה שמשנים את דעתם ועוברים לצד השני, כך שזה חורג מתחום הדיבורים למעשים. אצלנו הכלל הוא - נעשה ונשמע.

אלי ו.

New member
יש כאן גם צעירים ממך ../images/Emo161.gif

טוב, לא אני, אבל עוד מעט מונטי יכנס.

tamarhp

New member
בן כמה הוא?

ופשוט נושאי השיחה כאן הם לא ממש נושאי השיחה שלי.. לא יודעת.. בגלל זה אני בד"כ מגיבה רק בשירשורים המשעשעים או דברים בסגנון... אין לי הרבה מה להוסיף..

שרוֹן

New member
בו נגיד מאוד צעיר.

אבל עזבי את זה. כנסי והשתעשעי בשירשורים המשעשעים, והשאר- איך שבא לך. כאילו, גם אני, שאני באה בימים, לא מתמצאת בארמית ופורטוגזית, וזה לא מפריע לי ללמוד (הרבה) משרשורים שבהם הצלחתי לתפוס איזה קצה חוט. מדי פעם אני מוצאת שיש לי מה להוסיף. בקיצור, תרגישי כמו בבית, תקחי מה שבא לך מהמקרר, רק לא לשחק בדגים של גנגי בבקשה (רק אם היא מרשה..).

tamarhp

New member
נשמע שהוא די ../images/Emo161.gif ../images/Emo3.gif

ובאמת לא כדאי שנאי אשחק עם הדגים.. השיא שלי היה דג שחי שלושה חודשים.

לא לשחק לגנגי ב../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif...

אני מבקשת... צריך לשמור על דיוק, אחרת זה מאבד את כל הקסם

מוגג

New member
את כמו דליק?

יש לך רגישות לשונית? אל-מוג-ית? איזה מזל
..

למעלה