בבקשה תכנסו זה ממש ממש דחוף!!!

OB4ever

New member
בבקשה תכנסו זה ממש ממש דחוף!!!

לאלה שחולות עם אורלנו ושר"הט (אני דוגמה...) או פשוט מוכות לשבת 9 שעות שלמות (ואפילו יותר...) בקולנע יש לי חדשות טובות..... יהיה מרטון של כל הסרטים כולל שיבת המלך ב17 לדצמבר .... הינה הפרטים ב – 17.12 יתקיים מרתון שר הטבעות בקולנוע רב חן בדיזינגוף. החל משעה 17:00 יוקרנו ברצף כל חלקי הטרילוגיה, כולל החלק האחרון "שר הטבעות – שיבת המלך" במחיר של 69 ₪ לכל הסרטים, כולל פופקורן גדול חינם ! אז רוצו עוד היום לרכוש כרטיסים ולהבטיח את מקומכם. לפרטים נוספים: 9526234 – 09.

Galadriel 3000

New member
למה את מזכירה לי את זה?????

יש לי סיכוי קלוש שבקלושים להיות אז בארץ, ומזמן חלמתי על מרתון של כל הסרטים, ואם הוא בקולנוע עוד יותר טוב! אוף... גורל אכזר.

פרפר15

New member
אני יעשה בבית

יש לי שאת שתי הסרטים הראשונים ואז אני הלך ויראה את השלישי

OB4ever

New member
נכון אבל...

את צודקת 100% זה מ5 עד 2 בבוקר...אבל אני מעריצה שרופה של אורלי ובכלל אני מתה על הסרט שר הטבעות אז אני וחברות שלי מוכנות "לסבול" 9 שעות בבית קולנוע מול אורלנדו. ואני בטוחה שנהנה!!

TaKe Me DuDi

New member
חחחח אץ בטח תהני

איך אפשר לא להנות שאורלנדו מול הפרצוף שלך 9 שעות
אבל 9 שעות
אני לא הייתי מצליחה להחזיק

פרפר15

New member
כמה הצגות יש?

ושאלתי את מישפחתי אף אחד לא מוכן ליסבול תשע שעות בקולנוע

LaLyBeLL

New member
אני הולכת..

בשביל הפופקורן הגדול! חח סתם! בשביל לראות את הסרט השלישי לפני כולם
אני הולכת עם אח שלי וכנראה שגם עם כמה ידידים שלי, הם יודיעו לי מחר ואני אזמין כרטיסים ד"א יש לך מושג אם זה הגרסאות הרגילות של FELLOWSHIP OF THE RING וTWO TOWERS או הEXTENDED EDITIONS מהDVD המורחב? כי בארה"ב יש להם גם הקרנות מיוחדות כאלה אבל עם הגרסאות המורחבות.. אני מה זה מקווה
וחוץ מזה, בא לך לקבוע להפגש שם? סתם להגיד שלום? חח WOOO לא יכולה לחכות לירון

shining moon

New member
וואי את באה לבכורההה??

אני הולכת עם ידידים שלי לבכורה בת"א מרתון של שלושת הסרטים יהיה כזה טובבבבבבבבבבבבב

למעלה