בבקשה תיכנסו

auri

New member
בבקשה תיכנסו

קודם כל שלום לכולם. אני פעם שנייה בפורום ובפעם הקודמת ששלחתי את ההודעה הזאת אף אחד לא ענה לי,שזה באמת מעליב אבל החלטתי לנסות שוב. למי שלא יודע חברת גלובוס יונייטד הולכת להוציא את באפי בדיוידי עם תרגום בעברית(סוף סוף!!). הבעיה היא שעד עכשיו הם מסרבים לענות לי אם הם יוציאו את כל העונות( הם כל פעם אומרים שהם עוד לא החליטו). לכן נראה לי שכדאי להיכנס לאתר החברה- www.globusunited.co.il ולשלוח להם שאלות ובקשות בנושא זה. אולי זה יעזור וככה הם יוציאו את כל 7 העונות עם תרגום בעברית

shellygi

New member
דווקא נכנסתי לאתר שלהם

אבל לא מצאתי שם שום דבר על ה DVD של באפי. תשלח קישור או משהו. הקיצר, תגיד מה לעשות ונעשה את זה.

auri

New member
מה שצריך לעשות זה...

להיכנס לכאן http://www.globusunited.co.il/Content/Contact.php ולשלוח להם את השאלות או הבקשות. צריך לצרף לזה את כתובת האימייל שלכם כמובן והם יחזרו אליכם באמת תוך 24 שעות כמו שכתוב.

auri

New member
כדי שתראו שמה שאמרתי נכון

הבאתי לכם את התגובה שהם שלחו לי(ונכון שהם עוד לא פירסמו את זה באתר אבל אם תיכנסו לצור קשר ותישלחו אליהם שאלות בנושא תיראו שצדקתי) ובבקשה אם הם ישלחו לכם איזה עידכון בנושא תודיעו בפורום: שלום לאור פנייתך לחברת גלובוס יונייטד - אני שמחה לעדכנך שהתקבלה החלטה להפיץ למכירה בחודשים הקרובים את הסדרה "באפי ציידת הערפדים" בDVD מתורגם לעברית. עם זאת, כרגע אין חודש או תאריך יעד מדוייק. כמו כן לא ידוע לנו אילו עונות ותוספות יופצו למכירה, כך גם לגבי מחיר או מארז. כל הפרטים הרלוונטים אודות הDVD יעודכנו באתר האינטרנט שלנו בחודשים הקרובים. בברכה, שירי לידני נציגת שירות לקוחות גלובוס יונייטד 1-800-220-901 אתר הבית: www.globusunited.co.il

sknr 1

New member
"באפי ציידת הערפדים" ???

ככה זה יהיה גם כתוב בתרגום ?? חרא של חברה !! לא צריך טובות מהם !

נצל"ש..

הסדרה של דייויד בוראנז- Bones והסדרה של אליסון- How I met your mother, שתיהן נבחרו לעונה שלמה!!
!!!בלון| מיה.

charmer

New member
איזה אושר...

אני מתה כבר לראות את הסדרה של אליסון.. רק מקווה שזה יגיע לארץ בקרוב, ולא ללווין.

Real Fetish

New member
באמת מזל טוב. עד עכשיו ראיתי רק פרק

אחד של BONES וזה לא היה מעולה כמו פרק ראשון של אנג'ל, אבל מקווה שזה ישתפר

longview

New member
טיפה מעליב... לפני כמה ימים היה לי

יומולדת(4 ליתר דיוק) ואף אחד לא אמר לי מזל טוב, אבל על דבר כזה אתם כן אומרים?! סתם בא לי להתבכיין

kittycatbone

New member
מזל טוב!!$!@#!@ ../images/Emo24.gif

בת כמה את עכשיו?^^ ובקיצור, מזל טוב!! בריאות ואושר וכל הברכות
שתפגשי את הקאסט של באפי/אנג'ל..
והממ.. זהו, מזל טוב!!!

Real Fetish

New member
לא יכול להתעלם מהדועה כזאת ../images/Emo13.gif אז

מזל טוב!!! מאחל לך הרבה עושר ואושר.
REAL FETISH.

מזל"ט לילך ../images/Emo70.gif

מי ייתן ותזכי לגעת במארז השקסי של כל העונות ובאלוהים עצמו.

longview

New member
תודה רבה! הייתי בת 14(קטנה אך

איכותית)... תודה על כל הברכות...

kittycatbone

New member
עכשיו בדיוק ראיתי את הפרק הראשון

של הסדרה BONES ודווקא יש לה הרבה פונטציאל^^ אני אישית חושבת שאני אמשיך לצפות.. למרות שהפרק הראשון לא מלהיב ביותר, נראה כאילו זה הולך להיות סדרה חביבה פלוס^^ וזה לגמרי סדרת יום שבת בערב של ערוץ 3, על בטוח הם ישדרו אותה מתישהו..
אה ועוד משהו, דיויד
כזה חמודי^^ היו שם כמה קטעים שכזה חשבתי לעצמי "אם זה היה אנג'ל הוא היה יכול לעשות את זה ואת זה"
אניוואי,

למעלה