בבקשה תודיעו...

Yones

New member
בבקשה תודיעו...

יש כבר שני ביטולים...אני חייב לשמוע מכם עד מחר בערב לגבי הגיוסים...אז בבקשה...תתקשרו.. 054-6-672537 שבת שלום יוני

היי יוני!

למרות שאני ממש ממש רוצה, אני לא יכולה לבא לגיוסים! אלף סליחות! שיהיה לכם בהצלחה! מיכל

Yones

New member
נראה שבזכרון לא יהיו גיוסים...חבל!

אני ממש מאוכזב שאף אחד חוץ משני שאמרה לי שהיא יכולה (אלף תודות) לא מגיע...אבל זה בסדר אני לא כועס עליכם אישית או משהו... אם עוד מישהו יכול פשוט תודיעו לי היום .....זה לא יכול לחכות!

יוני'ס....

תראה, ברמה העקרונית יש כל מיני גורמים שימנעו ממני לבוא, אבל, במידה ואין אנשים חוץ משני, אני גם יבוא, אז בוא נגיד שגיוסים יהיו בטוח, אל תדאג , הכל יסתדר...

איזה שני??

יוני יקר, אני חושבת שאני אוכל להגיע... אני אתקשר אלייך הערב ואודיע לך אם זה בטוח. אם כן, מתי יוצאים ואיך מירושלים?

Yones

New member
חבר'ה ממש תודה ..אבל זה קצת מאוחר

תודה רבה על ההתעניינות אבל באמת כבר מאוחר מדי חוץ מזה שכנראה ותהיה מחר שביתה בכל בתי הספר העל-יסודיים...כך שגם ככה זה לא היה יוצא.. זה היה רעיו נחמד אבל כנראה לא יותר מזה.. שבוע טוב לכולם.. יוני

מאוחר מדי?

שלום יוני וכולם! אני חושבת שזה מאד מאד יפה שחשוב לך לעשות גיוסים בזיכרון כי זה באמת באמת חשוב! מה שאני לא מבינה הוא למה אתה מסתמך על הירושלמים? זה מובן מאד שלא לכולם נוח להפסיד יום לימודים ולסוע לזיכרון. אני באמת חושבת שאם אתה וורד (הרכזת הנהדרת מאד שלכם
) תלכו לבתי ספר - אין סיבה שלא תצליחו לגרוף כמה מאות זיכרוניקים (טוב, אולי לא מאות אבל בטוח כמה אחדים). וכמובן שאם עוד שכב"גניקים זיכרוניים ירצו להצטרף - מה טוב. מתוך ניסיון אומר לך ש: נכון שלפעמים מפדח ללכת לבד לבתי ספר לגיוסים א-ב-ל מספיק שתדבר עם ילדים בהפסקה, תלהיב אותם ותתן להם פלייר זה ממש יכול לעזור. טוב, אז בינתיים - חג שבועות שמח!

MC J

New member
אני מוכן ללכת עם ורד...

פעם שעברה שהלכתי עם ורד היה ממש מוצלח!!!

Yones

New member
אני יעשה את הגיוס בכל מקרה..

הסיבה שאני וורד רצינו שיהיו הרבה מדצים זה מהסיבה שכאשר באים הרבה אנשים מכל הארץ זה יותר מרשים ויותר מגניב.. אך בהחלט לא נוותר על הגיוסים..בשבוע הבא אני הולך להכנס לכיתות לחלק.. שבוע טוב.. יוני

למעלה