בבקשה תגיבו..

חולאהבה

New member
יש לי חבר

שנפרד מחברה שלו לשנה ואחרי זה הם התחתנו... הם לא נפרדו בגלל שהוא התחזק פשוט הוא הלך לרב אחד ושאל אותו מה הוא אומר על קשר שכזה והאם הוא יוביל לחתונה אז הרב הסביר לו שבקשר של חברות מחפשים תמיד את הדברים החיוביים וכמה היא חמודה ואיזה חכמה וכו` וכו` מה שאין כן אחרי החתונה מתגלים דברים והכול מתפוצץ בפנים... אז הרב הציע לו לעשות פסק זמן, לנקות ת`ראש לראות את הנתונים ולהחליט... ומה היה בסוף? שאלתם? עניתי לכם! הם התחתנו... ו... כן... הם חיים באושר אם שני ילדים... לומר לכם את האמת... שניהם הם אחינים שלי...

חולאהבה

New member
תראי

לדעתי אם הוא יחזור אז סבבה אם לא אז תתנחמי בזה שהוא לא אהב אותך מספיק בשביל לזכור אותך...

אז אם אני מבין נכון

הוא זה שרוצה... ולא מהחלטת שניכם.. אולי זה תירוץ לעזוב? ולא נעים לו לומר בפרצוף. ופתאום תשמעי שהוא רוקד צמוד עם איזה פרחה אחרת.. (יא בנ...)

חולאהבה

New member
תגיד לי

מה קרה לך? נראה לי הניק החדש עשה לך איזה משהו... זה נראה לך יפה להגיד ככה לבחורה... אתה מכיר אותה שתקורא לה פרחה?? היא מסבירה לך ששניהם רוצים להתחזק.... לא מובן?

זה לאו דווקא קשור לניק

זה בא מקנאה.. שהם הצליחו להגיע להחלטה כזאת מדעת עצמם! והיא ניגשת לעניין ברצינות ושוקלת את הצדדים וכו` אין מה לקנא? עוצמה יהודית!

אץ קוצץ

New member
יש דבר כזה

זה נראה לי אפילו מומלץ אם אחרי שנתיים הם מתאימים, למה לא?

כתבת יש כזה דבר.. טוב לא זה הנקודה.

האם שייך להחליט לחכות שנתיים?! היא תתקשר.. הוא לא יחזיק מעמד. רק פה. רק זה. וכו`

ואמרתי ההפך?

שאני יחלוק על ר` חקר האמת? מאיפה הבאת את זה?? כשאתה מתחיל עם הקישורים אני מרים ידיים.. רק שוב: אתה אמרת שיש כזה דבר.... לילה טוב.

למעלה