בבקשה תגיבו..

בבקשה תגיבו..

שמעתם פעם על חברים שנפרדו בשביל להתחזק, ואחרי תקופה ארוכה, נגיד שנתיים או שנה הם התחתנו? זה דבר שקורה? או ששוכחים אחד מהשני..

יש. אבל נדיר..

כי בד'כ כל אחד מתחזק באופן שונה ובמידה שונה ולכן ההתאמה כבר לא כמו שהיתה...

אני מתאמצת לחשוב

אבל לא עולה לי שום זוג כזה לראש. אבל אם אתם רציניים, ואין שום סיבה צדדית לעכב, אין סיבה שזה לא יקרה. בכל אופן, תוכלי להתנחם לפחות בזה שהפרידה היא לא אולי זמנית. זה יקל עליכם. זאת תקופה קשה, ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

דiרש טiב

New member
אני מהמר על ``אולי לא``

בדרך כלל אם החיזוק מצליח זה לא משפיע על שניהם באותה הרמה ולכן כמעט ברור שאחד יתחזק יותר ואז כבר ממילא הם לא מתאימים מתוך הבנה מלאה. ללא כל קשר אוסיף את ברכתי להצלחתכם.

אין דבר כזה!

אם שניהם נפרדים מרצון המוסכמתם... פשוט מתקשרים רק כדי לשמוע מה שלומך.. ורק רציתי לציין שאני מתגעגעת... וכו`

שומר 23

New member
אמנם לא שמעתי אבל..

שמעתי סיפור על יהודי שהיה נשוי לגויה והתחזק ועזב אותה ואחרי כמה שנים הציעו לו שידוך גיורת והתברר שזו הגויה ההיא.. סיפור אמיתי. כך שהכל משמיים אולי תמצאי משהו יותר טוב ..

שמעתי סיפור דומה אבל הפוך...

בחור שהיה עם גויה ורצה להתחתן איתה אז אימא שלו שלחה לה מיכתב יפה{ההורים חרדים} והסבירה לה את כל הענין של הדת שזה אסור וכו בטוב טעם והבחורה כ"כ התלהבה מהמיכתב והתגירה וזרקה תבחור ונישאה לאדם חרדי...

שומר 23

New member
גדולים מעשי ה`

אף פעם אי אפשר לדעת מאיפה זה יבוא ברוכה האמא שהצליחה.

דiרש טiב

New member
יש לי חבר טוב!

שהיתה לו חברה והם אהבו אחד את השני בטירוף עד שהגיעו להפסקת חיזוק עם אופציה להתחתן לאחר תקופה הבחור ביקש רשות מהבחורה לצאת לאיזה שידוך והיא אישרה והוא התחתן היום הוא מאושר תופת כך שהיום זה נראה לך נורא. יעבור.

למעלה