בבקשה שאלה

idany100

New member
בבקשה שאלה

היה לי ויכוח עם איזה מישהי. אנחנו הזמנו מאיזה מקום אוכל. (יאמי..:) :) עכשיו,בטלפון אמרו לנו שמאיזור מסויים,הם לוקחים "דמי משלוח" (או איך שקוראים לזה). אני גר בר"ג. הם מגיעים עד ר"ג איזור ********--עד לשם זה בלי תשלום. משום מה,2 דקות משם..הם כבר גובים משלוח. השאלה שלי היא כזו: כל האוכל עלה 80 ש"ח ...על זה הם הוסיפו 12 ש"ח משלוח ,ז"א שאנחנו עומדים על 92 ש"ח. האם עליי לתת "טיפ" לשליח על הקטנוע,שיבוא להביא לי את האוכל? אשמח לתשובות

dudmel

New member
ברור שכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא משנה מה, תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד נותנים טיפ!!!!!!!!! דמי המשלוח בשום מקרה לא הולכים לשליח. לא משנה כמה ההתנהלות של המקום עצמו גרועה, ב99 אחוז מהמקרים זה לא אשמת השליח, ואין לו אפשרות לשנות את זה. הוא בכל מקרה מסכן את החיים שלו בשביל להביא לך את האוכל, והוא בד"כ גם ישתדל לעשות את זה הכי מהר שהוא יכול, ככל שזה תלוי בו, מה שמגדיל עוד יותר את הסיכון שלו.

SaintJohn

New member
אבל מה אם השליח מאחר וזה באשמתו?

גם אני בעד לתת טיפים (בתור מלצר לשעבר
), אבל אתה תיתן טיפ גם כשהשירות גרוע?

dudmel

New member
קודם כל - גילוי נאות - אני שליח

אחרי שנתיים של משלוחים באחד הסניפים המובילים של אחת הרשתות המובילות בארץ, אני יכול להגיד לך בבטחון מלא שמקרים ששליח מאחר באשמתו הם נדירים ביותר. אני מעולם לא אחרתי באשמתי. גם במקרים של לחץ מסיבי של משלוחים, הבעיה היא או שאין מספיק שליחים, או שההזמנות לא מוכנות בזמן סביר. כך או כך השליח לא אשם. אם פה ושם יש שליחים שעוצרים בדרך בשביל לדבר עם חברים, או אני לא יודע מה, זה כבר משהו אחר, ואלו מקרים בודדים שבבודדים, וגם הם עדיין מסכנים את חייהם כדי להגיע אליך. אילו עוד מדדים יש לך לטיב השירות של השליח מלבד הזמן בו הוא מגיע? זה הרי לא כמו מלצר שאמור להיות בקשר ישיר איתך לכל אורך הארוחה.

לדעתי כן...

זאת לא אשמתו שהאחראי בעבודה שלו החליט להוסיף דמי משלוח גם אם זה רק 2 דקות ממקום ההגבלה.

למעלה