בבקשה שאלה

roaic

New member
בבקשה שאלה

האם המוח שלנו הוא "התודעה" האמיתית שלנו?? איך אפשר להגיד "שהמוח" (שכידוע שם זה באמת המקום שכל המחשבות מתנקזות) הוא בעצם "התודעה" שלנו? או שבעצם ,הנשמה שלנו היא התודעה שלנו האמיתית בעצם. ז"א,רק אם ניכנס ממש לתוך תוכינו...לתוך נשמתינו..... ....נבין בדיוק מי ומה אנחנו. (ללא קליפות,ללא פחדים ,רק אוהבים ונטולי שינאה). התודעה שלנו כבני אדם....כבני אנוש...נמצאת "במוח"? בעצם אולי אחדד את השאלה: אם בעצם התודעה שלנו נמצאת במוח....או בעזרת המוח אנחנו בעצם קובעים את התודעה שלנו... אז מה קורה כאשר אנחנו "מתים"??? אני יודע שיש עולם הבא.....ומגיע השלב שבו הנשמה עוזבת את הגוף הפיזי...וממשיכה הלאה בהתפתחות שלה. אז אם כך הדבר: אז לנשמה הרי אין "מוח"....לא? מוח זה משהו פיזי....חומר.. לנשמה יש "אנרגיה"....נכון?? אז איך הנשמה (שמתפקדת רק כנשמה..ללא עזרת הגוף הפיזי בעולם הבא)---- מגיעה לכל מיני החלטות.....הרי אומרים שהנשמה היא זו שבוחרת מתי היא רוצה לשוב....לאיזה הורים......לאיזו מדינה......לאיזה מצב וכו'...... אז איך היא מגיעה לכל ההחלטות האלה,בהיעדר "מוח"?? תודה

BABE111

New member
אהבתי את השאלה....

איך הנשמה מגיעה ליידי החלטות בהיעדר מוח? רותי....השאלה מופנת אלייך יקירתי את המומחית שלנו כאן...

roaic

New member
אני יכול לענות לעצמי??חחח

האמת היא שיש לי השערה...אבל אני העדפתי לא לרשום אותה כי חשבתי שהיא טיפשית...כי חשבתי שזו שאלה שיש עליה תשובה די ברורה. (לכאלה שמתעסקים בכל הנושא הזה). אז אני ארשום ,לפחות שיהיה כיוון........ואני מקווה שיהיו פה כאלה שיתקנו אותי או יוסיפו. אז ככה: אני חושב שהמוח שלנו, הוא בעצם מקום שבו מעובדים כל המחשבות שלנו בחיי היום יום. ז"א,כל המחשבות שלנו בסופו של דבר "מעובדות"...במקום הזה שנקרא "מוח"......ומה שאנחנו אומרים או מתנהגים...זה כתוצאה מתהליך "העיבוד" שהמוח שלנו עשה. כמובן,שזה תהליך אינדיבדואלי לכל בן אדם ואדם. הרי אתם בטוח מכירים בעובדה שאם אני אקח שני אנשים, ואשים אותם באותה סיטואציה....אחד יתנהג בצורה אחת...והשני יתנהג בצורה שניה. וזה מדוע??? משום שתהליך "עיבוד הנתונים" במוח אצל כל אחד ואחד מהם.....יהיה תהליך שונה. "תהליך העיבוד הזה"....השפיע כמובן על המחשבות. והמחשבות הן אלה שגורמות לנו אח"כ לעשות..... המוח זה כאילו "שנאי" שקיים בגוף שלנו.......ושם הכל מעובד. עכשיו..מהי בדיוק מחשבה?? מחשבה היא אנרגיה. היא חומר....נכון?? (זו דעתי...תקנו אותי אם אני טועה). ולכן,כאשר הנשמה נפרדת מהגוף (במוות) .....היא בעצם "כאילו" נפרדת "מהמוח הפיזי"..........אבל,האנרגיה.....האנרגיה (זוכרים שאמרתי שכל מחשבה בעצם עשויה מחומר!! מאנרגיה.....) האנרגיה עדיין מתפקדת וממשיכה להתקיים. אז נכון כשבן אדם "מת" ועובר לעולם שמעבר.....אין אצלו דבר כזה שנקרא "מוח פיזי"....אבל מה זה משנה בעצם?? האנרגיה.....האנרגיה שבאמצעותה הנשמה מתקיימת......חיה ונושמת. ולכן,הנשמה ממשיכה להתפתח. בעזרת האנרגיה הנשמתית.....הנשמה יכולה להמשיך ולקבל את אותן החלטות שעליהן אני דיברתי. וגם כמובן,נתקלתם בהמון מתקשרים שיוצרים קשר עם "מתים".....ואותם "מתים"...מדברים על יקירהם ויכולים לזכור כל מיני סיטואציות שקרו להם כאשר היו בגוף פיזי וכו'....(ואי אפשר להגיד שיש להם "מוח"..חחחחח. ) ובכל זאת,הם כן זוכרים וכו'. בקיצור--הכל מבוסס על אנרגיות. וגם המחשבות שלנו הן בעצם חומר. חומר שנוצר בעזרת אנרגיות..... אני צודק? או שאני בכלל לא בכיוון?? ואל תצחקו אם מה שאמרתי פה הוא ממש לא בכיוון. (סתם זה משהו שעלה לי)

רותי 11

New member
המוח שלנו אינו התודעה שלנו לחלוטין../images/Emo70.gif

הנשמה בכלל לא נמצאת בגוף שלנו, מה שנמצא בגוף הפיזי זאת הנפש, המוח הוא בעצם החלק האחראי לפעולות הפיזיות שלנו בגוף, הוא אחראי על כל מיני מערוכת בגוף הוא הנותן פקודות, אבל מה שמפעיל את הגוף ואת ונותן לו חיים זאת הנשמה, נפש, כי אם אין נפש בגוף כמובן שאותו מוח הוא חסר ערך לחלוטין כמו הגוף עצמו, ולא לנשמה אין "מוח". אתה מבין שמחשבה זאת אנרגיה לא דחוסה, ואתה מבין שפעם לא היינו דחוסים כמו היום והמוח תפקד אחרת - היום הוא מתפקד הרבה פחות ממה שהוא אמור לתפקד, אבל המוח שייך אך ורק לגוף הפיזי, תודעה היא אנרגיה היא לא משהו פיזי, כמו שכל הזכרונות שלנו נמצאים בתת מודע שלנו שהוא ה - ד.נ.א. שלנו ושם נמצא כל המידע שאנחנו צריכים לגבי כל דבר בחיים האלה ובחיים אחרים.

roaic

New member
שיווו...זה בערך מה שרשמתי בהודעה למעלה..:) :)

רותי...בבקשה תקראי מה שרשמתי....ותגידי לי אם הסברתי את זה ,פחות או יותר נכון?? אני כתבתי את ההודעה בערך 10 דקות...חחח. וששיגרתי אותה.......ראיתי בעצם שענית לי....(אבל לא קראתי את תשובתך לפני) והנה,נראה לי שעניתי על השאלה שלי לבד. (זה מה זה מעודד אותי. אבל,מה שרשמתי ..זה בערך נכון? רותי?

רותי 11

New member
בערך - כי מה שמשפיע על המחשבות

שלנו זה כמו שציינתי זה התת מודע שלנו. הוא הרבה יותר חזק מהמחשבות

למעלה