בבקשה צריכה עזרה

בבקשה צריכה עזרה

שלום: בן זוגי שכר דירה בראשון למשך שנה ואני הצטרפתי לדירה באמצע השכירות ע"י כך ששאלנו את בעל הבית טלפונית אם אני יכולה לגור יחד עם חברי בדירה והוא הסכים (לא רשמנו אותי בחוזה ) אלה ניתן רק אישור טלפוני לכך. עברה חצי שנה שבה היו לנו מקרים לא נעימים עם בעל הבית ואנחנו עומדים לקראת סיום החוזה 7/12. בעל הבית רוצה להראות את הדירה למעוניינם לכן שאל אותנו מתי אנחנו יכולים ואנחנו ענינו שבכל יום א' משעה 18-20 במשך שעתיים הוא יכול להביא את מי שהוא רוצה ואך ורק כשאנחנו בבית! ככה שיש לו 3 ימי ראשון עד תום החוזה! הוא התעצבן ואיים בתביעה על נזקים בדירה- אנחנו לא עשינו שום נזק למרות שאם רוצים למצוא הכל אפשרי וטען שהוא יכול להכנס בכל רגע שבה לו ללא אישור מאתנו ובנוסף איים בתביעה על זה שאני גרה בדירה ללא אישורו ,כלומר, הוא מכחיש את אישורו להצטרפותי לדירה! אני קצת מפוחדת כי הוא בעל ממון רב ולא מפסיק לאיים. האם להקליט אותו בשיחות? לצלם את הבית ביום המסירה?איך אני יכולה להגן על עצמי ממנו? משפטו האחרון היה "אני אלמד אתכם לקח" בבקשה צריכה תשובה תודה מראש

בעקרון

אין לו זכות להכנס לדירה כשאתם לא נמצאים בה. מצד שני, יתכן ששעתיים בשבוע זה קצת מדי. לא הייתי מוטרת יותר מדי מהאיום שלו בעניין מגורייך בדירה. כן הייתי דואגת לצלם את הדירה עם החזרתה לחזקתו של המשכיר על מנת להתגונן מפני תביעה אפשרית לנזקים.

למעלה