בבקשה פירוש לפריסה

בבקשה פירוש לפריסה

שאלתי את הקלפים האם יהיה בני ובין X קשר ב-3 החודשים הקרובים בשבוע שעבר הוא אמר שאינו יודע אם הוא רוצה בקשר .. הפריסה: פריסה שאלה קלף 1# צדק קלף 2# שני גביעים קלף 3# אס החרבות קלף 4# כוח קלף 5# תשעה מטות קלף 6# העולם

matal girl

New member
לשאלה כזו מספיק קלף אחד

ובנוסף, אני זוכרת שייעצנו לך בנושא. אם לא חל שינוי ביניכם או בגישתו אלייך- אין טעם לשאול

יש שינוי

לפי דעתי חל שינוי בנינו לאור ההתפתחיות האחרונות, ולכן הנני שואלת: קודם כל הקלף שיצא הוא שמש. אבל: אנחנו כבר איזה חודש לא ממש בקשר אבל לפני יומיים התראינו והוא אמר לי שהוא לא יודע אם הוא רוצה בקשר איתי ורמז לי שיש לו קשר עם בחורה אחרת שעובדת איתו במקום העבודה ושהוא מכיר אותה משהוא כמו 14 שנה, ושהוא הלך איתה יותר רחוק מאשר איתי ,( בנינו לא היה קשר יותר מאשר קשרי עבודה וכיף להיות ביחד), ועוד אמר שאני אפגע בקשר איתו או שהוא ימאס עלי , אני ממש לא יודעת מה הוא רוצה להיות עם אותה בחורה? האם היא גרמה לשינוי ביחסו אלי? אע"פ שזה היה אמור להיות קשר יפה כפי נחמד האם יש סיכוי לקשר בנינו למשל בחצי השנה הקרובה? האם אני צריכה לעשות את פריסת האקס? אשמח לשמוע את תגובתך.תודה !

batgalim

New member
שרי

האמת שקשה לי להבין אותך הבחור אומר די ברור שאינו מעונין להיות בקשר איתך שיש לו מישהי אחרת שאת תיפגעי אם תהיי בקשר איתו ושהוא יימאס עליך ???

למעלה