בבקשה , ענו לי ....

butke

New member
בבקשה , ענו לי ....../images/Emo91.gif

2 סוגי אנטיוירוס , טוב או לא? יש לי avg , האם להוסיף esafe ?

עוזי 2

New member
אפשר להתקין יותר מתוכנה אחת, אבל

אבל בד"כ לא רצוי להריץ יותר מאחת ברקע באותה משימה בו זמנית. במקרים כאלו בהרבה מקרים יש התנגשות בין התוכנות ולא תמיד רואים את זה מייד. לכן חשוב לנטרל באחת משתי התוכנות את ריצת הרקע. אני לא מכיר ספציפית לגבי שתי התוכנות שדיברת עליהן אם יש התנגשות או לא. אבל אני בהרבה מקרים כשמריצים יותר מאחת אז יש התנגשות.

dino_din

New member
רק לחזק

את דבריו של עוזי. לא מומלץ להריץ שתי תוכנות אנטי וירוס ביחד. ברוב המקרים הן מפריעות אחת לשניה וייגרמו ליותר נזקים מאשר תועלת. עדיף לבחור אחת שתרוץ קבוע ברקע ותסרוק את כל הקבצים בצורה שוטפת ואם את ממש חייבת תוכנה נוספת אז להשתמש בה לסריקה של הדיסק פעם בשבועיים ואחר כך לנטרל אותה עד הסריקה הבאה. בברכה, דינו_דין.

UnderCover2k

New member
שימי לב!

לא מתקינים שתי תוכנות אנטי-וירוס על אותה מערכת - הם עלולות לזהות אחת את הקבצים של השנייה כוירוסים...... זה סתם צרות ובלגאנים.....

עוזי 2

New member
לא אמורה להיות בעיה להתקין שתי תוכנ

לא אמורה להיות בעיה להתקין יותר מתוכנת אנטיוירוס אחת. מה שחשוב, זה שלא יהיה מצב שבו יש יותר מתוכנה אחת שרצה ברקע או יותר מתוכנה אחת שרצה ב- On-Demand (קרי החלון שממנו סורקים את המחשב או חלק ממנו), וגם יש לדאוג שכאשר מתקינים תוכנת אנטיוירוס אחת לא תרוץ אחרת. תוכנות לא מזהות את נתוני הוירוסים של האחרות כאשר הנתונים נמצאים בקבצי הנתונים. לי כפי שסיפרתי רבות פה בפורום, יש כרגע 4 תוכנות אנטיוירוס (McAfee, PC-Cillin, F-Prot, InoculateIT), ואין שום התנגשויות ביניהן. (דרך אגב, אין הצדקה לתחזק 4 תוכנות אנטיוירוס, השימוש העיקרי שלי בהן זה להשוות את יכולות הזיהוי שלהן, כשאני מקבל וירוס בדואר וכדו´).

למעלה