בבקשה עיזרו לי

המיואש1

New member
בבקשה עיזרו לי

חשבתי יותר מפעם אחת לכתוב בפורום,אבל תמיד דחיתי את זה. אני מרגיש חרא ולא טוב לי.:( אני כבר מזהיר אתכם שכתבתי הרבה.אבל הייתי חייב לפרוק את זה כבר. :( :( :( :( :( :( :( אני בן 27.ואני כבר לא יודע מה מציק לי. כל פעם מציק לי משהו אחר. עד לפני שנה הייתי בתול,ובעקבות זה שהגעתי ממש לתחתית בגלל הקטע הזה,החלטתי ללכת לנערת ליווי. פחדתי מלהיות עם בחורה בגלל שיש לי איבר מין קטן.או שחשבתי ככה לפחות. אחרי שכמה ראו את האיבר שלי אז מסתבר שזה לא כ"כ נורא.אבל אותי זה עדיין מביך. הפעם האחרונה ששכבתי היתה לפני שנה. שכבתי בסה"כ שלוש פעמים .עם נערות ליווי.. מעולם לא היתה לי חברה,ואני גם לא יודע אם אני רוצה. אני מחפש רק את הבחורות היפות.ולצערי,אני לא ניחנתי ביופי מהמם כמו של דודי בלסר ,איתן אורבך או כל דוגמן אחר,כך שהסיכויים שלי למצוא אחת כזו שואפים לאפס. אני לא מרגיש שאני רוצה קשר עם מישהי.ואם כבר מישהי אז שתהיה בחורה יפה. כל השאר גם חשוב לי.אבל היופי בעיניי הוא מרכיב חשוב בזוגיות. אני לא מכוער ,אבל אני נמוך .1.67.אני מקפיד על תזונה נכונה ואני הולך למכון כושר כמעט כל יום בכדי לשמור על עצמי. אז אני מניח שמה שאני דורש מעצמי אני דורש מאחרות. אבל לצערי,אין סיכוי שמישהי תוכל להתאהב בי.ואני לא משדר את זה שאני לא רוצה....האמן לי. אני פשוט נמוך.נראה ממוצע לחלוטין.והכי גרוע.אני בן 27 אבל נראה כמו ילד בן 18. זה עוד דבר שמתסכל אותי ומוריד לי מהביטחון. אני לא מרגיש בן 27 ואני שואל אותך ואותכם,איך אמור להרגיש מישהו בן 27? אני עובד בחברה מאוד קטנה עם בחורים ובחורות די מבוגרים (עבודה מאוד מעניינת) וכל העניין של להכיר בעבודה פשוט לא ריאלי מבחינתי. אני מאוד נהנה מהעבודה וזה המחיר כנראה. למסיבות אני יוצא מידי פעם.אבל אני מתבאס כל פעם להוציא תעודת זהות בפני כולם בכדי להוכיח שאני בן 27 ולא 17.זה כ"כ מביך.אין לכם מושג כמה. יש לי פנים של בייביפייס,אני חטוב-אבל בחורות רואות בי כנראה מעין מתוק,חמוד וזהו.לא גבר.אין לי פנים כמו שלגבר צריך להיות.אני לא נשי.אין לי יופי נשי.ממש לא.אבל זה שאני נמוך ועוד זה שאני נראה צעיר גורמים לתוצאה המבחילה הזו. אני מרגיש כ"כ מושפל ולא רוצה לחיות יותר. יש לי חלומות יש לי שאיפות,אבל הדברים האלה פשוט מציקים לי.ומורידים לי את הביטחון! דיייי,אני רוצה להיראות כמו בן 27 או אפילו כמו בן 40! אני רוצה להקריח.אני רוצה לקבל קמטים. יש אנשים יותר נמוכים ממני (1.67) שרק מלהסתכל עליהם אפשר לראות שהם מבוגרים (למרות הגובה).אבל אצלי זה ממש הפוך.:( :( :(.לא יעזור מה שאני אעשה. אגדל שיער,אלך עם זקנקן.זה פשוט לא עוזב אותי. וזה מתסכל אותי וגורם לי להיות בדיכאון. מצד אחד אני יודע מה אני שווה.(ועובדה שאני לא רוצה קשר עם "סתם" מישהי.) אני יודע שזה ילדותי שאני שם לב רק למראה של הבחורה.אבל ככה אני מרגיש. אין לי צורך לשתף מישהי בחיים שלי,אין לי צורך לחיזוקים,אין לי כמיהה לחיבוק ,למילה טובה...באמת. אין לי צורך בזה. אני לא ממורמר. אבל ככה כנראה טוב לי.לבד.אני שומע המון מוזיקה,קורא המון עיתונים,ספרים,אינטרנט,אוהב מאוד ספורט,לנגן,לראות טלוויזיה וכו´ וכו´.לא משעמם לי אף פעם.אני אוהב להיות עם עצמי. יש לי ויכלו להיות לי המון חברים (לא יודע אם חברי נפש,אבל חברים כמו שיש לרוב האנשים) אבל המעגל החברתי שלי די מצוצמם.מבחירה שלי בלבד. קשה לי ללכת לאירועים שאני לבד ללא חברה. לכן כמה מהחברים הטובים שלי כבר לא מדברים איתי בגלל שהעדפתי להיעדר מהחתונות שלהם. מתפלאים איך בחור כמוני ללא חברה. אני לא מכוער.גם לא שיא היופי.אבל בגילי זו בעיה. אם הייתי בי"ב כמו שאני נראה היום,אני מניח שהיתה לי הצלחה הרבה יותר גדולה מבעבר.(שאז הייתי נראה בכלל כמו בן 12). אז אני די סובל.ואין טעם לחזור לעבר. אני לא מרגיש כמו גבר שמתקרב עוד מעט לשלושים.אלוהים!!!זה כ"כ לא אני. אני יודע שגם בחורים בני 4- יאמרו שבתוך תוכם הם מרגישים ילדים...אבל עדיין ,יש להם ילדים,משפחה,משכנתא,התחייבויות,עבודה ..כך שאלה רק דיבורי סרק. שכרתי דירה לפני חצי שנה וחשבתי שאולי עזיבת הבית תוציא ממני דברים אחרים. אבל בולשיט. הייתי עצמאי מאוד גם כשגרתי בבית עם ההורים. וגם כיום אני עצמאי. אני לא מרגיש שום שינוי.חוץ מבחינה כספית. אני לא מצטער ששכרתי דירה.ממש לא.אבל,איפה השינוי שצריך לבוא בעקבות זה? כולם מדברים,מבטיחים שאחרי שעוזבים את הבית אז הכל נראה אחרת.עצמאות.אחריות ובלה בלה בלה בלה בלה. אמרתי לעצמי אולי תנסה,אולי אנשים צודקים,אולי זה באמת לעוף מהקן ולפרוש כנפיים...ומסתבר שזה בדיוק אותו דבר.ממש אותו דבר.אז איפה הדבר הזה שכולם מדברים עליו? :( :( אני לפעמים מרגיש שאני בנאדם כ"כ שונה .מן נטע זר.כאילו ששום דבר לא יכול להשפיע עליו. אפילו לא אירוע כזה של מעבר דירה. :( :( וזה מעציב אותי. איך אני אמור להרגיש כמו בן 27??? שכשאני מסתכל במראה אני רואה דמות של נער בן 17. שכשאני מרגיש מבפנים כמו ילד בן 9.(יש לי עבודה שאני מאוד יצירתי בה.אני מרויח כסף ממוצע.אנשים שואלים לעצתי.אבל בכל זאת...ככה אני מרגיש). מה עליי לעשות??. תעזרו לי.בבקשה :( :( :( אם אתם מתכוונים לשלוח אותי לטיפול אז הייתי פעם במסגרת פרטית.וזה ממש לא הועיל לי .סתם זרקתי 400 ש"ח על כל פגישה.אבל הייתי חייב לנסות. אני מיואש. :(

spyone1

New member
אייאי

הלוואי שהבעיה שלי כמו הבעיה שלך ...סליחה באמת שלא תבין אותי לא נכון ..זה עלול להרוג אותי . אם הבנתי נכון אז אני לא חושבת שאתה נמוך או לא יפה או לא בגיל של 27 ..אל תשאל אותי למה אני אומרת את זה ? כי ככה אני חושבת בלי למה ו כמה ?...ן דווקא יש לך את האומץ וזה אומר (לי לפחות ) משהו ...והמשהו הזה הוא שאתה באמת בן 27 ואולי 37 .ושוב אל תשאל אותי למה אני אומרת ככה ? כי אני מדברת לפי התחושה השישת ...לא עזרתי לך הרבה .טוב ..אתה צריך לשבת איזה שעה עם כוס נס קפה ו סיגריה (MARLBORO ) ובכל פעם שאתה שותה את הקפה תגיד :אני בן 27 ...אל תשאל אותי למה ? טוב אני יגיד לך את הסוד שלי הפעם ...כל פעם שאני מתבלבלת או יש דבר שלא נכנס לי לראוש אז אני מכנסה אותו בכוח ..אהאו ..כל עוד שאני יודעת שזה הדבר הנכון ...אז אני עושה את התרגיל הזה ..(אל תגלה את הסוד שלי ). לא עזרתי טוב ..היופי הוא דבר פנימי..טוב שמעתה על זה ..שוב לא עזרתי . טוב לא מספיק לך שאני די משוכנעת שאתה כן בן 27 ? טוב עבר זמן רב שלא כתבתי פה ...אז אולי אני ינצל את ההזדמנות ו להגיד אלוהים כמה אתה טוב ו חכם וכמה אני אוהבת אותך אבל די עם המבחנים ועוד מבחן של לפני שבועים ...זה היה השיא ..טוב אני יעשה התרגיל ההוא . אה בהצלה לך לי ....המון ו יהיה טוב ...ואם התחדש משהו תגיד לי . ביי

טעויות בשפה העברית לא קורות במקרה

אם טעית באיות היתה הכוונה והיתה זאת אצבע אלוהית שכוונה אותך... תשובתך היתה אמורה להגיש גלגל הצלה לכן כלל לא טעית. חיסרונה של הח´ היתה מוצדקת מכוון שח´ עבורי הינו חלון חיים וח´ הוא גם המשפט האומר שחיים ומוות בידי הלשון, אמר שלמה המלך. הוסיף ואמר הרמב"ם: חיים ומוות בידי המחשבה תחילה ואחר כך בידי הלשון. אור ואהבה אלוהית ללא תנאי וללא גבול מיכל

spyone1

New member
וואו ...

אהבתי את התגובה מאוד ..טוב לדעת . תודה מיכל .

spyone1

New member
מיכל

ראיתי חלק מההודעות (התגובות) שלך פה ושם ואני חייבת להגיד שלא ראיתי תגובות מהסוג המדליק ....כל כך תענוג כמו ספר נדיר יקר ...אני מתכוונת לעקוב אחרי התגובות שלך . כל טוב .

תודה על הפרגון ספון1 ובקר טוב ישראל

אני מזמינה אותך להכנס לפורום מודעות פנימית ולחטט שם קצת בארכיון את תמצאי שם המון תגובות "מדליקות" שנתתי לאנשים ואם תשאלי אותי היום גם לא ברור לי איך בכלל יצאו ממני המילים. הרעיון בגדול הוא לשמור על חשיבה חיובית כל הזמן. הרעיון הוא להפוך כל דבר קשה או פסימי אי שלילי למשהוא הכי נפלא עלי אדמות. הכל הפוך על הפוך ואז הקסם קורה. אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול אהבת אלוהים זכה מיכל

dreamer1

New member
גם אני מצטרף.......

פעם הייתי חושב שזו התחנפות היום אני מבין שאם אתה רואה משהו חיובי במישהו פשוט תגיד לו את זה מחשבות חיוביות וטהורות מביאות דברים חיוביים וטהורים זה נכון גם הפוך מחשבה שלילית אתם יודעים את ההמשך אז תחשבו רק דברים חיוביים תמיד תראו את הדברים החיוביים בלבד באנשים שנקראים בדרככם הקסומה...

tevagil

New member
תתחיל לאכול אוכל חריף

אם תתחיל לאכול אוכל חריף, וגם תפסיק לאכול בשר, דגים וביצים, מצבך ישתנה תוך שבועיים. מומלצים אגוזים, וגם חשיפה יומית (חצי שעה) לשמש.

ilman

New member
אתה לא חייב שום דבר לאף אחד !

מישהו אמר שצריך להתחתן להוליד ילדים או WHAT EVER ! כך את החיים בסבבה , העיקר תהייה מי שאתה ולא מישהו אחר שאתה לא ! יום נעים.

§Apocalypse§

New member
מאיפה להתחיל?!

תשמע, אני באמת לא יודעת מאיפה להתחיל... אני חושבת שאתה נעול בתוך מעין מעגל קסמים של גורל שאתה יוצר לעצמך... תעבור שנית על מכתבך... שמת לב כמה פעמים חזרת על ה"עובדה" שאתה בן 27 ונראה בן 17, בין אם ישירות או בעקיפין?! כמה פעמים חזרת על הרעיון "אני מדוכא - רע לי"... בעצם זה שאתה חוזר כל הזמן על אימרות שליליות כאלו, אתה בעצם בורא לעצמך מציאות. המחשבות שמטרידות אותך ונטועות בתודעתך יוצרות עבורך מציאות שנדמה לך שהיא "נכפית" עליך, אבל יש לך את כל הכוח לשנות אותה. אתה רק צריך לצאת ממעגל המחשבות השליליות הללו... בנוסף, שמתי לב שאתה שם דגש חזק על המראה החיצוני של אדם (ושל בת זוגתך העתידית בפרט). אולי זה מייצג איזה צורך אצלך להחצין הצלחה חיצונית ומראה מצודד, היות ואתה מעיד על עצמך כאחד שנראה סביר, אבל (!!) נמוך "מדי" ונראה צעיר "מדי"... יש המון אנשים שנמצאים במערכות יחסים, והם לא בהכרח מירי בוהדנה או דודי בלסר, כך שהבעיה אינה נעוצה במראה החיצוני שלך, אלא בתפיסה שלך את עצמך... כתבת שיש לך המון תחביבים ושלא משעמם לך להיות לבד. זה מצויין! אדם שמשתעמם להיות לבדו הוא אדם שאינו שלם... עצור רגע מרצף החיים שלך, עזוב את העצים כשלעצמם ותנסה לראות את היער... אם קלטתי נכון, אני רואה בחור שנסחף קצת לעולם ההצלחה החומרית... אם טעיתי, מי יתן והצלחתי לעזור לך ולו במעט! ברכות ודרך צלחה, אפוקליפס

../images/Emo24.gifהיי למתעודד 1 בוקר טוב

היי!! אתה לא מיואש. אתה אוהב את עצמך. יש לך מתנה נפלאה מאלוהים להשאר צעיר לנצח. החיצוניות היא רק בגד, הנשמה שלך היא נפלאה. אנחנו אחוז אחד של חומר ו99 אחוז נשמה אז מי שווה יותר? אתה מלא אהבה וזקוק לאהבה ותמיכה אל תתכחש לעניין. בחורות אוהבות אותך ואתה פופולרי. 1.67 זה גובה בהחלט מספיק להסתדר איתו בחיים. אתה כבר לא מבקר את עצמך ולא שופט את עצמך, אתה שלם. אתה אוהב את עצמך מאד מאד מאד... אתה בחור עצמאי. אז עם כל כך הרבה מעלות כמו שלך מי לא תרצה להיות בת זוגתך ובכלל עם כל כך הרבה מעלות מי בכלל צריך טיפול?!!! לך על כל הקופה, אסוף את הבטחון העצמי שלך ועלה על נתיב ההצלחה לזוגיות טובה. איך עושים את זה? למד לאהוב מאד מאד מאד את עצמך וככה כולן תאהבנה אותך. בהצלחה!!! הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול אהבה אין סופית מיכל

איזה קטע!

אני בת 16 ונראת כמו בת 13, אחותי הקטנה נראת בגיל שלי, תמיד מעירים לי על זה (הדודים והשכנים), זה קצת מעצבן אבל אין מה לעשות ככה אני נראת ואני צריכה לאהוב את עצמי ,ונמחד לחשוב שאולי בגיל 27 אני יראה בת 18. וחשבת אולי לנסות את מזלך עם בנות בגיל 18??? זה כבר לא עברה על החוק או משהו כזה... ודרך אגב--אני מכירה מישהי בת 32 שנראת כמו בת 18 יוצאת עם מישהו בן 24 והיא מאושרת...ורק היא מרוויחה מזה!

למעלה