בבקשה, עיזרו לי....

אתה פשוט סתום

מה הקשר זונה??? מה הוא חשב? שהוא יסע והיא תישאר בארץ 4 חודשים בלעדיו וכשהוא יחזור הכול יהיה אותו הדבר? הוא לא טמבל, הוא לקח סיכון שכשהוא יסע קיימת האפשרות שדברים ישתנו...הוא פשוט לא חשב שזה מה שיקרה...וזה קרה. ועכשיו הוא אוכל את הדייסה שבישל. אני ישאל שאלה הפוכה..אם היא הייתה נוסעת ל4 חודשים?הוא היה נשאר נאמן לה בארץ? ממש! אני גם בטוחה שהוא לא היה ממשיך איתה אם היא הייתה נוסעת אבל לא משנה. ואתה ממש חוצפן שאתה מכנה אותה זונה...דביל.

I C E M A N 7

New member
כמה אייקונים צריך לשים

בשביל להסביר שאני צוחק? אוסי כנסי לי לתחת וסליחה על השפה

היא רוצה הפסקה. תן לה הפסקה. אין מה לעשות.

כמה שזה קשה, אני מבין. יש דברים שקשה לקבל בחיים, אבל צריך יחד עם זה לכבד רצונו של אדם. אני לא בעד תחנונים. לא בעד להשתטח על הריצפה. לא בעד בכי. תתחיל לצאת מהבית ותתפוס זוגיות אחרת. סביר להניח שבעוד 10 שנים כשכבר תהיה נשוי למישהי אחרת, היא תיראה לך בתור זיכרון רחוק. אתה תיזכר איך חשבת שבלעדיה לא יהיו לך חיים. מסתבר שיש חיים בכל מקרה. דוקא בגלל שאתה רק בן 23 וזה הקשר הרציני אולי הראשון בחייך הבוגרים, כדאי שתתנסה בעוד קשרים. כל קשר ישכלל את יכולותיך הזוגיות וילמד אותך עוד משהו לקראת בניית הזוגיות האמיתית שתהיה לכל חייך.

אהבה

אני יכול להבין את הכאב שלך - עברתי משהו דומה לפני הרבה שנים. אתה כנראה צודק בזה שאתה אומר שלעולם לא תפסיק לאהוב אותה, ההבדל הוא שעם הזמן, זה ירגיש אחרת לגמרי. היא עשתה את הבחירה שלה, וזאת זכותה. אם בעתיד היא תחליט אחרת - תוכל אז לבחור, אבל כרגע, הדבר הנכון יותר הוא להתייחס להווה, ובהווה - אתם לא יחד, ואתה בתהליך של פרידה, שהוא קצת כמו אבל על אדם שמת. התחושה היא בדרך כלל תחושה של אובדן. וכן זה מאוד כואב, ולכן כדאי לך לעשות מה שאתה יכול בשביל לשכך את הכאב. בדרך כלל זה פחות כואב כשמפסיקים לתקשר - התקשורת ביניכם פותחת את הפצע כל פעם מחדש. ונכון, שעדיף שלא תהיה לבד בזמן הזה -כדאיי שתעסיק את עצמך, תהיה הרבה עם חברים או משפחה, כך שלא תרגיש לבד. אשמח לענות על שאלות נוספות,

למעלה