בבקשה עזרו לי...

kinay

New member
בבקשה עזרו לי...

הקיובייס פתאום החליט לא לעבוד, אני לא מצליח להקליט כלום וגם לא לשמוע דברים שכבר מוקלטים. יחד עם זאת מופיע לי הודעה מסויימת שאני מבקש מכם לנסות לעזור לי להבין מה קרה פה. ההודעה: (שמתקבלת כשאני פותח קובץ שמע או פותח ערוץ להקלטה).: samplerate could not be set. this may be due to the sampleclock being set to external sync. אני מקווה שאתם יודעים מה קורה בתוכנה שלי. תודה רבה מראש!!

כנס ל-Device setup ותגדיר

ב-External sync את הדרייבר שמקשר בין התוכנה לכרטיס שלך....

kinay

New member
לא מוצא את EXTERNAL SYNC,

תוכל לכוון אותי יותר? ולמה פתאום צצה לי הבעיה הזאת??? תודה!

kinay

New member
בבקשה...

../images/Emo26.gif

Device setup>vst sestem link>Asio input תגדיר את הכרטיס שלך שמה ואiתו דבר גם ב- Asio output אח"כ באותו מסך device setup כנס ל-vst multitrack ב-clock source תגדיר sync to hardware ו-asio driver תגדיר asio שנמצא יחד עם "השם" של הכרטיס שלך. תלחץ apply ואז תאשר את הכרטיס. מקווה מאוד שזה יעבוד.... שבת שלום לכולם................

הכוונה הייתה למילה *system

clock source-אתה מגדיר sync to hardware asio driver-אתה מגדיר asio עם שם הכרטיס שלך. אני מצטער אני לא נימצא מול המחשב....אבל יצא לי להגדיר כך לפחות 5 כרטיסיי קול מחברות שונות ובכולם זה עבד אני מקווה מאוד שזה יעזור במידה וזה לא יעבוד תיכנס ל-setup של הכרטיס שלך ותעלה לכן את התמונה אוליי שם צריך לשנות את Sampelrate תשים לב שזה יושב על 16bit גם בכרטיס שלך וגם בקיובייס ב-vst system link......

kinay

New member
קודם כל תודה!

אך עדיין יש בעיה. ב- clock source הוא לא נותן לי אפשרות לבחור שום דבר, הוא פשוט ריק!

למעלה