בבקשה עזרו לי

עדי 4

New member
בבקשה עזרו לי

צריכה את עזרתכם בהכנת דגם של תיבת נוח. בני בכתה ב´ וזו המשימה שלהם. רעיונות יתקבלו בשמחה ובתודה. עדי

חשבתי על משהו

מה דעתך להכין דגם מקופסאת נעליים או מקרטון ביצוע ואז לעבוד עם מפיות. לקחת מפית עם עיטורי חיות (לא חסר) ולהדביק ובפנים לנסות ליצור חיות מדאס (כמו המובייל שסיפרתי לך שהכנתי) או לחלופין, אם הפרוייקט הוא לאו דווקא תיבה אלא סממן של התיבה, אפשר להכין את מובייל החיות לבד.... וחוץ מזה לילה טוב ונשיקות יקירתי

עדי 4

New member
את גדולה!!! רעיון מקורי

הבעיה שהפרוייקט ליום שישי. אני אחפש מחר מפיות עם חיות,זה יכול להיות מאד נחמד. אני אתן לו להדביק את התיבה ובמפיות אני אעזור לו. נראה מה הילדון יגיד על הרעיון. תודה רבה..רבה..לך יקירתי ואשמח לקבל עוד רעיונות. עדי

idithgal

New member
אני זוכרת את הפרויקט הזה...

(רק שהילד הזה כבר בן 14....אוי ואבוי...), בקיצור- אני הכנתי מקרטון ביצוע צורה של סירה X 2 , ובאמצע קופסא (מרובעת), חיברתי את שני החלקים וככה נוצרה ממש "ספינה" . על הקופסא המרובעת עשיתי עם סול (אני חושבת) גג אדום. את הכל ריססתי בצבע חום. עשיתי גם מדרגות שיורדות מה"תיבה" (מקרטון) ושמנו סתם חיות פלסטיק של הבן שלי. מהחלונות "הציצו" חיות. אני חושבת שההדבקה הכי נוחה תהייה עם אקדח דבק, והאמת היא שאת יכולה לעשות הכל מסול ורק את האמצע מקופסת קרטון ש"תחזיק" את הצורה. קשה קצת להסביר (ובטח להבין) בכתב אבל אני מקווה שקלטת את הרעיון. ואם אני חושבת על זה....בשנה הבאה אצטרך להכין שוב... בהצלחה!

osni

New member
הנה רעיון לתיבה מקאפה

חיות , צבע גואש חום , עלים , 2 בובות ודבק חם. ע"פ הכתוב בספר תורה זו לא היתה סירה כמו שאנחנו תמיד חושבים אלא בצורת של בית.

popo11

New member
איזה יופי של רעיונות ../images/Emo70.gif

ועדי, אם את צריכה יש לי חותכים של עוגיות בצורה של :
ציפור
היפופוטם
פיל
דובי בשביל הדאס.

hoggle

New member
נורא מצחיק שנותנים לילדים

פרויקטים ומי שעושה אותם בסוף זה ההורים! המורים לא יודעים שזה מה שקורה?

עדי 4

New member
יופי של רעיונות

ויש לי שאלה, איזה דבק מתאים להדבקה על קלקר. אני שמעתי שדבק פלסטיק לא מתאים כי הקלקלר נהרס. האם דבק טפטים מתאים ? הכוונה שלי לצפות קופסת קלקר בעיסת נייר.

לילך1

New member
לילדים שלי יש עוד זמן עד בית ספר

אבל לא לצחוק...יום שישי האמהות מוזמנות לגן של הגדול ( בן 4) לעשות חנוכיות עם הילדים !!! לפחות לא נותנים לי עבודה הביתה אלה מביאים אותי לשם לעשות אותה !!!!

יערולה

New member
גם לי חותכי עוגיות אם צריך

3 פילים כלב ברווזים תרנגול ציפור צב דגים פרפרים ועוד...

עדי 4

New member
זהו ,התיבה עומדת מוכנה

ועצוב לי שאין לי מצלמה דיגיטלית להראות את התוצאה. אמיר הכין את התיבה ויצא משגע. אני קצת עזרתי מהצד עם הדבק החם. תודה לכולן, אתן 10!!! עדי

עדי 4

New member
קשה לתאר מה עשינו

בגדול: לקחתי קופסת גלידה מקלקר. ציפיתי אותה בחתיכות עץ של טיסנים. התיבה עם 3 קומות כפי שכתוב במקורות. אחת לזבל, אחת לחיות אחת לאנשים. מבטיחה לצלם עדי יש תמונה מאמצע התהליך אנסה לעלות אותה פה

למעלה