בבקשה עזרו לי

danasaias1

New member
בבקשה עזרו לי

אני בת 22, גילו אצלי סוכרת נעורים לפני חמישה חודשים, שבועיים לפני הטיול הגדול שלי אחרי הצבא.
למרות כל הקשיים יצאתי לטיול של חודשיים אך המחשבה על המחלה לא עזבה אותי.
אני מתמודדת עכשיו בתחרות בפייסבוק שהפרס שלה זה חופשה זוגית לחו"ל. מאד אשמח אם תעזרו לי ותאפשרו לי לזכות בחופשה נוספת, בראש שקט יותר.
זה הקישור = https://www.facebook.com/Israir
התגובה שלי מופיעה תחת השם "dana saias" עם הסיפור שכתבתי כאן.
אשמח אם תוכלו לעזור לי ולעשות לייק. תודה רבה רבה מעריכה הכל ותמיד כאן בשביל אחרים.

mrkorr

New member
אם תתרמי את הזכייה לאיזה ילד/ה חולה

שלהורים שלו אין ג'ובה על הנשמה חוץ מלקנות תרופות וללכת לטיפולים... אולי הייתי שוקל ללייקק אותך.
אבל אחרי שהיית בחופשה של טיול גדול אחרי צבא... לרצות עוד אחת כדי לנקות את הראש מ"הצרה הנוראית" של הטיול הראשון... נו באמת.
אני מתמודד מגיל 24... שנייה לפני שהתחלתי ללמוד לתואר... בלי טיול (כי אין לי כסף מיותר לבזבז) ולא מתבכיין שאנשים יצביעו לי כי אני מסכן.
בקיצור, תתרמי ונתקדם משם.
בהצלחה!

danasaias1

New member
היי

היי, לא חושבת שיפה לשפוט אותי ככה. אני ממש לא מסכנה, לצאת לטיול שכל חיי חלמתי עליו שאני בסך הכל שבועיים במחלה זה לא עסק קל. הייתי שמחה לחופשה נוספת. אני תורמת כל הזמן ולא רק לסוכרת. את השיער שלי קיצרתי לחולי סרטן לפני כמה חודשים. ככה שלשפוט אותי לא נראה לי מתאים. אתה לא חייב להצביע. לא אשקר את החופשה לא אעביר לילד חולה סוכרת, גם כי אסור לפי התקנון וגם כי חושבת שמגיע לי. תודה על התגובה בכל זאת ויום טוב!

tostos1234

New member
הכוונה שלהם היא שטיול הוא בגדר מותרות

והמחלה לא כל כך נוראית כמו שהיא
כולנו כאן בפורום בעלי המחלה הזאת, ולא, זה לא כ"כ סבל,
להפך, אנחנו מכירים את הגוף שלנו יותר טוב, את הצרכים שלו, יודעים לנהל אותו טוב יותר
בודקים דם כל בוקר, אין כמונו מי שמכיר את הגוף שלנו , מאכילים נכון, עושים ספורט נכון, הכל עושים נכון, יותר טוב מכל אחד שלא סובל את המחלה
למה? כי אדם בריא לא מודע לגוף כמונו,אנחנו מודעים !!!
שומרים, נזהרים

המחלה לא כ"כ נוראית כל האיסור שלה זה קפה עם סוכר,(גם בלי, עדיין קפה...) לא יותר מפרוסת עוגה, (תלוי איזה,) ובלי לאכול ארוחות מפוצצות, בלי פיצות, להשתדל מה שפחות לחם לבן
ולהשתדל לא לדחוף מתוק לגוף, זה הכל :)
יש גרוע יותר, יש גרוע פחות,
איזה מחלה מתוקה!!

danasaias1

New member
אני חושבת

שסך הכל יהיה נחמד אם אזכה בחופשה זה הכל. לרשום לי שהמחלה לא נוראית וכל זה שאני בקושי חמישה חודשים איתה לא עוזר כרגע, מניחה שאחרי השנה אעכל לגמרי. אני אדם אופטימי וחייכן ושום דבר לא יעצור אותי. אבל לכעוס עליי שאני לא רואה כרגע את המחלה כמשנו שהוא לא זהל זה לא מוצדק. תנו לי להתרגל אליה.

אבו זקן

New member
לא כועסים עליך

טוסטוס, בדרכו, ניסה לעודד את רוחך ולהגיד לך שאחרי שעוברים את השוק הראשוני (שהוא עצמו בד"כ מגיע אחרי תקופה של הכחשה) ומתרגלים למצב החדש, מגלים שאיכות החיים נפגעת פחות ממה שציפינו.
אגב, כהנמן (ההוא עם הנובל) מצא שזה נכון למחלות כרוניות ונכות באופן כללי. רמת האושר האנושי קשורה למצב האובייקטיבי בקשר הרבה פחות חזק ממה שאנחנו חושבים.

למעלה