בבקשה עזרה

jonzo

New member
בבקשה עזרה

לפני 4 ימים עברתי תאונת אופנוע במהירות גבוהה ,תוצאה מכך נשברה הקסדה בשלושה מקומות. אני אומר את זה כי אין לי מושג מה היה זה היה כאילו ישנתי. עשיתי סי טי והכל יצא בסדר. מאז לא הפסיקו הבחילות הסחרחורות וכאב הראש. היום התעלפתי והלכתי לבי"ח השאירו אותי להשגחה , שבהשגחה הרגשתי כמו בסרט מין בלבול וחוסר שליטה. מה שקורה בבי"ח שאין מיטות ומעיפים מישם אנשים בטיל, אני לא מאשים אותם אבל מה אני אמור לעשות. מאז התאונה אני מבולבל רוב הזמן , ישן 15 שעות לפחות, מסוחרר לא יכול לקרוא, שוכח מלא, ואני לא יודע אם זה קשור אבל התקצר לי הפתיל אני ממש נהיתי עצבני, וזה לא אני! אני לא מדבר על שאר הכאבים בגב והצוור כי הם צפויים. אבל אני לא יכל לעשות כלום לא לקרוא לא לראות טלוויזיה לא לדבר עם חברים גם לשבת פה על התחת מעצבן אותי. מה לעשות בבקשה לקחתי אקמול דקסמול אדוויל שמדוויל ושום דבר לא עוזר לכאבי הראש. אם למשהו יש תשובות בשבילי אשמח תודה מראש

השגחה רפואית דחוף

אפשר לטפל בך באמצעות הרפואה המשלימה. אם תוכל להגיע למטפל בעל נסיון בלבד, או שהוא יגיע אליך, זה יכול לעזור. אולם אני חושבת שזה מצב שדורש השגחה רפואית. תרגיש טוב

harduf9

New member
אפשר לעזור לך ואפילו מומלץ אבל

אתה חייב לגשת לנוירולוג וכו' ולספר את כל מה שכתבת כאן. אל תוותר. בריאות שלמה גיא הרדוף נ.ב. מהיכן אתה בארץ, תוכל לקבל פה המלצות על מטפלים.

jonzo

New member
תודה רבה לכולם

אבל מה אני יכנס לרופא ואגיד שאני רוצה השגה רפואית?? יצאתי מבית החולים בהרגשה של "לך תשחק במחבואים וזה יעבור" הם אמרו אין מה לעשות זה ענין של זמן. ועוד אחת הרופאות אמרה לאבא שלי שאולי זה כי אני "מבוהל". אני רוצה לציין שאני עדיין צעיר בן 22 ולכן זה לא תופעות שיכלו להגרם כתוצאה מהגיל או משהו כזה. בקיצור יצאתי בהרגשה של אידיוט משם. למי לפנות עכשיו לרופא משפחה? לקבוע תור לניאורולוג בצורה פרטית? אם אני קצת קשה הבנה סליחה מראש כי אני לא כל כך עקבי שוב תודה

0 אור 0

New member
אתה צריך ללכת למיון

להגיד שעברת תאונה עם פגיעת ראש, שמאז התאונה אתה סובל מ .... (ופרט כל מה שכתבת פה) אני מאד מאד מופתעת מכך ששחררו אותך מבית החולים כשהיית שם להשגחה. בדרך כלל אם הם כבר משחררים אז הם נותנים הוראות ברורות שאם יש לך בחילה או סחרחורת תחזור לרופא. אלו סימנים ברורים של זעזוע מח שמחייב השגחה. אתה אמור להיות מאושפז במחלקה הנוירוכירוגית או נוירולוגית להשגחה עד שתרגיש טוב (בלי בחילות, סחרחורות וכו'*) בנוסף, מכיוון שהטיפול בך נשמע כמו רשלנות רפואית פרופר, אז חשוב לי לציין שהיית אמור להבדק גם על ידי אורתופד בנוסף לנוירולוג, בדרך כלל הבדיקות כוללות גם צילומים של העצמות וגם CT ודא שזה רק זעזוע מח ולא פגיעה פיזית רצינית יותר באיזור המוח. ועכשיו לריפוי: מקווה שאכן אין לך משהו יותר רציני מזעזוע מוח וחבלות, ואז דרך הטיפול הטובה ביותר היא מנוחה עם שתיה מרובה ואוכל מזין (לא חייב להיות הרבה), פשוט לנוח ולישון הרבה ולתת לכח הריפוי של הגוף לעשות את החלק הראשון של ההחלמה. לאחר שתעבור את המשבר הראשון, תוכל לפנות לרפואה משלימה על מנת לחזור ליכולת תנועה מלאה ולהחלמה.

jonzo

New member
אפרופו חוסר עקביות

אני שמתי לב לשאלה של האזור רק לאחר קריאה שלישית של ההודעה. אני מאיזור נהריה אבל שוב בב"ח נהריה קיימת מצוקה קשה של מקום שלדעתי גורמת לחיפוף

hal767

New member
אני מצטרף להודעות קודמי

אותך לא צריך לעניין הלחץ שיש בבית החולים. דרוש את שמגיע לך. השגחה, מעקב רפואי, מנוחה מוחלטת נחוצים כדי לצאת מהבעיה. התערבות אלטרנטיבית יכולה להיות במקביל או מאוחר יותר, לפי המצב. ישנם מקרים שלא כדאי להתערב, אלא להמתין. שיחה מעודדת ומנחה לשליטה טובה יותר על מצבך הנפשי, תעזור. אם הינך יכול להרשות לעצמך לפנות למומחה באופן פרטי, במיוחד למומחה בעל תפקיד בכיר בבית החולים, הוא כבר יסדר לך כל שצריך. הכסף עוזר מאד במקרים כאלה.

נוירולוג!

אתה יכול לקבל הפניה מרופא המשפחה, אאל"ט, או פשוט לקבוע תור. תתקשר למוקד של קופת החולים שלך כדי לראות איך זה הולך, ולקבוע תור דרכם למי שיכול לקבל אותך כמה שיותר מהר. ומעבר לזה - יש לך אישור משטרה על התאונה? ביטוח? משהו? זה יכול לעזור לשלם על כל מיני טיפולים שאולי יידרשו...

jonzo

New member
תודה רבה לכולם נתתם לי תקווה

שיש עוד אפשרות לצאת מזה ובנוסף שיש אנשים שאכפת להם. אני אודיע על חידושים שוב תודה

freearth10

New member
תאונת אופנוע

היי jonzo , עברת חווייה טראומטית ולאחר שהתברר שהכל בסידר הגופנפש צריך לאט לאט לחזור אל עצמו. ממליצה שתעשה את מה שאתה יודע שמרגיע אותך(מקווה שזה לא רכיבה על אופנוע
) ותתן לעצמך את הזמן. בנוסף תוכל לפנות למטפל הוליסטי שיעזור לך שוב לעמוד על קרקע בטוחה.
מאיה

למעלה