בבקשה עזרה

• פותח הנושא PREM
  • פורסם בתאריך

PREM

New member
בבקשה עזרה

אנחנו מתכננים, בע"ה, ילד. שאלה : איך עושים שיהיו לנו : א. בן זכר. ב. התעברות מהירה. תודה.

הנה המתכון

בן
בת
|ימין מחכים לשמוע את התוצאות.

נועם@בת

New member
נורא פשוט

מבקשים מהלבורנטית במעבדת הIVF שתסובב את המבחנה ימינה כל הזמן ואז יוצא בן. התעברות מהירה, אני יכולה לתת טיפים השלאה אם 10 שנים נחשב מספיק מהיר בשבילך
. נועם

אלהלי

New member
מההה לא ניסית לעשות תינאנינאי?

ואח"כ תילילילילי ( בקצב של שלום חנוך) ,בטח לקח לך עשר שנים

נועם@בת

New member
מזכיר לי קטע מהתכנית יתוש בראש

זוכרת אתהתוכנית המיתולוגית הזאת? בקיצור, האסטרואוטים שנוחתים על מאדים יוצאים לחפש סימני חיים. אחד מהם מוצא עקבות של תולעים מיקרוסקופיות בסלע, הוא חופר וחופר ודגם למבחנה. בעוד חברו מגלה בת מאדים יפיפיה ומתחיל להסביר לה מאין בא ומה קורה בכדור הארץ. כשמגיעים לסוגית ההתרבות היא מספרת לו משהו על הנצה, ערבוב, אינקובטורים וכאלה, והוא מנסה ללמד אותה את עובדות החיים. כשהיא מתקשה להבין את ההסבר הוא פשוט מדגים לה. אחרי הכל שהוא מת לנמנם היא שואלת אותו- נו ומה עכשיו? עכשיו? עכשיו צריך לחכות תשעה חודשים, הוא עונה. אז למה הפסקת לערבב? היא שואלת בתמהון.... נועם ~שערבבה מספיק
~

טילי2

New member
זה מצחיק שמה שאצל אנשים נורמליים

זה סקס ואינטימיות, אצינו זה מעבדות ועירבובים או בירוקרטיה והגירה שהופכים להורים לאחר אימוץ. אגב אני מכירה משפחה שאימצו ילדה לאחר שהיו להם שני ילדיםץ הילדה המאומצת ושני הילדים שלהם נולדו באותו בית חולים בירושלים, בל הילדה המאומצת ממשיכה לטעון שנולדה ברומניה כי שם נולדים ילדים מאומצים.

למעלה