בבקשה עזרה

• פותח הנושא gpy
  • פורסם בתאריך

gpy

New member
בבקשה עזרה

אני צפיתי בפרק הראשון של נמלטים והיו לי לא מעט בעיות הבנה. הסדרה פשוט פועלת מהר מדי בשבילי... תוכלו אולי להסביר לי עם מי ג'ון דיבר כדי להיכנס לעבוד בכלא ומה כל הקטע הזה עם ברבור האוריגמי? לא הבנתי גם את הקטע שבו הוא דיבר עם האסיר והחתול שלו...מי זה ועל מה הם דברו בכלל?

justin9

New member
המלצה שלי...

פשוט תמשיך לצפות בפרקים הבאים ולאט לאט התמונה הכללית תתבהר לך ותקבל את התשובות בפרקים עצמם.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

וזה בסדר, זה באמת לא אמור להיות ברור כל כך בהתחלה.

הסבר מהיר..

* הקטע של הברבור הוא סימן ההכר של מייקל.. במשך הסדרה נפגש בעוד דברים שהוא יודע לעשות בקיפולי נייר.. לגבי הפרק הראשון הרי ג'ון לא הקשיב לו אז הוא השאיר לו את הברבור ושלח עוד ברבור לחברים המאפיונרים של ג'ון וכך ג'ון הבין שמדובר במייקל. * בכלא יש קטע של "תעסוקת אסירים" הם אחראיים על כל מיני שיפוצים בכלא ג'ון אחראי על התעסוקה הזו והוא זה שמחליט מי יהיה שם ומי לא.. * האסיר על ה-
הוא צ'ארלס ווסטמורלנד שמכחיש בתוקף שהוא די.בי קופר הסיפור שלו מתבהר לאט לאט במשך הסדרה (לא נגלה לך הכל.. אבל לדי.בי קופר אמור להיות מלא מלא כסף..) לחתולה קוראים מרלין, צ'ארלס ממש ממש קשור אליה היא כמו שהוא אומר בפרק "זכר לימים שהאסירים היו נותנים להחזיק בבעלי חיים בכלא".. עו משהו?

Gretchen R

New member
../images/Emo6.gifתודה...

לא שידעתי שם כמה דברים.. אבל תודה על ההסבר בכל זאת

Gretchen R

New member
לא.. הבנתי הכל

פשוט בלי כוונה שכחתי 'לא' אחד.. רצית לרשום 'לא שלא ידעתי שם משו' ;]

למעלה