בבקשה עזרה...

• פותח הנושא liali
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

liali

New member
בבקשה עזרה...

בבקשה עזרה...
חדשה בפורום המקסים הזה. אמא לילדה בת 5. עברתי הזרעה החודש וכמה ימים אחרי בחילות קשות שלא עוברות כבר חשבתי שקרה נס ואני בהריון והנה אתמול קיבלתי את המחזור. ומחזור מחזור. ויש בחילות כל הזמן... מה אתם אומרות סתם שפעת או ללכת לעשות בדיקה? שלא לדבר על זה שהתחלתי להזריק אתמול מנוגון.

וירוס הקאות. חלף גם על בני

בבקשה עזרה...
חדשה בפורום המקסים הזה. אמא לילדה בת 5. עברתי הזרעה החודש וכמה ימים אחרי בחילות קשות שלא עוברות כבר חשבתי שקרה נס ואני בהריון והנה אתמול קיבלתי את המחזור. ומחזור מחזור. ויש בחילות כל הזמן... מה אתם אומרות סתם שפעת או ללכת לעשות בדיקה? שלא לדבר על זה שהתחלתי להזריק אתמול מנוגון.
וירוס הקאות. חלף גם על בני
יש וירוש הגורם לכאבי בטן והקאות אבל יתכן וזה מההורמונים, תתיעצי עם רופא. רק בריאות

ענבל 2

New member
גם לי יש תופעה כשאת

בבקשה עזרה...
גם לי יש תופעה כשאת
כשבוע לפני מחזור בחילות הסטריות כניראה פסיכוסומטי. ברוכה הבאה ובהצלחה.

דגיתי

New member
טבעי

בבקשה עזרה...
טבעי
גם אצלי אחרי הזרעות היו בחילות והייתי מאוד עייפה, וכבר חשבתי שאני בהריון... הרופא אמר לי שזה בגלל ההורמונים (גונל F). מה שמרגיז זה שאנחנו שכל כך מחכות להרות, צריכות תופעות לוואי שמאפיינות הריון. אם כבר תופעות לוואי, לא יכלו למצוא תופעות לוואי אחרות???

מצב
הנושא נעול.
למעלה