~בבקשה עזרה~

~בבקשה עזרה~

אוקיי חרשנו ל העניין של פורים אבל סוף כל סוף מצאתי תחפושת ~ראפרית~ אני ממש רוצה להתחפש לזה..... זה מיוחד ואני מדמיינת שזה יכול להיות מעלף אל יש לי בעיה אני לא בדיוק יודעת איך מתחפשים לזה. אתם יכולים לפרט לי ולהביא לי תמונות?בבקשה זה הכי חשוב שבעולםםם

מה הבעיה ?

תפתחי אם טי וי יש שם בשפע ממש. נניח מכנסי באגיז גדולים. חולצות גדולות של הוקי עם מספר מוטבע עליהן/ חולצות ספורט.(אם בא לך על ראפרית כוסית אז חולצת בטן או חולצה צמודה מאוד עם מחשוף) נעלי פומה או נעלי ספורט ממותג זה או אחר. עגילים גדולים מאוד (חישוקים זהב נניח) שיער -תתפרעי. אם בא לך להיות ממש מאגניבה אז תאפרי את החלקים החשופים שלך (פנים צאוור ידיים) בחום כהה (יענו אפרו אמריקנית) וזה יהיה שוס מטורף. המון תכשיטים גדולים ובולטים. חגורות,עגילי חישוק,נזם גס...

ר V י ט ל

New member
מיסי אליוט לא ראפרית?!?

אני כבר שנים רבות מעריצה שלה בגלל הסגנון שלה. ואגב ... את התמונה של מיסי לקחתי מאתר ראפרים בצירוף להודעה הזאת "הראפרית מיסי אליוט תבחר קבוצה של ראפריות צעירות. ההפקה תשכן את ה"כוכבות הנולדות" הללו יחד, תארגן להן אימונים משותפים, ואף תאפשר להן להופיע יחד עם אליוט. בכל פרק תודח אחת מהן, עד שלבסוף תיבחר הראפרית הלוהטת החדשה, עם אלבום חדש בכיסה" בכל אופן, כן היא רזתה המוןןןן !

Pleas Die

New member
ראפ משובח וטהור, ליריקס נהדר.

זה שאת חושבת ש50סנט זה ראפ או כל שאר זבל האמטיוי, זה כבר משהו אחר.

למעלה