בבקשה עזרה...

1הילונת

New member
בבקשה עזרה...

זו עוגת יום הולדת לחברה... בעיה ראשונה - סדקים!!!!! מה אםפשר לעשות נגדם בשלב כזה? רואים אותם רק כשמרימים את העוגה - ואני פוחדת מהנסיעה!

הילונת יש לך עדיין הזדמנות

להוריד בעדינות את הרואייל(עם סכין לא חדה,מכחול ומים) ובמקום רואייל להכין שער מבצק סוכר, יראה יותר עדין. לגבי הסדקים, תנסי עם קצת מים והכי חשוב להניח את העוגה על משטח יציב ככה הסדקים לא ימשיכו.

1הילונת

New member
תודה!

הורדתי חלק מהרויאל ושמתי שם סרט ורוד גדול מבצק סוכר... (אני לא יודעת לעשות שער מבצק סוכר...) ונראה לי שהמצב השתפר. נראה לי שגם הצלחתי לסגור את הסדקים אני מחכה עכשיו שהעוגה תתייבש...

שיער מבצק סוכר

הכנתי אתמול שיער מבצק סוכר שהוספתי לו קצת מרגרינה והעברתי דרך מועך שום (נקי כמובן....) יצא ממש נחמד.

1הילונת

New member
ראיתי שמזכירים כאן הוספת מרגירינה..

איך עושים את זה? ממיסים? כמה מרגרינה? האם אפשר חמאה במקום? תודה

אני ממש מתחילה בתחום אבל

ניסיתי והוספתי כמות ממש קטנה לבצק ולשתי אותו, הוא מאוד התרכך ועבר ממש בקלות דרך הכותש. לא המסתי את המרגרינה אבל היא היתה די רכה (שכחתי להכניס אותה למקרר...) לגבי החמאה אין לי מושג, אולי המנוסות יותר יודעות.

Nיכל

New member
העוגה נסדקה לך מפני שהיא על משטח

רך ולא קשיח. עוגות בציפטוי בצק סוכר חייבות משטח יציב וקשיח שישאר ישר כל הזמן. לא עיגולי הזהב של עוגות המוס, לא קרטונים ולא עציציפ- לוחות קאפה, שאריות של לוחות גבס, אריחי קרמיקה מיותרים... השיער לא יצא יפה מפני שהרויאל נוזלי מדי, היית צריכה להוסיף לו עוד אבקת סוכר והיה מסתדר לך. אבל סה"כ העוגה יפה.

1הילונת

New member
אני יודעת...

אבל לוחות קאפה צריך לחתוך, נכון? אני לא משהו בלחתוך ישר... כמה זה עולה, אגב? תודה

Nיכל

New member
צריך לחתוך, סרגל, סכין חיתוך ואת

מסודרת ולוח שלם עולה כ-30 ש"ח כי את רוצה את העבה יותר ולא את הדק

tsoff

New member
מה 30? השתגעתם?

אני קונה ב12 אז נכון שזה אצל ספק שאני קונה המון ציוד אבל 30 זה הרבה יותר מידי, תחפשי שוב קפא במחיר סביר מיכל חבל על הסכום כזה.

למעלה