בבקשה עזרה!!

resputin

New member
בבקשה עזרה!!

אוקיי, למקרה שךא קראתם את ההודעה הקודמת זה ממש חשוב, יש לי ידידה שאחותה עשתה סיאנס לפני כמה שנים ולא החזירה את הרוח בחזרה למקום שלה וזה עושה לה מזל רע ומה גם היא רוצה להחזיר את הרוח כדי שהיא תוכל לנוח, השאלה היא איך!! אם מישהו כאן יודע, מנוסה בבקשה כלי שטויות תגידו לי זה ממש חשוב ובבקשה תמהרו...

המצאיות

New member
הנה עזרה

שום דבר אבל שום דבר לא יכול לעשות מזל רע או לשלוט בך כל עוד את לא מאמינה בזה (אלא אם אנחנו מדברים על איזה סקט חזק במיוחד) אבל הקטע הזה כבר אבוד אז במקרה הזה היא צריכה לשלוט במודעות עצמית,בשכל של עצמה,תת מודע. קשה לשלוט על כל אלה אבל ברגע שהיא תצליח כל דבר כמעט שהיא תרצה לעשות לעצמה במובן ברוחני אני לא מאמין שהיא תצליח להגיע למובן פיזי יקרה

resputin

New member
אוקיי, זה לא כזה פשוט!!

אוקיי, תודה על העזרה, דבר ראשון, אני גבר. דבר שני זה שהרוח הזאת מפריעה לה, במזל רע שמתבטא בדברים ניכרי לעין כגון כוסות שמתעופפות עליה וכל מיני דברים שלא קורים במי-יודע-מה חיים נורמליים. אני התכוונתי בעזרה זה בטקס כלשהו שיוכל לשחרר את הרוח ולהחזיר אותה למקום לעזאזל שהיא באה ממנה, אם יש לך תשובה לזה, תודה רבה אשמח לחלוק את חוכמתך אם לא... מישהו או מישהי אחרים?

המצאיות

New member
אישית אני לא יכול לעזור לך

מעולם לא ניסיתי מגיה ניסו ללמד אותי אבל שום דבר לא עבד בכל מקרה אני מעריך שיש פה כמה אנשים שיכלו לעזור שמעתי שיש פה איזה אחד שקוראים לו הנווד שממש מתמחה תשאל אותו וסליחה על הטעות בן\בת

morning star

New member
מתמחה? וגם משהו לרספוטין

הלואי. בינתיים אני רק מתעניין. בקשר לסיאנסים, זהו תחום שאיני מבין בו הרבה, חוץ משלדעתי לא מעלה רוחות אמיתיות אלא ``זבל אסטרלי``... צר לי, אך זו גישתי, בתור שואף לעסוק במאגיה. סיאנס אינו תחום מגי, אלא ספיריטואליסטי. רספוטין חביבי, דרך שאיני מתחייב לה, אך שמעתי עליה, היא בעצם נסיון לשחזר את הסיאנס המקורי, אך לסיים אותו כמו שצריך. האם זה קרה בביתה? אם כן, טקס לטיהור הבית יכול לעזור. אלו קיימים בשפע באינטרנט, ואף הינך יכול להמציאו בעצמך. במדור קבוצות הדיון של אתר www.idan-hadli.co.il בקבוצת הדיון על אמא אדמה ישנו מאמר על ארבעת היסודות והשימוש בהם לטהר את הבית. טרה, מנהלת הקבוצה בודאי תשמח לענות על שאלות. מעבר לזה, אברר אצל כמה מרעיי מה ניתן לעשות (באם שיטות אלה לא יעזרו. זוב לגבי הראשונה- איני רוצה לקחת אחריות... על אחריותך בלבד. עדיף לנסות קודם את השניה). שלכם, הנווד.

resputin

New member
תודה, אבל איך לסיים אותו?!

אני מעריך את עזרתך בצורה משמעית אך עדיין, זה דבר שקרה לפני כמה שנים טובות, אנהי אשאל היכן היא עשתה את הסיאנס ונקווה שבבית, שם נטהר אותו חוץ מזה אמרת לעשות סיאנס ולסיים אותו כראוי, כיצד, אם הטרחה לא גדולה מדי בורך התוכל לכתוב לי את התהליך של הסיאנס, אודה לך

morning star

New member
לצערי

איני מתמחה בסיאנסים, לכן קצרה ידי מלהושיע. שלך, הנווד

המצאיות

New member
אולי עם הידע המוגבל שלי

פעם עשיתי סיאנס עם כמה חובבניות שום דבר לא עבד אבל אני פחות או יותר זוכר את המבנה אולי אתה אמור לבקש סליחה וכל מיני כאלה דברים ואז לשלוח את הרוח בחזרה למקום שממינה באה משהו כזה

wicca_sphere

New member
לנווד

אתה לא מאמין בזימום רוחות? אז אני מפה מסיק שאתה גם לא מאמין בגואטיה שהזכרנו בזמנו? ה72 ישויות כולל בעל ואשמדאי הם זבל אסטרלי!?

morning star

New member
הבנת אותי לא נכון

סיאנס הוא לדעתי דרך להעלות ``זבל אסטרלי``. בלי הגנות ספציפיות, בלי זימונים ספציפיים. הגואטיה לעומת זאת נותן כלים חזקים יותר... שלך הנווד

שאלה לי אלייך.........

אני חושבת שאני אוכל לעזור... קודם אשאל אותך קצר ולעניין.... איך אתה כל כך בטוח שזוהי ה``רוח`` מהסיאנס שהיא מפריעה לה וגורמת בעיות? שלך..... בתקווה שזה יעזור

למעלה