בבקשה עזרה

Feeorin

New member
בבקשה עזרה

יש לי כלב והוא לא מפסיק לעשות את הצרכים שלו בבית בבקשה תכתבו עצות איך לשכנע אותו לעשות את הצרכים בחוץ

keds

New member
שאלות לעזרה!!

אמ... כל כמה זמן אתה יורד איתה

Feeorin

New member
זה לא העיניין

ברגע שאני חוזרת הביתה אחרי הטיול הוא עושה את הצרכים שלו בבית

keds

New member
טוב אני מקווה אנ אעזור!!

אממ.. 1. אחרי כל פעם שהוא עושה פיפי בחוץ תגידי לו כלב טוב ותשבחי אותו תני לו פרס. 2. כל פעם שהוא עושה בבית על תצעקי אל תרביצי תגידי לו כלב רע.. 3.תפזרי עיתונים בבית ותלמדי אותו לעשות רק על העיתונים. כאילו תשימי את העיתונים איפה שהוא בדרך כלל משתין בבית ושמה תראי לו שרק שמה מותר.. 4. תרדי איתו יותר לפיפי נגיד כל 3 שעות משהו כזה תרדי איתו.. אם את זקוקה לעוד משהו תגידי

SofyTofy

New member
ככה..../images/Emo103.gif

לפזר עיתונים על הרצפה (כך יהיה גם פחות ריח וקל יותר לנקות).
בהתחלה, כשהכלב עוד לא יודע לעשות את צרכיו בחוץ, יש לצאת איתו מס' רב של פעמים ביום, אח"כ להפחית את הטיולים ל3 פעמים ביום ומאוחר יותר אפשר גם לרדת ל1 או 2.
להגיד "לא" חזק ברגע שהוא עושה את הצרכים.
אם רואים שהוא כבר "מתיישב" בתנוחה ואפשר להספיק להוציא אותו - לנסות להוציא אותו מהר מאוד החוצה, שיעשה שם, זה מאוד עוזר להם להבין (או לפחות להזיז אותו כדי שלא יעשה על השטיח או משהו באיזור
).
מקווה שעזרתי.
.

keds

New member
עצה שלי...

אל תנקי את הפיפי רק עם עיתונים כי אז הכלב מריח איפה הוא עשה קודם את הפיפי ויעשה באותו מקום תפזרי את העיתונים ונגיד שהוא עושה לא על העיתנוים אלה במקום אחר קחי סמרטוט ותנקיאיתו תרטיבי אותו במים וטיפונת חומר ניקוי ואז הוא לא יידע..
איפה הוא עשה ולא יהיה לו ריח וגם לא יהיה ריח בבית

SofyTofy

New member
בוודאי../images/Emo103.gif

אחרת יישאר ריח בבית, והעיתונים וודאי לא ינקו הכל, אבל זה יועיל. לנקות עם נייר סופג ומים. אם זה על שטיח, על פי אמא שלי, מומלץ להוריד גם עם חומץ.

למעלה