בבקשה עזרה!

בבקשה עזרה!

אני רוצה מאוד להוריד סרטים למחשב.. אני לא יודע איך מאיפה ואת כל הפרטים... מישהו יכול ללמד אותי בבקשה??? (ויש לי קאזה ואני יודע שאפשר להוריד משם דברים) אני גם לא מבין את כל המושגים שאתם אומרים פה כמו dvix וכדומה.. תודה מראש!

Dragon103

New member
הנה מדריך קצר

Divx - זהו פורמט קידוד של סרטים שנלקחו מDVD כדי שיפעלו על מחשבים באותה איכות כמעט. סרט רגיל של divx שוקל בערך 700 מגה הורדת? יפה..עכשיו תוריד את המקודד/תוכנה לצפייה בסרטים מ www.divx.com יש גם את עניין הכתוביות שאתה יכול לצרף לסרט..אבל זה סיפור אחר

אוריי הבנתי בערך..

אבל איך אני מוריד סרט? מאיפה? איזה סרטים יש לך על המחשב? איך אני מצרף כתוביות? איך אני צופה בהם? וכל עצה שאתה יכול לתת לי תתקבל בברכה!

Phenomenal

New member
מורידים מקאזה...

תוריד מקאזה איימיש אי-דונקי או כל תוכנת p2p אחרת שיש לך... סרט באיכות גבוהה בדרך כלל שוקל בסביבות ה 700 מגה.. בדרך כלל רשום ליד סרטים באיכות גבוהה Divx DVD RIP או משהו בסגנון. אם הורדת סרט וכבר יש לך DivX אתה פשוט יכול לצפות בו.. ואם אתה רוצה כתוביות, התוכנה שאני משתמש בה לכתוביות היא VOBSUB והיא לדעתי הכי פשוטה. ועכשיו יש את עניין האתר להורדת כתוביות.. קישורים: dvd.box.sk www.subs.co.il

Phenomenal

New member
קישור להורדת VOBSUB

הנה קישור להורדת תוכנת הכתוביות VOBSUB ftp://files.3dnews.ru/pub/dvd/VobSub_2.14.exe אחרי שאתה מוריד ומתקין את התוכנה ויש לך את קובץ הכתוביות, אתה פשוט משנה את שם הקובץ לאותו השם של קובץ הסרט. לדוגמה: אם שם הסרט הוא Kiss of the dragon שנה את קובץ הכתוביות לאותו השם ושים את שני הקבצים באותה התקייה, תפעיל את הסרט והכתוביות אמורות לפעול יחד עם הסרט. בקיצור - לא מסובך במיוחד...

למעלה