בבקשה עזרה

בבקשה עזרה

אני עושה כבר כושר בבית חודשיים ויש לי כמה שאלות 1. אני עובד על הבטן עם כפיפות בטן רגילות , עכשיו הבעיה היא שרק המרכז של הבטן עובד מה עם הצדדים איך מחזקים אותם ? 2. יש לי משקולות בבית של 4 קילו וחוץ מכפיפות מרפקים רגילות אני גם עןבד איתם בצורת המכשיר שנקרא פרפר (שוכב וכל משקולת ביד פורש אותם ומעלה ) האם יש לזה אותו אפקט 3. האם יש עוד תרגילים ביתיים שאוכל לעשות?, לא חשוב על איזה שריר. תודה מראש לירן

דעתי האישית ..

1. אם היית קורא את המאמרים
היית מבין שבכפיפות בטן רגילות אנחנו מפעילים את כל שרירי הבטן שהוא בעצם שריר אחד גדול כולל האלכסונים . 2. התרגיל שאתה עושה נקרא FLYS ולפי דעתי אתה צריך לעלות במשקל ( יותר מ4 קילו ) 3. כנס לקישור שלמטה ומשם תחפש איזה תרגילים מתאימים לך

כן אבל

אני עובד הרבה זמן והתוצאות לא מגיעות אגב האתר מצוייין!!!!!!!!! תודה רבה בדיוק כזה דבר חיפשתי

אלי ו.

New member
קרא את המאמרים בפורום

זה יענה לכל השאלות שלך ולעוד כמה שאלות שלא חשבת עליהן. אחר כך השאלות שלך יהיו הרבה יותר ממוקדות ונוכל לעזור לך יותר.

aviva89

New member
אתה לא מתקדם בגלל...

שאתה עובד אם משקולות ממש קלות (4 קילו)תקנה משקולות כבדות כלומר אם התנגדות רבה יותר ותעבוד איתם....התוצאות יגיעו תוך חודשיים אם אוכלים נכון ומתאמנים נכון.....

ובקשר ל4 קילו

אני רק בן 15 ואלה המשקולות היחידות שיש לי אז האם יהי לי אותו אפקט אם אני יגדיל את כמות הפעילות במקום להעלות את המשקל של המשקולת?

אלי ו.

New member
רגע רגע..

האם אתה מסוגל לעשות יותר מ 12 חזרות של 3 סטים? אם כן, האט את התנועה קצת, הרמה - 2 שניות הורדה - 4 שניות השהיה למטה - 2 שניות לך לחנות כשתגיע ל 12 חזרות של 3 סטים. ו..כן, בסופו של דבר תצטרך לקנות עוד משקולות. לפחות אם תתקדם. (זה דבר טוב!)

משקל

אין תשובה חד משמעית !? עליך לנסות משקלים ולראות מה המשקל שמתאים לך לבצע 10 חזרות (RM10)

למעלה