בבקשה עזרה!

מממש לא!!!!

אני פירסמתי על זה שבעל של חברה בוגד בה...
זה הפוסט היחיד שפרסמתי כל השאר הן תגובות לפוסטים אחרים.

Aski7

New member
כן את זה זכרתי..

סורי. אני קוראת תתגובות שלך והסיפור עלה לי כל הזמן וזה עצבן אותי. הייתי צריכה לוודא. :)

looking 4the

New member
איפה היית לפני שנה ?

לא מאמינה שאדם משתנה 180 מעלות בשנה.
פתאום שותה
פתאום משתכר
פתאום מעשן
פתאום חברים
פתאום...
לא נראה לי.

נראה לי שפשוט התחרטת.
חבל שזה לא קרה לפני ההריון.

את לא חייבת לסבול לנצח ...יש אלטרנטיבה.

ואני חושבת שלא מאוחר להודות

שזה שניסיתם לשחק באבא ואמא עדיין לא עשה אתכם בוגרים מספיק להיות באמת אבא ואמא. באמת חבל שלא באת לפה לפני כמה חודשים.
לדעתי האפשרויות שלך הן לעשות הפלה או לגדל את הילד לבד. הבחור של היה ועודנו חסר תקנה.

אייבורי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התחתנת עם בחור מגניב, מסיבות אלכוהול חשיש וקרחנות

והפכת ברגע לפולניה מעיקה ומטרידנית שבטוחה שהיא יודעת את הדרך הנכונה לכל דבר
ואם לא יעשו כדבריך, את שוברת את הכלים.

לדעתי, עדיף לו לתת לך בעיטה הגונה בתחת עד שתתבגרי

Aski7

New member
אני מתה על גבינה צהובה בטוסט

ורצוי עם זיתים ופטריות ובולגרית ועגבנייה (טונה זה אחלה גם) ושיהיה בייגל (עם שום מעל) ואלף איים בצד.. וואווווו
וקוקה קולה..
והכל עסיסי וחם ונוזל וגבינת העמקקקק...

(זה הדבר היחידי שאני מתגעגעת אליו בארץ טוסטים, בורקסים וארוחת בקר).

אז מה רע?
עדין קצת טאקט. היא פגוע מספיק (ואולי הרבה באשמתה) נסה לא לפגוע יותר.
אבל מה עם:
לפי דבריך נראה שהוא רוצה לכייף ואת הפכת לאישה חונקת וסוגרת ורוצה שהכל יהיה בדרכך תני לבחור חופש כי זה יימאס עליו בסוף ויפגע בך יותר. ותמצאו את הדרך באמצע של שניכם ולא רק שלך.
(נראה לי זה יעזור לה יותר..)

ואני שוטרת האתיקה החדשה. חחחח

Ricca

New member
אתה צודק..

הפתרון הוא אחד בלבד.
היא צריכה להפסיק להיות טרחנית, לקחת את כרטיס האשראי ולצאת לבלות.
אם ההריון לא מתקדם מידי, אני ממליצה על טיול קצר לחו"ל עם חברה טובה. על חשבונם כמובן.. כי חברים זה מאוד מאוד חשוב, וצריך להיות לארג'ים איתם.

אני בטוחה שבעלם ידע לפרגן! הוא הרי כזה קול ומגניב!!

אמלי12

New member
יכול להיות שהוא במשבר?

נכנסתם לכל העניין הזה של נישואין וילדים כ"כ מהר, האם יצא לכם לדבר על זה לפני-כן? האם תיאמתם ציפיות?
האם היה לו מובן בכלל למה הוא נכנס ומה זה ידרוש ממנו בהמשך?
במקום לשחק משחקי כוח ואולטימטומים, אולי תשבו לשיחה ותגדירו בינכם איך הייתם רוצים שדברים יתנהלו.
אני מבינה את החששות שלך מאוד, כי מה יהיה כשיגיע התינוק? האם גם אז הוא ישב עם חברים שלו בגינה וישתכר בזמן שאת תחליפי טיטולים ותניקי לבד בבית?
כל אחד צריך קצת את החופש שלו והחברים שלו מדי פעם, אבל בן-אדם בוגר שמחליט להקים משפחה צריך להיות גם מוכן להשלכות של זה,
ונראה לי שמה שהכי גרוע זה שאת מרגישה מאוד בודדה בכל העסק הזה, הוא לא שותף בכלל, ואת רחוקה מהחברים ומהמשפחה שלך וזה מאוד קשה.
אז שבו לשיחה רצינית, אם אתם צריכים מישהו נוסף שיתווך בינכם בטיפול זוגי, גם כן אפשרי.
תבהירי לו מה שאת מרגישה ונסי להבין גם מה הוא מרגיש- אולי הוא במשבר בגלל עול האחריות שפתאום נפל עליו ללא הכנה.
כדאי גם לשקול לעבור לגור קרוב יותר למשפחה שלך אם אין לך עזרה איפה שאתם גרים עכשיו.
ורק לגבי המשפט האחרון שלך- את לא זאת שנוטשת אותו- הוא זה שנוטש אותך בזמן שאת הכי צריכה אותו!
הוא צריך להבין את זה וכפייה ואולטימטומים לא יעשו זאת לדעתי, אלא שיחה גלויה ופתוחה ורצינית.

למעלה