בבקשה עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מוטי 182

New member
בבקשה עזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בבקשה אם מישהו פה יודע איך עושים את אחד התרגילים הבאים: הארד - פליפ פרונט פוט ימפסיבול נולי פליפ- פינגר פליפ (התרגיל מופיע בתור ספישל של רודני מולן בטוני הווק 2) פינגר - פליפ וגם איך בדיוק עושים דאבל קיקפליפ אני לא יודע אם קודם עושים אולי ואז בועטים או שבמקום לדחוף את הרגל למעלה בועטים

fentoozler

New member
אני אהיה ילד טוב ואגיב לך...

חחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההה חה חה חה חה חה חה חה חה חה יא וואנאבי סתום לא לומדים תרגילים כי רואים אותם בטוני הוק ואני חושב שבשביל לעשות משהו מזה צריך לדעת אולי (ollie) תתחיל מזה

fentoozler

New member
רגע עוד משהו

חחחחחחחחהההההההההההההההההה חה חה חה חה חה חחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההה נ.ב חחחחחחחחחחחהההההההההההה חיחיחיחיחי סתם בצחוק אל תקח ללב (ממפ, חחחחחחחח)

Nagasaky

New member
זה לא ...

נולי פליפ פינגר פליפ זה נולי פליפ אנדר פליפ

ShLuMp

New member
מה אתם רוצים

הוא שאל שאלה אתם לא יודעים אל תענו מאיפה אתם יודעים מה הרמה שלו? ואני מוכן להתערב שחצי מהשמות של התרגילים שאתם מכירים זה מהטוני הוק

oodi g

New member
מוטי - מי שלא תהיה...

אתה נראה לי הילד הכי הומו שיש שבטח לא יודע אולי ויש לו סקט מאה שקל אם בכלל מתלהב מרודני מולן כל החיים שלו ומת לקנות פלטה בסגנון אינג´וי או משהו אתה בכלל בטח איזה עירקי עם שם משפחה ביטון או ועקנין ושבתי מילים לך הביתה!!! יא צפוני מניאק!!! בטח גם לאח שלך יש סקט- אולד סקול בלה בלה בלה ידה ידה ידה

fentoozler

New member
אה כן ומוטי

אני די בטוח שאתה גם למדת על התרגילים מטוני הוק 2 או משהו ואתה גם בכתה ו´ או לא יודע מה אז אתה לא יודע לקרוא ואומר היל פליפ ככה hell flip או משהו

oodi g

New member
כן- וגם יש לך איזה שכן או משהו....

שנוסע משהו בנזונה עם חבר או חברים שלו... שאתה שואל אותם כל מיני בולשיט וחרא כזה ושואל כל מיני תרגילים כשאתה לא יודע בכלל אולי- אתה בטח רואה אותו ברחוב ומת לדעת לסוע כמוהו תופס אותו בתור הסקייטר הכי טוב בעולם, ונראה לי שהוא באמת הסקייטר הכי טוב בעולם, וגם בטח כל החיים שלך מת לדעת קיקפליפ שלדעתך זה הטריק הכי יפה שיש

Raz Lutzka

New member
ל אוודי ג´י

מה הקשר פלטה של אנג´וי מה הבעיה עם הקרשים של אנג´וי? ומה הקשר בין עריקי לצפוני!?!?!? ויש לך בעיה עם עדות המזרח?,ימשתכנז! הוא שאל אותך שאלה אתה לא רוצה על תענה ועם אתה עונה אז תענה יפה יטיפש. מנסה להתעלות פה על אנשים אחרים?! יאפס מי אתה בכלל לא רואה אותך ממטר ימניאק!

למעלה