בבקשה עזרה

PIKINEZ

New member
בבקשה עזרה

בבקשה המלצה על מטפל\ת סינית - צמחי מרפא דיקור ותזונה לטיפול בבעיות הורמונאליות בעיית נשים. באזור חיפה- קריות .... כי כבר ניסיתי למצוא ולא מצאתי ושאלה נוספת האם גלולות זה פתרון טוב או שזה לא כי כל כך הרבה בנות נוטלות אותן ומרגישות מצויין וכך גם התוצאות לבעיות ההורמונליות נפתרות ... אני ממש במבוי סתום כי הרופאה רשמה גלולות שיפתרו לי תבעיה.

dafna333

New member
למעלה בקישורית של הלוחות יש לך רשימת מטפלים

מכל הארץ. אני ממליצה שתכנסי לבדוק אותה. יש ברשימה מטפלים ותיקים שמתמחים גם בבעייתך. לגבי הגלולות, אז באופן עקרוני יש לגלולות השפעה שלילית כיוון שלפי הרפואה הסינית הן מכניסות לחות וגורמות לחסימה בזרימת האנרגיה והדם ומשפיעות על המערכת ההורמונאלית באופן שהיא לא פועלת בדרך הטבעית ומשבשת את הביוץ. מצד שני יש להן גם השפעה חיובית בכך שהן כאילו מסדירות את המחזוריות וזה מה שנותן את ההרגשה שהבעיות ההורמונאליות נפתרות. יש דעות לכאן ולכאן אך בסיכומו של דבר הגלולות לא פותרות את הבעיות אלא מכסות עליהן וברקע נשאר חוסר האיזון. מקווה שעזרתי לך קצת.

מי שיכול לבחור מהו הטיפול הנכון זה רק את

לפני שמחליטים מה לעשות צריך להבין את המצב בו את נמצאת. בת כמה את? מהי הבעיה ההורמונאלית שלשמה הגעת לרופא? האם כאבים (לפני, בזמן או אחרי המחזור)? האם עשו לך בדיקות מקיפות לזיהוי הבעיה? האם הבעיה מפריעה גם ללא קשר לזמני המחזור? כמה זמן המצב מפריע לך? ועוד. כל השאלות חשובות ויש עוד הרבה שאפשר לשאול ובכדי לעזור יש להסתכל בראייה כוללת. על פי רוב לרפואה הסינית יש יכולת לעזור בכל המצבים הללו וברמה גבוהה. מהן גלולות? גלולות הן הורמונים סינטטיים (שילוב של אסטרוגן ופרוגסטרון, במינונים שונים ולכן המגוון הרב של הגלולות) ישנן גלולות שניתנות לשם טיפול הורמונאלי וישנן גלולות שמטרתן מניעה בלבד. הגלולות למעשה "עובדות" על המערכת ההורמונאלית וקובעות את תאריך הדימום, זהו היום שבו לא לוקחים גלולה (אחרי 21 ימים או 28 ימים, תלוי בגלולה), כי ממצב של פרוגסטרון גבוה למצב של פרוגסטרון נמוך, מדומה למצב רגיל שבו אין קליטת זרע קרי אין הריון ורירית הרחם שהתמלאה בדם מתנקה, מה שקורה גם בלי גלולות באופן טבעי. את המשמעות הסינית של הגלולות כבר אמרו לך, מכאן נותר רק לעשות... אני לא מכיר מטפל בחיפה, אך אני כן אציע לך להתחבר למטפל ולא לפי מיקום הקליניקה שלו בהכרח. מקווה שעזרתי ולו במעט

דליה8

New member
יקרתי

אם את מקבלת גלולות בשל כאבי מחזור ,אז ממש חבל כי הרפואה הסינית יכולה לעזור לך הרבה יותר וגם מבלי להזיק,גם אם הבעיה שלך שונה את יכולה ליצור איתי קשר 0509434424,או דרך האתר שלי באמא אדמה,בכל מקרה רפואה שלמה וינר דליה מטפלת ברפואה הסינית

למעלה