בבקשה עזרה.......mio 169 !!!!!!!

SPIDER RIDER

New member
בבקשה עזרה.......mio 169 !!!!!!!

משום מה פתאום כאשר אני מחבר את המיו למחשב המחשב כלל לא מזהה אותו... כאשר היום בבוקר הכל היה תקין!! ושמתי לב שהמיו החל לעבוד פתאום לאט... יש אפשרות לעשות לו ריסטארט? כמו למחשב בייתי? שמתי לב שניתן לאפס אותו עם הכפתור של הבטריה און/אוף אבל הוא מאפס אותו לגמרי וגורם לו לאבד את כל החומר! לעומת זאת ישנו כפתור ריסט מאחור... שמופעל ע"י לחיצה של העט האים הוא יכול לפתור לי את הבעיה? מה יקרה שאני ילחץ עליו? האם אני יאבד את כל החומר? עזרה דחופה בבקשה... דודי

BravoMan

Active member
כן הכפתור הזה שלוחצים עם סטיילוס

הוא בדיוק כמו RESET במחשב השולחני. בפוקט זה נקרא SOFT RESET. (HARD RESET זה המפסק שמאפס את המכשיר לגמרי) לא תעבד שום מידע בSOFT RESET חוץ מקובץ פתוח שלא נשמר (מקרה יחסית נדיר בPPC). עגב אתה זוכר לסגור תוכנות בגמר השימוש? כידוע תוכנות בPPC לא נסגרות בלחיצה על X אלא רק נדחפות לרקע ועדיין תופסות זכרון. זו הסיבה שלאחר זמן מה המכשיר מתחיל להעת. אם הסנכרון לא יסתדר לאחר RESET בדוק את הדברים הבאים: 1) וודא שהמכשיר מחובר ישירות למחשב ולא דרך מפצל ונסה כניסות USB שונות. כמוכן בדוק אם התקני USB אחרים מתחברים. 2)בדוק שלא פועל FIREWALL כלשהו כולל המובנה של WINDOWS.

למעלה