בבקשה עזרה קטנה.

• פותח הנושא RonG7
  • פורסם בתאריך

RonG7

New member
בבקשה עזרה קטנה.

שלום לכולם, אני מביא חולצות ושעונים מתאילנד ומעוניין לדעת כמה יעלה לי לייבא את זה לארץ לקילו ובנוסף כמה יעלה לי במכס להעביר את זה. בבקשה תענות לפה : [email protected] בברכה, רון

mtvip

New member
יבוא מתאילנד

ככל הידוע לי המכס על שעונים וחולצות הוא כ-12% על זה תוסיף מע''מ וכמובן הובלה. חשוב מאוד: על החולצות חייב להיות אתיקט תפור עם ציון שם היבואן , סוג א' והרכב הבד. לגבי המשלוח, באוניה זה זול אבל הרבה זמןואילו באויר מאוד יקר אבל מהיר מאוד, לגבי עלויות ומידע מדויק חפש עמיל מכס שיתן לך מידע ויבצע עבורך את השחרור. בהצלחה.

Benkok

New member
תלוי בכמות, בנפח וכו'...

בגדול משלוח ימי יעלה לך בין 120 ל150 דולר לקוב (בהנחה שלא תמלה קונטיינר שלם) תוסיך על זה עוד פלוס מינוס 200 דולר הוצאות בבנגקוק (הובלה יבשתית, מיסי נמל, דמי שירות וכו') משלוח אווירי יקר בצורה משמעותית (בין 3 ל 5 דולר לק"ג, תלוי בחברה ובטיסה) לגבי ההוצאות בארץ אני לא יודע, אף פעם לא עשיתי את זה מהצד השני... חשוב מאוד להדפיס ולתפור לייבלים על החולצות - עם הרכב הבד ופרטי היבואן. אחרת המכס עושה בלאגן... לגבי השעונים - אם מדובר בפירמות ידועות הייתי ממליץ לך לדחוף עמוק עמוק בתוך החולצות וכמובן לא לרשום אותם בחשבונית (יוצא מנקודת הנחה שאין לך זכויות...)

למעלה