בבקשה עזרה מיואשת

GILA80

New member
בבקשה עזרה מיואשת

היי אני בחורה בת 33 +2 מתעסקת בספורט בד"כ בריאה נוטלת רק גלולות לאנדומטריוזיס לפני כחודש הרגשתי מעיין דלקת בגרון עם כאבים בצוואר אחרי 2 אנטיביוטיקות חום מתמשך, הזעות בלילה, דופק גבוה ,ויורידה במשקל כמעט 4 ק"ג .התגלו ערכים גבוהים של T452 T3 14.55 והבלוטה TSH0.03 המוגלובין 11.6 ,נטורציטים 74.5
למרות שלפני חודש עשיתי בדיקות דם עקב נטילת גלולות ויזאבל (מטפל באנדומטריוס) הכל היה תקין .
נשלחתי לUS שם נכתב בלוטה מעט מוגדלת (לא חדש זה המבנה נעשה בדיקה לבלוטה ב2008) מרקם קשה.נשלךחתי גם למיפוי אולם מרוב פחד רכשתי תוסף תזונה יומים לפני בעצת רוקח ומסתבר שהוא מכיל יוד אז הבידקה לא אמינה,האינדוקרינית נתה תרופה בשם METHIMAZOL 5 MG התופעות של ההזעה נפסקו אולם עדיין יש חום ובנוסף ביקשה האינדוקרינית לא לקחת נורפן שזה בעצם מקל עלי אלא לקחת אקמול.אתמול אחרי כמעט שבוע נטילה חזר החום והכאבים בצוואר רק נורפן עזר לי.בנוסף נאמר לי ע"י האינדוקרינית כי על פי הסימפטומים זו דלקת ולא גרייבס נתנה גם TSI עדין אין תשובה מתה מפחד.מה זה יכול להיות ע"כ הרבה זמן?מתי עובר?מתי אחזור להרגיש נורמלי?מתי אפשר הריון?האם הבלוטה תחזור להיות כפי שהייתה בעבר ???????????????

למעלה